Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Matołek wrote:☺️
Oj, na pewno będę. Jeśli nic się nie wykrzaczy to będę tu do rozwiązania, więc co najmniej 1,5 tygodnia leżenia przede mną.
Do zobaczenia. Być może nawet na tej samej sali ☺️
U mnie w poniedziałek równo 36 tc i już też mam zostać do rozwiązania przez różne problemy dla bezpieczeństwa 🙂2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Matołek wrote:Hej. To może ja nieco rozjaśnię. Oddział, na który kieruje docent nazywa się RILE - Rozrodczosci i Leczenia Endometriozy. Akurat na nim leżę od zeszłego piątku i miałam przyjemność poznać na nim ZuzeMarude, bo leżałyśmy na jednej sali (przy okazji pozdrawiam, gratuluję szczęśliwego rozwiązania i życzę powodzenia na kolejnym etapie macierzyństwa) 😉 co prawda docenta na nim nie ma, ale na wizycie mówił, że ma na nim kilka łóżek do spółki z prof. Kędzią, kierownikiem pododzialu. Jest tu też dr Trzcinski i Kampioni. Mylaca jest tabliczka z nazwą Pododzial Rozrodczosci i Medycyny Perinatalnej 2, bo tabliczka nie została jeszcze usunięta - info od położnej. Widać, że wszystko jest tu jeszcze organizowane. PRIM 2 może być na parterze, tak przynajmniej widnieje na stronie szpitala ☺️
Trzymam kciuki za Was i czekam na dobre wieści nie szybciej niż za 2 tygodnie 🙃😉
-
ZuzaMaruda gratulacje 💐
Ania gratulacje podwójnego szczęścia ♥️♥️ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️ -
Ewelinamala wrote:Agatkaagatka jak się czujesz?
Szczerze super końcówka jest dla mnie najlepsza 🙂 Zostało nam 6 albo 7 tygodni u mnie też będzie CC tylko dokładny czas zależny od wyników badań.W poniedziałek nam wizytę 🙂
Jesteś już całkowicie spakowana?Ewelinamala lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Czekamy na 🌈 dziewczynkę -
agatkaagatka wrote:Szczerze super końcówka jest dla mnie najlepsza 🙂 Zostało nam 6 albo 7 tygodni u mnie też będzie CC tylko dokładny czas zależny od wyników badań.W poniedziałek nam wizytę 🙂
Jesteś już całkowicie spakowana?
Tak 🙂 Dzisiaj wszystko skończyłam 🙂 Powodzenia na wizycie 🙂 -
Ewelinamala wrote:Tak 🙂 Dzisiaj wszystko skończyłam 🙂 Powodzenia na wizycie 🙂
Ostatnio rozmawiając z koleżankami radziły aby tak do 33 tc najbezpieczniej się wyrobić potem może już być poprostu brak sił wiadomo to też indywidualnie moja siostra przy trzecim dziecku dopiero koło 36 tc🙈(urodziła 5 dni po terminie ) wszystko prała, układała itd .U mnie już coraz większe postępy🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
agatkaagatka wrote:Ostatnio rozmawiając z koleżankami radziły aby tak do 33 tc najbezpieczniej się wyrobić potem może już być poprostu brak sił wiadomo to też indywidualnie moja siostra przy trzecim dziecku dopiero koło 36 tc🙈(urodziła 5 dni po terminie ) wszystko prała, układała itd .U mnie już coraz większe postępy🙂
Przy kolejnym dziecku / dzieciach to już całkowicie inaczej🤣. Moja sis też powtarzała cały czas , że ma czas na wszystko i jakoś koło końcówki ogarnęła pranie ubranek 🤣 defakto to tyle reszta była po starszym bracie tylko podwójny wózek kupiła u niej ciąża fizjologiczna.Za tydzień mam równi 20 tc pomału coś zaczynam myśleć.agatkaagatka lubi tę wiadomość
IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
Sukienka wrote:Przy kolejnym dziecku / dzieciach to już całkowicie inaczej🤣. Moja sis też powtarzała cały czas , że ma czas na wszystko i jakoś koło końcówki ogarnęła pranie ubranek 🤣 defakto to tyle reszta była po starszym bracie tylko podwójny wózek kupiła u niej ciąża fizjologiczna.Za tydzień mam równi 20 tc pomału coś zaczynam myśleć.
Oj tak niektóre kobiety mają ten "luksus " siostra tak naprawdę do dnia terminu chodziła na zakupy , gotowała jedynie czyja silniejsze skurcze.Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Matołek wrote:Hej i gdzie Cię położyli?
U mnie dziś zapadła decyzja o cięciu w piątek 🫣
✊✊
Część .W niedzielę wieczorem dostałam skurczy i doc kazał od razu jechać nie czekać do poniedziałku stan po dwóch CC i trafiłam na obserwację oddział porodowy ale skurcze się nie rozkręciły macica już też nie jest tak napięte będę zjeżdżała na oddział tylko jeszcze nie wiem jaki dam znać .
2021. synek💛
2023 córeczka 💙