Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Dzisiaj były takie emocje, że nie, za dwa tygodnie mam wizytę u dr Macieja to się zapytam czy uda się do Pani doktor.

Wiadomo..... Najważniejsze że wszystko dobrze. U nas niby druga ciąża, więc nawet Pani dr mówiła że nie tłumaczy aż tak szczegółowo bo wiem i pamiętam co i jak ale mimo to..... My teraz mamy wizytę 31ego i też już powoli zaczynam się niecierpliwić, że to tak długo jeszcze 🙈

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Wiadomo..... Najważniejsze że wszystko dobrze. U nas niby druga ciąża, więc nawet Pani dr mówiła że nie tłumaczy aż tak szczegółowo bo wiem i pamiętam co i jak ale mimo to..... My teraz mamy wizytę 31ego i też już powoli zaczynam się niecierpliwić, że to tak długo jeszcze 🙈

Te trzy tygodnie od wizyty do wizyty to jak dla mmie wieczność 🙈, ale tydzień twmu dr mi odstawił prolutex🤗 jeszcze mi zostało kilka zastrzyków to mam podać i koniec 🤗 🎇

4.07. 2022 jest ❤️
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2022, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Przyjęłam

My już po prenatalnych i dzidzia zdrowa, wszystko prawidłowo 🤗

Gratulacje ❤️

........ lubi tę wiadomość

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2022, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od początku to tej pory mam wizyty co trzy tygodnie i na początku też mi się mega dłużyło, w trzecim trymestrze jakoś mi sie wydaje tak szybko leci ten czas 🙈 i to już coraz bliżej.

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2022, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Od początku to tej pory mam wizyty co trzy tygodnie i na początku też mi się mega dłużyło, w trzecim trymestrze jakoś mi sie wydaje tak szybko leci ten czas 🙈 i to już coraz bliżej.
    Po 30 tc, doktor zaleca wizyty co dwa tygodnie. Ja też mam wrażenie, że ten 3 trymestr pędzi szybciej 😵.

• Ania0692 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2022, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:

Ja przez pierwszy trymest miałam co trzy, potem już co dwa, i później co tydzień🙈, ale zgadzam sie trzeci trymest leci jak szalony 🙈🙈

oar89jcgjrl99ac5.png
  • ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Przyjęłam

My już po prenatalnych i dzidzia zdrowa, wszystko prawidłowo 🤗

Gratulacje 🙂

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 szczęśliwego rozwiązania 🤞🤞

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Hej, mam pytanko właśnie odnośnie ciśnienia. Przy jaki Dr stwierdziła u Ciebie nadciśnienie? Ja na drugiej wizycie miałam trochę podwyższone, więc od tamtej pory muszę codziennie mierzyć 🙈 i w środę określił je jako "graniczne" do dalszej obserwacji. I teraz tak zaczęłam się zastanawiać bo przy Róży nie miałam takich przebojów

Witaj w "klubie" w pierwszej ciąży też nie miałam nadciśnienia, teraz już przed 20 tygodniem i jestem na leku, ale damy radę 💪

• Matołek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Czy jest wśród Was staraczka z dofinansowania z Polnej, która była u któregoś lekarza , który zdezerterował do nowej kliniki? Wczoraj dowiedziałam się, że jest problem z przeniesieniem zarodków i zastanawiam się nad zmiana lekarza (mimo, że nie chciałam tego robić). Chyba wybór padnie na dr Brązerta, bo robił mi ostatnią punkcję i trochę go poznałam :) Powiedzcie mi proszę, jeśli wiecie. Czy jeśli jestem pacjentką Polnej, to tam muszę się zgłosić i oni przydzielą mi lekarza czy mogę od razu umówić się prywatnie do doktora? Będę bardzo wdzięczna z pomoc :)

• Ania0692 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaKo wrote:
    Ania0692 szczęśliwego rozwiązania 🤞🤞

Dzięki, już oficjalnie w poniedziałek CC 😱😱😱🤗

Karina89 lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Cześć Dziewczyny! Czy jest wśród Was staraczka z dofinansowania z Polnej, która była u któregoś lekarza , który zdezerterował do nowej kliniki? Wczoraj dowiedziałam się, że jest problem z przeniesieniem zarodków i zastanawiam się nad zmiana lekarza (mimo, że nie chciałam tego robić). Chyba wybór padnie na dr Brązerta, bo robił mi ostatnią punkcję i trochę go poznałam :) Powiedzcie mi proszę, jeśli wiecie. Czy jeśli jestem pacjentką Polnej, to tam muszę się zgłosić i oni przydzielą mi lekarza czy mogę od razu umówić się prywatnie do doktora? Będę bardzo wdzięczna z pomoc :)

Jak leczysz się na Polnej to myślę, że możesz zadzwonić do Pan i poprosić o wizytę u doktora,pewnie będzie szybciej niż prywatnie bo to dopiero w październiku, a potem u dr jest rożnie gabinet /Polna jeżeli chodzi o przygotowania do trasferu.

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:
    Jak leczysz się na Polnej to myślę, że możesz zadzwonić do Pan i poprosić o wizytę u doktora,pewnie będzie szybciej niż prywatnie bo to dopiero w październiku, a potem u dr jest rożnie gabinet /Polna jeżeli chodzi o przygotowania do trasferu.

Dziękuję :) zadzwoniłam na Polna i już wszystko wiem. Trochę się tam pozmieniało od mojego ostatniego transferu ;)

***Sikorka*** lubi tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:

Kiedyś właśnie w taki sposób były zawierane umowy między szpitalem np Polna a urzedem to jest takie zabezpieczenie dla danego szpitala czy placówki, że wszystko odbywa sie u nich tak jeszcze bylo dwa lata temu, teraz nie jestem zawodowo jeszcze czynna i nie wiem hak jest teraz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2022, 17:49

Matołek lubi tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:

To już coraz bliżej 💐💐

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:

❤️

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaKo wrote:
    Witaj w "klubie" w pierwszej ciąży też nie miałam nadciśnienia, teraz już przed 20 tygodniem i jestem na leku, ale damy radę 💪

No baaa.... kto jak nie my 😂💪💪💪
    Ania powodzenia ✊✊✊

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2022, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy encortolon bo już mi dr odstawił, też można zostawić u Pan na Polnej czy te leki nie? Zostało mi opakowanie i nie mam co z nim zrobić

4.07. 2022 jest ❤️
  • ........ Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Dziewczyny czy encortolon bo już mi dr odstawił, też można zostawić u Pan na Polnej czy te leki nie? Zostało mi opakowanie i nie mam co z nim zrobić

Tak można 😉 ja po punkcji zostawiłam tam też leki które zostały mi po stymulacji .

Albo mogę odkupić od ciebie bo i tak będę potrzebować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2022, 22:52

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
  • calistas1 Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2022, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.

https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ