Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania:), przyjmiesz zaproszenie? Chciałam porozmawiać o tych dodatkowych badaniach🙂,dziś powtarzałam bete jak dr zalecil, jest ok, czekam na wizytę.

Zaba90 lubi tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila15 wrote:
    Ania:), przyjmiesz zaproszenie? Chciałam porozmawiać o tych dodatkowych badaniach🙂,dziś powtarzałam bete jak dr zalecil, jest ok, czekam na wizytę.

Przyjęłam

My już po prenatalnych i dzidzia zdrowa, wszystko prawidłowo 🤗

AgnieszkaB, Pszczolaaa, PozytywnaAna, Starajaca28, Mila15, Zaba90, ZosiaM lubią tę wiadomość

4.07. 2022 jest ❤️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Przyjęłam

No to najważniejsze 😊 a udało się na kolejne zapisać do Dr Ani? Ja w zeszłym tygodniu po wizycie na drugie się umawiałam i też proponowały dr I ale zapytałam czy da radę do Pani doktor 🙈

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    No to najważniejsze 😊 a udało się na kolejne zapisać do Dr Ani? Ja w zeszłym tygodniu po wizycie na drugie się umawiałam i też proponowały dr I ale zapytałam czy da radę do Pani doktor 🙈

Dzisiaj były takie emocje, że nie, za dwa tygodnie mam wizytę u dr Macieja to się zapytam czy uda się do Pani doktor.

4.07. 2022 jest ❤️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Dzisiaj były takie emocje, że nie, za dwa tygodnie mam wizytę u dr Macieja to się zapytam czy uda się do Pani doktor.

Wiadomo..... Najważniejsze że wszystko dobrze. U nas niby druga ciąża, więc nawet Pani dr mówiła że nie tłumaczy aż tak szczegółowo bo wiem i pamiętam co i jak ale mimo to..... My teraz mamy wizytę 31ego i też już powoli zaczynam się niecierpliwić, że to tak długo jeszcze 🙈

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Wiadomo..... Najważniejsze że wszystko dobrze. U nas niby druga ciąża, więc nawet Pani dr mówiła że nie tłumaczy aż tak szczegółowo bo wiem i pamiętam co i jak ale mimo to..... My teraz mamy wizytę 31ego i też już powoli zaczynam się niecierpliwić, że to tak długo jeszcze 🙈

Te trzy tygodnie od wizyty do wizyty to jak dla mmie wieczność 🙈, ale tydzień twmu dr mi odstawił prolutex🤗 jeszcze mi zostało kilka zastrzyków to mam podać i koniec 🤗 🎇

4.07. 2022 jest ❤️
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2022, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Przyjęłam

Gratulacje ❤️

........ lubi tę wiadomość

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2022, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od początku to tej pory mam wizyty co trzy tygodnie i na początku też mi się mega dłużyło, w trzecim trymestrze jakoś mi sie wydaje tak szybko leci ten czas 🙈 i to już coraz bliżej.

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2022, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Od początku to tej pory mam wizyty co trzy tygodnie i na początku też mi się mega dłużyło, w trzecim trymestrze jakoś mi sie wydaje tak szybko leci ten czas 🙈 i to już coraz bliżej.
    Po 30 tc, doktor zaleca wizyty co dwa tygodnie. Ja też mam wrażenie, że ten 3 trymestr pędzi szybciej 😵.

• Ania0692 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2022, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:

Ja przez pierwszy trymest miałam co trzy, potem już co dwa, i później co tydzień🙈, ale zgadzam sie trzeci trymest leci jak szalony 🙈🙈

oar89jcgjrl99ac5.png
  • ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Przyjęłam

Gratulacje 🙂

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 szczęśliwego rozwiązania 🤞🤞

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Hej, mam pytanko właśnie odnośnie ciśnienia. Przy jaki Dr stwierdziła u Ciebie nadciśnienie? Ja na drugiej wizycie miałam trochę podwyższone, więc od tamtej pory muszę codziennie mierzyć 🙈 i w środę określił je jako "graniczne" do dalszej obserwacji. I teraz tak zaczęłam się zastanawiać bo przy Róży nie miałam takich przebojów

Witaj w "klubie" w pierwszej ciąży też nie miałam nadciśnienia, teraz już przed 20 tygodniem i jestem na leku, ale damy radę 💪

• Matołek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Czy jest wśród Was staraczka z dofinansowania z Polnej, która była u któregoś lekarza , który zdezerterował do nowej kliniki? Wczoraj dowiedziałam się, że jest problem z przeniesieniem zarodków i zastanawiam się nad zmiana lekarza (mimo, że nie chciałam tego robić). Chyba wybór padnie na dr Brązerta, bo robił mi ostatnią punkcję i trochę go poznałam :) Powiedzcie mi proszę, jeśli wiecie. Czy jeśli jestem pacjentką Polnej, to tam muszę się zgłosić i oni przydzielą mi lekarza czy mogę od razu umówić się prywatnie do doktora? Będę bardzo wdzięczna z pomoc :)

• Ania0692 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaKo wrote:
    Ania0692 szczęśliwego rozwiązania 🤞🤞

Dzięki, już oficjalnie w poniedziałek CC 😱😱😱🤗

Karina89 lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Cześć Dziewczyny! Czy jest wśród Was staraczka z dofinansowania z Polnej, która była u któregoś lekarza , który zdezerterował do nowej kliniki? Wczoraj dowiedziałam się, że jest problem z przeniesieniem zarodków i zastanawiam się nad zmiana lekarza (mimo, że nie chciałam tego robić). Chyba wybór padnie na dr Brązerta, bo robił mi ostatnią punkcję i trochę go poznałam :) Powiedzcie mi proszę, jeśli wiecie. Czy jeśli jestem pacjentką Polnej, to tam muszę się zgłosić i oni przydzielą mi lekarza czy mogę od razu umówić się prywatnie do doktora? Będę bardzo wdzięczna z pomoc :)

Jak leczysz się na Polnej to myślę, że możesz zadzwonić do Pan i poprosić o wizytę u doktora,pewnie będzie szybciej niż prywatnie bo to dopiero w październiku, a potem u dr jest rożnie gabinet /Polna jeżeli chodzi o przygotowania do trasferu.

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:
    Jak leczysz się na Polnej to myślę, że możesz zadzwonić do Pan i poprosić o wizytę u doktora,pewnie będzie szybciej niż prywatnie bo to dopiero w październiku, a potem u dr jest rożnie gabinet /Polna jeżeli chodzi o przygotowania do trasferu.

Dziękuję :) zadzwoniłam na Polna i już wszystko wiem. Trochę się tam pozmieniało od mojego ostatniego transferu ;)

***Sikorka*** lubi tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:

Kiedyś właśnie w taki sposób były zawierane umowy między szpitalem np Polna a urzedem to jest takie zabezpieczenie dla danego szpitala czy placówki, że wszystko odbywa sie u nich tak jeszcze bylo dwa lata temu, teraz nie jestem zawodowo jeszcze czynna i nie wiem hak jest teraz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2022, 17:49

Matołek lubi tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:

To już coraz bliżej 💐💐

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:

❤️

‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ