Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Manka wrote:Ja się muszę poprawić w tych cenach przepraszam napisałam o innych wydatkach już mi glowa siada w ciąży tak jak ostatnio zostawiam kluczyki w drzwiach i jeżdżę okrężnymi trasami bo zapominam skręcić czy coś 🙈 .Sama dieta pudełkową miesięcznie to koszt 1500 a dwa tysiące plus doliczając leki i suplementy to dochodziło kolejne +/-1800 miesięcznie
Nie wiem czy u mnie to już wiekowo ,ale w tej ciąży też mam "amnezję " chciałam jeszcze zdalnie popracować ,ale poprostu wypada mi tyle informacji z głowy koniec świata 🙈2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:Nie wiem czy u mnie to już wiekowo ,ale w tej ciąży też mam "amnezję " chciałam jeszcze zdalnie popracować ,ale poprostu wypada mi tyle informacji z głowy koniec świata 🙈
🙈 Moja pamięć ma się całkiem dobrze za to smaki mi się kompletnie pomieszały ostatnio na gotowałam gar rosołu i ostecznie sama z nim zostałam 🤣🤣🤣🤣 teraz jeszcze jem mniej bo żołądek mam coraz bardziej ściśnięty .Manka lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
AgnieszkaB wrote:Nie wiem czy u mnie to już wiekowo ,ale w tej ciąży też mam "amnezję " chciałam jeszcze zdalnie popracować ,ale poprostu wypada mi tyle informacji z głowy koniec świata 🙈
🙈 Często jeżdżę z nawigacją a i tak nie wiem dlaczego jadę inaczej i dopiero po czasie coś mi nie pasuje 🙈 -
Teraz sobie jeszcze kupiłam białkowe drinki za dobry tydzień zaczynam 36 tydzień czyli czas kryzysu bo macica jest najwyżej i uciska na przeponę i żołądek tak mi dr polecał w ciąży z bliźniakami jak nic nie mogłam jeść ani za bardzo chodzić na szczęście to trwało około 10 dni ,ale u mnie rozwiązanie było w 38 więc defakto minęło kilka dni przed CC .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 10:00
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Martaa5 wrote:Ja jestem obstawiona progesteronem 2x prolutex, 2x cyclogest i 3razy dziennie duphaston wynosi to ok 500 zł tygodniowo
Tak z ciekawości będę liczyła wszystkie koszta od początku stymulacji po leki itd itp potem hak się uda w ciąży mało się o tym mówi a uważam , że warto aby chociaż trochę wiedzieć na jakie się nastawiać koszta . Może przyda się kiedyś innym .Wiadomo ceny się zmieniają więc tak orientacyjnie .Patisonek 25 lubi tę wiadomość
-
AniaAniaAnia🙂🙂🙂 wrote:Część.Zapisałam się na wizytę do doc też cytologia itd aby właśnie poruszyć temat jak to wygląda jeżeli mamy jeszcze zarodki więc mogę dać znać jak będę po wizycie a Ty nie będziesz miała szybciej.
Będę wdzięczna ja nie mam umówionej wizyty, narazie głośno myślimy nie wiem nawet na kiedy zaczynają się wolne terminy do doktoraAniaAniaAnia🙂🙂🙂 lubi tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Będę wdzięczna ja nie mam umówionej wizyty, narazie głośno myślimy nie wiem nawet na kiedy zaczynają się wolne terminy do doktora
Ja jeszcze nie odmówiłam wizyty 8 stycznia jakbyś chciala a co do terminów to chyba wolne terminy były na koniec stycznia z tego co się orientujęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 11:28
Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, 3.77, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️60.5%❌️immunosupresja (equoral i encorton)❌️
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-18kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
➡️IVF MZ -
Werka29 wrote:Cześć!
Chcemy właśnie wybrać swoją pierwszą klinikę leczenia niepłodności i wstępnie wybraliśmy docenta Brązerta. Jednak nie mogę znaleźć informacji, jak się do niego umówić?
Doc Brązert przyjmuje w Centrum Ułańska i tam najlepiej się do Niego umówić potem na ivf czy inseminację bierze na Polną niestety nie przyjmuje w poradni leczenia niepłodności aby można było się tak umówić na NFZ przyjmuje inna Pani doktor ,która potem dalej by kierowała np do centrum ivf gdzie jest docent . Jeżeli już wiecie, że Waszą jedyną drogą jest ivf to w takim wypadku można się umówić na pierwszą wizytę klasyfikacyjną do doktora bezpośrednio na Polnej . -