Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania🙂 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was stosowała coś innego na ból glowy w ciąży co pomogło ( paracetamol noe działa) a glowa pęka od zatok🤯 dostałam antybiotyk zanim zacznie działać to troche minie
Plastry żelowe z paracetamolem i zimne okładyAnia🙂 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was odwoływała wizytę ciążową z powodu choroby? Coś mnie rozkłada i obawiam się, że mogę nie dać rady w poniedziałek przyjść. Jak to wygląda? Przychodzi się na kolejny wyznaczony termin? Nie ma problemu z wypisaniem l4 wówczas do kolejnej wizyty?
-
Nana84 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was odwoływała wizytę ciążową z powodu choroby? Coś mnie rozkłada i obawiam się, że mogę nie dać rady w poniedziałek przyjść. Jak to wygląda? Przychodzi się na kolejny wyznaczony termin? Nie ma problemu z wypisaniem l4 wówczas do kolejnej wizyty?
Miałam taką sytuację, odwołałam u mnie była też gorączka, mi dr kazał przyjechać w piątek ten dodatkowy dzień co ma jak temperatura minęła, ja od początku ciąży mam wizyty co dwa tygodnie to miałam 3 tygodnie przerwy między wizytami, ja bym zadzwoniła do Pan z rejestracji i sie zapytała, z l4 to załatwiałam planowo bo potem cofnąć się nie można dokładnie nie pamiętamStarania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Nana84 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was odwoływała wizytę ciążową z powodu choroby? Coś mnie rozkłada i obawiam się, że mogę nie dać rady w poniedziałek przyjść. Jak to wygląda? Przychodzi się na kolejny wyznaczony termin? Nie ma problemu z wypisaniem l4 wówczas do kolejnej wizyty?
Napisz może do Dr co i jak bo na ułańską się raczej nie dodzwonisz dzisiaj.... Pewnie gdzieś między pacjentami Dr będzie kazał przyjść żeby nie było zbyt długa przerwa miedzy wizytami. Mi wyjątkowo pozwolił teraz na dłuższą przerwę bo mam USG we wtorek, więc i tak będę miała badanie -
Ja123 wrote:Napisz może do Dr co i jak bo na ułańską się raczej nie dodzwonisz dzisiaj.... Pewnie gdzieś między pacjentami Dr będzie kazał przyjść żeby nie było zbyt długa przerwa miedzy wizytami. Mi wyjątkowo pozwolił teraz na dłuższą przerwę bo mam USG we wtorek, więc i tak będę miała badanie
Dokładnie 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
AMH 8,24
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Ja mam w środę wizytę,nie wiem czt wydobrzeje, chociaż mam antybiotyk, w pon będę dzwoniła na Ułanską co robić4.07. 2022 jest ❤️ -
Ja123 wrote:No to ja pierwszy taki miałam, że się modliłam i prosiłam Różyczkę żeby jeszcze chwilę posiedziała żeby mąż zdarzył przyjechać, wleciał 15 może 20 minut i wyskoczyła 🙈
Tak Was ostatnio troszeczkę podczytuje i przypomniała mi sie jedna dziewczyna co leżała ze mna do porodu i akurat nie było miejsc na porodówce był to jej kolejny poród ipamietam jak mówiła do położnych, że ale ja zaraz naprawdę urodzę tak szybko akcja u niej poszła, ledwo piętro wyżej zdążyli -
61 841 94 59 to jest do pielegniarekOna 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
MuminkAa wrote:Część, nie musisz, jeżeli zgłosiłaś u położnych to potem one sobie wszystko spiszą do administracji.
Chodzi mi o kontakt w sprawie opłat za zamrożone zarodki28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Malwerose wrote:Hej dziewczyny, jak ja się cieszę, że trafiłam na ten post . Jestem w Poznaniu od dwóch lat, nie mam swojego ginekologa, poroniłam na początku października. Powiedzcie, czy Pan doktor zajmuje się kobietami które poroniły ???
Tak, ja jestem po jednym poronieniu i porodzie przedwczesnym, obecnie w ciąży z drugą córeczką , trzecią udało się szczęśliwie donosić, u mnie problem z immunologią i też jestem pod Jego opieką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2022, 18:48
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
AMH 8,24
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Moli27 wrote:Tak, ja jestem po jednym poronieniu i porodzie przedwczesnym, obecnie w ciąży z drugą córeczką , trzecią udało się szczęśliwie donosić, u mnie problem z immunologią i też jestem pod Jego opieką.
Ja na razie czekam do stycznia, aż dojdę do siebie i będę mogła zrobić badania hormonalne. Mam zdiagnozowaną niedoczynność i Hashimoto. Wizytę zarezerwowałam na lutym i nie ukrywam, że wiąże z nią dużą nadzieję, bo na razie do głównie polecano mi klinki niepłodności.