Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanka wrote:Ale wcześniej też miał szczegółowa bo to chodzi podobno o tę główki witki itp nie miał robionej fragmentacji tylko...
Dwa razy w innych laboratoriach? Ale jakaś przerwa ? Czy te same dni?
Ja bym zrobiła tak jak doktor zalecił, zawsze jest lepiej powtórzyć w 2 miejscach badanie, jeżeli mąż by miał jakieś leki przepisania to te 3 miesiące by były ważniejsze na poprawę, a tutaj chodzi o postawienie diagnozy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 06:05
-
nick nieaktualnykinga25 wrote:Ja bym zrobiła tak jak doktor zalecił, zawsze jest lepiej powtórzyć w 2 miejscach badanie, jeżeli mąż by miał jakieś leki przepisania to te 3 miesiące by były ważniejsze na poprawę, a tutaj chodzi o postawienie diagnozy.
-
Dżoni wrote:A wspominał coś na temat tego czy już można działać? W sensie inseminacje, ivf?
My też bedziemy podchodzić do naszego pierwszego transferu, wizytę mam w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że już będzie można🙂, po punkcji doktor przełożył że względu na moje AMH i wynik estradiolu było duże ryzyko hiperstymulacji.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:My też bedziemy podchodzić do naszego pierwszego transferu, wizytę mam w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że już będzie można🙂, po punkcji doktor przełożył że względu na moje AMH i wynik estradiolu było duże ryzyko hiperstymulacji.
A jak po punkcji? Ile zarodków?Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyanka wrote:Wcześniej robiliśmy w bocianie i tydzień temu też w bocianie 🙄 i właśnie w obu 0% . Ale doktor chce być pewny i kazał właśnie na Polnej teraz .tylko teraz zwątpiłam w tą przerwę od badania ale chyba masz rację 🤔
Tez tak myślę 😏 mi doktor też parę razy kazał powtórzyć szybciej jakieś badania aby mieć pewność co do diagnozy i dalszego leczenia -
nick nieaktualnykinga25 wrote:Tez tak myślę 😏 mi doktor też parę razy kazał powtórzyć szybciej jakieś badania aby mieć pewność co do diagnozy i dalszego leczenia
-
nick nieaktualnyanka wrote:Już umówiłam go na 2 czerwca więc już nie ma odwrotu 😊 ja mam jeszcze panel tarczycowy powtórzyć. Jeszcze umówiłam siebie do doktora i teraz mam dalszy terminie niz pierwszej wizyty bo dopiero na 29 czerwca 🤔
Wiem, że tak teraz jest doktor ostatnio przyjmował tylko cieżarne, niedawno zostały wizyty dla pozostałych wznowione i takie terminy są 🙈, na chwilę obecną, ale jak już będziesz po 2 wizycie i w toku leczenia to tak jak doktor wyznacza będą panie zapisywaly -
nick nieaktualnykinga25 wrote:Wiem, że tak teraz jest doktor ostatnio przyjmował tylko cieżarne, niedawno zostały wizyty dla pozostałych wznowione i takie terminy są 🙈, na chwilę obecną, ale jak już będziesz po 2 wizycie i w toku leczenia to tak jak doktor wyznacza będą panie zapisywaly
-
anka wrote:Wcześniej robiliśmy w bocianie i tydzień temu też w bocianie 🙄 i właśnie w obu 0% . Ale doktor chce być pewny i kazał właśnie na Polnej teraz .tylko teraz zwątpiłam w tą przerwę od badania ale chyba masz rację 🤔
Mojemu mężowi też doktor kazał powtórzyć badanie nasienia na Polnej, wcześniej robiliśmy w innej klinice aby zobaczyć czy wynik się potwierdzi i co dalej więc spokojnie 🙂 -
nick nieaktualnyLenaa91 wrote:Mojemu mężowi też doktor kazał powtórzyć badanie nasienia na Polnej, wcześniej robiliśmy w innej klinice aby zobaczyć czy wynik się potwierdzi i co dalej więc spokojnie 🙂
Ja po cichu wierzę że tam mieli jakiś ciulowy sprzęt i może na podstawie onej wyjdą jakieś lepsze 🙄 -
anka wrote:I potwierdził się ?
Ja po cichu wierzę że tam mieli jakiś ciulowy sprzęt i może na podstawie onej wyjdą jakieś lepsze 🙄
Tak u męża wyszło lepiej badanie nasienia i mogliśmy spróbować inseminacji, ale doktor mówił max dwie bo mam edometrioze na usg nie widać, ale ona się rozrasta i rekomendowal dalej ivf.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 19:42
-
nick nieaktualnyLenaa91 wrote:Tak u męża wyszło lepiej badanie nasienia i mogliśmy spróbować inseminacji, ale doktor mówił max dwie bo mam edometrioze na usg nie widać, ale ona się rozrasta i rekomendowal dalej ivf.
Ja liczę że jeszcze spróbujemy jednak naturalnie 🙄 -
anka wrote:To teraz jedynie ivf ?
Ja liczę że jeszcze spróbujemy jednak naturalnie 🙄
My będziemy podchodzić do inseminacji po operacji, doktor mówił aby myśleć pozytywnie więc tego się trzymam🙂, zobaczymy jak to się potoczy.Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Widziałam na stronie szpitala na Polnej oficjalny komunikat z18. 05w sprawie inseminacji. Możecie tam zerkać, może będą jakieś nowe informacje niebawem.
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️