Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Michalinka jest już na świecie,jest ma badamiach na neonatologi, ale najważniejsze, że już po tej drugiej stronie, CC w 37+0, ja słabiej znoszę czas po cięciu niż porodzie sn😔
Pozdrawiam 🙂........, Pszczolaaa, PozytywnaAna, Zaba90, Calineczka2106, Starajaca28, MuminkAa, Kolorowanki, ZosiaKo, Udało się, Nadzieja88, ***Sikorka***, ZuzaMaruda lubią tę wiadomość
-
Ania0692 wrote:Dziewczyny Michalinka jest już na świecie,jest ma badamiach na neonatologi, ale najważniejsze, że już po tej drugiej stronie, CC w 37+0, ja słabiej znoszę czas po cięciu niż porodzie sn😔
Pozdrawiam 🙂
Gratulacje zdrówka życzęAnia0692 lubi tę wiadomość
-
Udało się wrote:Priv
Jeśli chodzi o dr A.Gaw... lepszego diabetologa nie mogłabym sobie wymarzyć!!!
Wspaniały lekarz, człowiek... polecam z całego serca... a rzadko kogoś tak mocno polecam.
Przygotował mnie do ciąży, prowadził całą ciąże (zarówno cukrzycę jak i nadciśnienie) oraz opiekuje się mną aktualnie chyba do zawsze... (cukrzyca typu 2, nadciśnienie, otyłość).
I polecam i dr wizyty na jednym z portali (online). Spoko terminy i godziny oraz zawsze bez maseczek
Jak coś to priv.PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy ..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
Calineczka2106 wrote:Jeśli chodzi o dr A.Gaw... lepszego diabetologa nie mogłabym sobie wymarzyć!!!
Wspaniały lekarz, człowiek... polecam z całego serca... a rzadko kogoś tak mocno polecam.
Przygotował mnie do ciąży, prowadził całą ciąże (zarówno cukrzycę jak i nadciśnienie) oraz opiekuje się mną aktualnie chyba do zawsze... (cukrzyca typu 2, nadciśnienie, otyłość).
I polecam i dr wizyty na jednym z portali (online). Spoko terminy i godziny oraz zawsze bez maseczek
Jak coś to priv.
Ja też bardzo polecam, dwie ciążę m8 prowadził z cukrzycą w tej tylko dieta, z synkiem insulina, dr M zawsze mówił, że jak cjodzi o cukrzycę to jestcspokojny bo wie, że dr sobie z wszystkim poradzi, jest super i taki ludzki🙂, tylko kontakt sms z nim to czasem uj mnie strzelał 😁😁 -
MuminkAa wrote:Jak coś ja mam na 28. 09, ale jak pilne wyniki to sms
Smsem nie za wiele załatwie, bo to niestety nie jedne wyniki, a trochę konkretniej się posypało 😔07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Pucz wrote:Zawsze dwa tygodnie do przodu, więc jakbyś zwalniała termin to ja bardzo chętnie 🙂 ale to już chyba lepiej na priv ok?
Smsem nie za wiele załatwie, bo to niestety nie jedne wyniki, a trochę konkretniej się posypało 😔
Priv, wysyłam zaproszenie 🙂, mnie ostatnio koleżanka poratowała swoim terminem -
Ania0692 wrote:Dziewczyny Michalinka jest już na świecie,jest ma badamiach na neonatologi, ale najważniejsze, że już po tej drugiej stronie, CC w 37+0, ja słabiej znoszę czas po cięciu niż porodzie sn😔
Pozdrawiam 🙂
Gratulacje 😍😍😍 odpoczywaj i korzystaj póki jedeno Maleństwo na pokładzie 😉 -
Pozdrawiam 🙂
Gratulacje, zdrówka dla Was 🙂2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Calineczka2106 wrote:Jeśli chodzi o dr A.Gaw... lepszego diabetologa nie mogłabym sobie wymarzyć!!!
Jak coś to priv.
Oj tak 🙂
Kiedyś dr mi pokazywał, kurcze mie pamiętam jak sie to nazywa takie urządzenie na zasadzie przussawki gdzie pacjent nawet sam może pobierać z żyły nie z palca🤔, ( nie sensor) sie zajmuje nowymi technologiami w cukrzycy, w lekkim szoku byłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2022, 22:55
-
Pozdrawiam 🙂
Czekałam na info od Was 🙂, gratulacje 😍, zdrówka dla Was🌹🌹🌹 -
Matołek wrote:Dziękuję zadzwoniłam na Polna i już wszystko wiem. Trochę się tam pozmieniało od mojego ostatniego transferu
I co umówili Cie do doktora czy musisz czekać na prywatna wizytę do października?28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Pozdrawiam 🙂
Gratulacje 💐20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Dziewczyny, wiem , że trochę dziwne pytanie jak na ten wątek... Ale czy jesteście tak naprawdę zadowolone z dr B? Radzi sobie z trudniejszym przypadkami? Bo niestety do takich należę
Postanowiliśmy podejść do in vitro z transferem odroczonym.
Jestem bardzo zestresowana , "przerobiliśmy " już większość polecanych lekarzy w Poznaniu i nie było tak różowo, jak wszyscy pisali -
Linka9 wrote:Dziewczyny, wiem , że trochę dziwne pytanie jak na ten wątek... Ale czy jesteście tak naprawdę zadowolone z dr B? Radzi sobie z trudniejszym przypadkami? Bo niestety do takich należę
Jestem bardzo zestresowana , "przerobiliśmy " już większość polecanych lekarzy w Poznaniu i nie było tak różowo, jak wszyscy pisali
Część, głównie mogę się wypowiedzieć na temat ciąży, była cała leżącą i spora część w szpitalu, nam sie udał trasfer u dr, byłam zadowolona z leczenie, najbardziej cenie doktora za szczerość, mowi wprost tak jak sytuacja wygląda,jak w ciąży było źle to to mówił, z drugiej strony prosił abym walczyła, ale przy tym wszystkin był pozytywny, nie nakręcał czarnymi scenariuszami, taki głos rozsądku, też potrafi sie konsultować z innyni lekarzami specjslistami jak jest taka potrzeba, jeżeli chodzi o ciążę to zdaje sobie sprawę, że podejmuje decyzje za dwa życia. -
Linka9 wrote:Dziewczyny, wiem , że trochę dziwne pytanie jak na ten wątek... Ale czy jesteście tak naprawdę zadowolone z dr B? Radzi sobie z trudniejszym przypadkami? Bo niestety do takich należę
Jestem bardzo zestresowana , "przerobiliśmy " już większość polecanych lekarzy w Poznaniu i nie było tak różowo, jak wszyscy pisali
Co do ivf sie nie wypowiem, miałam inseminacje u dr w drugiej ciąży, pierwsza spora część prowadzona u innego lekarza, natomiast jeżeli chodzi o trudne ciążę, z chorobami współistniejącymi, to nie potrafię zaufać innemu lekarzowi, dr jest skrupulatny, zapobiegawczy, szybko reaguje gdy coś siw dzieje, ale też ma intuicję szacunek do pacjentki.PozytywnaAna lubi tę wiadomość
-
Linka9 wrote:No właśnie u mnie jest problem z utrzymaniem ciąży.... 3 straty, ostatnia w 19 tc....
Sama miałam dwie ciążę powikłane, problemy z szyjką, w drugiej szew ratunkowy, dr ma to do siebie, że jest bardzo dokladny podczas badań, wizyty dostosowuje indywidualnie do potrzeb, jak trzeba co tydzień to co tydzień, jak coś dr niepokoi też zależy co, który tydzień ciąży to poprostu po wizycie każe jechać prosto do szpitala na oddział na obserwacje, nawet na te dwa /trzy dni , nie mam sie do czego doczepić jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży.