Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
12345K wrote:Pucz jak u Ciebie?
Dzisiaj przyszedł wynik sanco i będzie zdrowy chłopak 💙 tak czytając ostatnio mamy wysyp płci męskiej 😁
Gratulacje 🥰 to już z czystym sumieniem można szaleć z ciuszkami i resztą wyprawki 🙈 z tym wysypem to chyba tak falowo jest bo jak poprzednim razem rodziłam w tym 2019 to był dosłownie wysyp dziewczynek u Dr później mieszanka a teraz znowu kolej na chłopaków 🙈 -
A ja mam pytanko do dziewczyn po ciąży biochemicznej jak to u was było? Ja już 3 dzień krwawienia i 20.03 mam jechać na kontrole. Teraz przerwa od starań dopiero po wizycie i kolejnej miesiączce starania.
Jak to u Was było, kiedy później zaszłyście w ciąże? 💕
Gratulacje dla mam 💕Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:A ja mam pytanko do dziewczyn po ciąży biochemicznej jak to u was było? Ja już 3 dzień krwawienia i 20.03 mam jechać na kontrole. Teraz przerwa od starań dopiero po wizycie i kolejnej miesiączce starania.
Jak to u Was było, kiedy później zaszłyście w ciąże? 💕
Gratulacje dla mam 💕
To jest indywidualne przy pierwszej biochemicznej miałam tak hak miesiączka 4 dni krwawienia i tak naprawdę koniec, przy drugiej sporo mi się przeciągały plamienia /krwawienia, z tego co pamiętam nie miałaś wysokiej bety bo to też ma znaczenie a beta i tak musi się wyzerować, kiedy na to nikt nie zna odpowiedzi my po pierwszej biochemicznej daliśmy sobie dwa cykle naturalnie, potem inseminacje, tak było u mnie. -
Patrycja-p wrote:To jest indywidualne przy pierwszej biochemicznej miałam tak hak miesiączka 4 dni krwawienia i tak naprawdę koniec, przy drugiej sporo mi się przeciągały plamienia /krwawienia, z tego co pamiętam nie miałaś wysokiej bety bo to też ma znaczenie a beta i tak musi się wyzerować, kiedy na to nikt nie zna odpowiedzi my po pierwszej biochemicznej daliśmy sobie dwa cykle naturalnie, potem inseminacje, tak było u mnie.
Ja w poniedziałek ok 23, środa ok 19 w piątek już 5.3 wiec myśle ze mogła już spaść.. i tak sie właśnie zastanawiałam jak to dalej jest.Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:Domyślam sie, ze każdy organizm inaczej
Ja w poniedziałek ok 23, środa ok 19 w piątek już 5.3 wiec myśle ze mogła już spaść.. i tak sie właśnie zastanawiałam jak to dalej jest.
Czyli bardzo dobrze, krwawienie może się wydłużyć niż standardowo miesiączkaGosiaK lubi tę wiadomość
-
Patrycja-p wrote:Niby coś się rozkręca, termin mam na 4 marca, mam nadzieję, że Iwo się zlituje nad matką bo ja już ledwo zipie🙈
✊✊💪Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Ja123 wrote:Gratulacje 🥰 to już z czystym sumieniem można szaleć z ciuszkami i resztą wyprawki 🙈 z tym wysypem to chyba tak falowo jest bo jak poprzednim razem rodziłam w tym 2019 to był dosłownie wysyp dziewczynek u Dr później mieszanka a teraz znowu kolej na chłopaków 🙈
To też pamiętam bo byłam nieliczna z synkiem😁 za czasów ciąży Dzoni, Franek będzie miał braciszka więc u mnie też chłopak 😁 -
Cześć dziewczyny jakoś mnie dzisiaj naszło aby odświeżyć konto, gratuluję szczęśliwych narodzin, zdrowia dla bobasków, spokojnych ciąż i jak najmniej stresu dla ciężarówek, kciuki za te które jeszcze walczą o to aby zostać mamami 💪 my pod koniec roku myślimy aby wrócić po zarodki 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2023, 22:32
ZuzaMaruda, Zaba90, Alicjaaa91 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Cześć dziewczyny jakoś mnie dzisiaj naszło aby odświeżyć konto, gratuluję szczęśliwych narodzin, zdrowia dla bobasków, spokojnych ciąż i jak najmniej stresu dla ciężarówek, kciuki za te które jeszcze walczą o to aby zostać mamami 💪 my pod koniec roku myślimy aby wrócić po zarodki 🙂
Co tam u Was? ☺️1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:Co tam u Was? ☺️
Wszystko dobrze, ja wróciłam do pracy, Marcelinka rośnie, ale jest taki rozbójnik🤣( dlatego chcę jeszcze trochę odsapnąć przed kolejną ciąża 😆) i tak nam leci a co u Was?Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Patrycja-p wrote:Wczoraj trochę ponarzekałam i wieczorem odeszły mi wody a dzisiaj urodził się Iwo, zwolniłam brzuszek ☺️
Gratulacje 💗Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Alicjaaa wrote:Wszystko dobrze, ja wróciłam do pracy, Marcelinka rośnie, ale jest taki rozbójnik🤣( dlatego chcę jeszcze trochę odsapnąć przed kolejną ciąża 😆) i tak nam leci a co u Was?
Napisałam na priv aby tu nie zaśmiecać 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa91 wrote:Izabela a jak Twoje samopoczucie?Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Izabela🌺 wrote:Obudziłam się i poszłam do toalety i przy podcieraniu wiedziałam że chyba coś jest nie tak. No i jak spojrzałam miałam krew ze śluzem. Zadzwoniłam do lekarza i mam dzisiaj popołudniu wizyte
To ✊ aby nie było to nic niepokojącego, niestety przy stosowaniu acard głównie on powoduje plamienia /krwawienia i clexane też częściej tworzą się krwiaki sama miałam i w pierwszej i drugiej ciąży. -
Alicjaaa91 wrote:To ✊ aby nie było to nic niepokojącego, niestety przy stosowaniu acard głównie on powoduje plamienia /krwawienia i clexane też częściej tworzą się krwiaki sama miałam i w pierwszej i drugiej ciąży.Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r?