Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Pszczolaaa wrote:Od początku to tej pory mam wizyty co trzy tygodnie i na początku też mi się mega dłużyło, w trzecim trymestrze jakoś mi sie wydaje tak szybko leci ten czas 🙈 i to już coraz bliżej.
-
Pszczolaaa wrote:Od początku to tej pory mam wizyty co trzy tygodnie i na początku też mi się mega dłużyło, w trzecim trymestrze jakoś mi sie wydaje tak szybko leci ten czas 🙈 i to już coraz bliżej.
Ja przez pierwszy trymest miałam co trzy, potem już co dwa, i później co tydzień🙈, ale zgadzam sie trzeci trymest leci jak szalony 🙈🙈 -
Ja123 wrote:Hej, mam pytanko właśnie odnośnie ciśnienia. Przy jaki Dr stwierdziła u Ciebie nadciśnienie? Ja na drugiej wizycie miałam trochę podwyższone, więc od tamtej pory muszę codziennie mierzyć 🙈 i w środę określił je jako "graniczne" do dalszej obserwacji. I teraz tak zaczęłam się zastanawiać bo przy Róży nie miałam takich przebojów
Witaj w "klubie" w pierwszej ciąży też nie miałam nadciśnienia, teraz już przed 20 tygodniem i jestem na leku, ale damy radę 💪 -
Cześć Dziewczyny! Czy jest wśród Was staraczka z dofinansowania z Polnej, która była u któregoś lekarza , który zdezerterował do nowej kliniki? Wczoraj dowiedziałam się, że jest problem z przeniesieniem zarodków i zastanawiam się nad zmiana lekarza (mimo, że nie chciałam tego robić). Chyba wybór padnie na dr Brązerta, bo robił mi ostatnią punkcję i trochę go poznałam Powiedzcie mi proszę, jeśli wiecie. Czy jeśli jestem pacjentką Polnej, to tam muszę się zgłosić i oni przydzielą mi lekarza czy mogę od razu umówić się prywatnie do doktora? Będę bardzo wdzięczna z pomoc
-
Matołek wrote:Cześć Dziewczyny! Czy jest wśród Was staraczka z dofinansowania z Polnej, która była u któregoś lekarza , który zdezerterował do nowej kliniki? Wczoraj dowiedziałam się, że jest problem z przeniesieniem zarodków i zastanawiam się nad zmiana lekarza (mimo, że nie chciałam tego robić). Chyba wybór padnie na dr Brązerta, bo robił mi ostatnią punkcję i trochę go poznałam Powiedzcie mi proszę, jeśli wiecie. Czy jeśli jestem pacjentką Polnej, to tam muszę się zgłosić i oni przydzielą mi lekarza czy mogę od razu umówić się prywatnie do doktora? Będę bardzo wdzięczna z pomoc
Jak leczysz się na Polnej to myślę, że możesz zadzwonić do Pan i poprosić o wizytę u doktora,pewnie będzie szybciej niż prywatnie bo to dopiero w październiku, a potem u dr jest rożnie gabinet /Polna jeżeli chodzi o przygotowania do trasferu. -
Ania0692 wrote:Jak leczysz się na Polnej to myślę, że możesz zadzwonić do Pan i poprosić o wizytę u doktora,pewnie będzie szybciej niż prywatnie bo to dopiero w październiku, a potem u dr jest rożnie gabinet /Polna jeżeli chodzi o przygotowania do trasferu.
Dziękuję zadzwoniłam na Polna i już wszystko wiem. Trochę się tam pozmieniało od mojego ostatniego transferu***Sikorka*** lubi tę wiadomość
-
Matołek wrote:Cześć Dziewczyny! Czy jest wśród Was staraczka z dofinansowania z Polnej, która była u któregoś lekarza , który zdezerterował do nowej kliniki? Wczoraj dowiedziałam się, że jest problem z przeniesieniem zarodków i zastanawiam się nad zmiana lekarza (mimo, że nie chciałam tego robić). Chyba wybór padnie na dr Brązerta, bo robił mi ostatnią punkcję i trochę go poznałam Powiedzcie mi proszę, jeśli wiecie. Czy jeśli jestem pacjentką Polnej, to tam muszę się zgłosić i oni przydzielą mi lekarza czy mogę od razu umówić się prywatnie do doktora? Będę bardzo wdzięczna z pomoc
Kiedyś właśnie w taki sposób były zawierane umowy między szpitalem np Polna a urzedem to jest takie zabezpieczenie dla danego szpitala czy placówki, że wszystko odbywa sie u nich tak jeszcze bylo dwa lata temu, teraz nie jestem zawodowo jeszcze czynna i nie wiem hak jest terazWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2022, 17:49
Matołek lubi tę wiadomość
-
Ania🙂 wrote:Dziewczyny czy encortolon bo już mi dr odstawił, też można zostawić u Pan na Polnej czy te leki nie? Zostało mi opakowanie i nie mam co z nim zrobić
Tak można 😉 ja po punkcji zostawiłam tam też leki które zostały mi po stymulacji .
Albo mogę odkupić od ciebie bo i tak będę potrzebowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2022, 22:52
-
Dzień dobry,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.
https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6 -
Hej! Czy któraś z Was nie będzie może zwalniała jakiegoś terminu bliżej niż połowa października? Wiem, że szanse są małe, ale może akurat... Sytuacja awaryjna, trzykrotnie skoczyły mi wyniki, muszę je pokazać Dr i zmodyfikować leki, a do terminu z rejestracji to chyba nie dotrwam 😞07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Pucz wrote:Hej! Czy któraś z Was nie będzie może zwalniała jakiegoś terminu bliżej niż połowa października? Wiem, że szanse są małe, ale może akurat... Sytuacja awaryjna, trzykrotnie skoczyły mi wyniki, muszę je pokazać Dr i zmodyfikować leki, a do terminu z rejestracji to chyba nie dotrwam 😞
Jak coś ja mam na 28. 09, ale jak pilne wyniki to smsPucz lubi tę wiadomość