Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania🙂 wrote:Do dezynfekcji najlepiej bez alkoholu kupować, octanisept, w ciąży też stosuje przy Clexanie i moe ma problemów, po alkoholu i dłuższym stosowaniu mogą być reakcje skórne.Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Jak miło słuchać że wam się dziewczyny udało
Mam nadzieję że ja w przyszłym miesiącu się dowiem że wkońcu jest ☺️🥹PozytywnaAna, ........ lubią tę wiadomość
Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Izabela🌺 wrote:Nie wiem jaki jest tam skład ale to są pojedyncze waciki oddzielnie pakowane i poleciła mi je pielęgniarka ☺️
Pewnie 🙂 , kiedyś tu dziewczyny pisały o tych środkach do dezynfekcji a każda skóra inna, że mogą być problemy po tych różnych środkach do dezynfekcji i po zamianie na octanisept było lepiej, może komuś sie przyda, ja sama po alkoholu widziałam różnice 🙈4.07. 2022 jest ❤️ -
AgnieszkaB wrote:Też byłam team pracujących prawie do samego końca 😁 doktor na jednej z ostatnich wizyt, mówił, że nie pamięta kiedy ostatnio taką ciążę prowadził 😂, posiewy, cukry cisnienie itd zawsze wszystko idealnie, mąż ostatnio coś mówi o drugim dziecku, zobaczymy, młodsza też nie będę
Jak cos to myślicie o transferze ? Ja wrociłam do pracy i mi tak dobrze, mamy jeszcze co transferować, może za rok pomyślimy, pozdrowienia dla Was 😘Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
MilenaMi wrote:Dziewczyny macie jakiś sprawdzony magnez w ciąży? Aspargin i asparginian extra na mnie już nie działa...
Chela mag b6, magne b6 forte, magnezu nie da sie przedawkować, jak dr wysłał na pompe z magnezem to w badaniu wyszedł poziom poniżej normy🤦♀️1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa wrote:Jak cos to myślicie o transferze ? Ja wrociłam do pracy i mi tak dobrze, mamy jeszcze co transferować, może za rok pomyślimy, pozdrowienia dla Was 😘
Jak Marcelinka? ale to na priv 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Ania🙂 wrote:Ja 123 Tobie się udało zapisać na prenatalne do dr L?, jutro mam wizytę u doktora to się zapytam
Tak 🙂 i na pierwsze i na drugie 😁 ale to zapytałam czy da radę do Doktor Ani bo przy Róży wszystkie badania u niej miałam i Agata nie robiła problemów. Za drugim razem ta babka z recepcji trochę kręciła nosem no ale dobrze niech już pani będzie 🤣 możesz też naszego Dr podpytać czy do pani doktor możesz się umówić żeby wiesz mieć jakieś zaplecze 🙈 my mamy wizytę w środę i już trochę nogami przebieram żeby zobaczyć Bombelka 🙈 -
Ja123 wrote:Tak 🙂 i na pierwsze i na drugie 😁 ale to zapytałam czy da radę do Doktor Ani bo przy Róży wszystkie badania u niej miałam i Agata nie robiła problemów. Za drugim razem ta babka z recepcji trochę kręciła nosem no ale dobrze niech już pani będzie 🤣 możesz też naszego Dr podpytać czy do pani doktor możesz się umówić żeby wiesz mieć jakieś zaplecze 🙈 my mamy wizytę w środę i już trochę nogami przebieram żeby zobaczyć Bombelka 🙈
Dzięki 🙂4.07. 2022 jest ❤️ -
Krysia89 wrote:Kochane,
a czy przygotowywałyście jakoś organizm do invitro?
Dieta? Ćwiczenia? itd? Czy coś specjalnego zacząć jeść?
Jeżeli, któraś z Was ma jakieś cenne rady i chce się podzielić to będę wdzięczna nawet na priv
Byłam aktywna fizycznie ale to nie pod ivf, sama dla siebie już wcześniej biegałam, co do diety zrezygnowaliśmy z pszenicy, zamieniliśmy produkty na żytnie, pełnoziarniste, zamiast mleka krowiego, roślinne, kokosowe, migdałowe,itd wszystko z umiarem, wiecej ryb, produkty z niskim IG, ale nie trzymałam specjalnej diety ja ani mąż, zdrowsze odżywianie. Też piliśmy olej z czarnuszki.4.07. 2022 jest ❤️