Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
ZuzaMaruda wrote:Hejka! Witam się rozpakowana. Wszystko z nami ok. Dziś wychodzimy do domu. Będziemy się uczyć nowej rzeczywistości 🙃😉😉
Po porodzie trafiłam na pododdział położniczy II czyli stary pg3🤣 i jest tak źle jak mówią 🤣
Pozmieniali nazwy aby zmylić pacjenta 🤣
Dla wszystkich staraczek siły i wytrzymałości docent na bank zrobi wszystko co w jego mocy abyście zostały mami 🙃
Pewnie będę tu zaglądać czasami jak mi moja zgraja da chwilę dla siebie.
Gosiu dla Waszej rodzinki mnóstwo buziaków 😘😘😘
Gratulacje 🙂06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
ZuzaMaruda wrote:Hejka! Witam się rozpakowana. Wszystko z nami ok. Dziś wychodzimy do domu. Będziemy się uczyć nowej rzeczywistości 🙃😉😉
Po porodzie trafiłam na pododdział położniczy II czyli stary pg3🤣 i jest tak źle jak mówią 🤣
Dla wszystkich staraczek siły i wytrzymałości docent na bank zrobi wszystko co w jego mocy abyście zostały mami 🙃
Gratulacje ! -
Sukienka wrote:Najgorszej jak się nagle przebudze np koło 4:30 /5 to już nie zasnę mieszkamy koło lasu ptaki zaczynają swoje śpiewy to już mój koniec ze spaniem 🤣🙈
U mnie nocki też bezsenne potem śpię od rana do około 11/12 ,później jeszcze w ciągu dnia 🙈🤣Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Czekamy na 🌈 dziewczynkę -
Karina89 wrote:Przed porodem byłaś tam na parterze gdzie docenta sekretariat czy na piętrze? PRIM 2 ma dwa oddziały
Dla mnie to jest już za skomplikowane 🤣🤣🤣 Dawny pg3 nie ginekologiczny 3 bo to był oddzielny oddział i często były mylone to właśnie zmienił nazwę na PRIM 2 ten na piętrze teraz patrząc na stronę to niby PRIM 2 zmienił miejsce i jest oznaczone jako parter 🤣więc nie wiem czy ten na piętrze zostaje czy się przenieśli albo będą dwa z siedzibą na parterze 🤣🤣🤣.Poporodowy 2 nie mam pojęcia gdzie to teraz jest .Ewentualnie ten poporodowy dwa to ten gp3 do niedawna a ten przenieśli na parter 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:27
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
Gratulacje dla dzielnej mamy i maluszka 🙂2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Gosia9305 wrote:Dla mnie to jest już za skomplikowane 🤣🤣🤣 Dawny pg3 nie ginekologiczny 3 bo to był oddzielny oddział i często były mylone to właśnie zmienił nazwę na PRIM 2 ten na piętrze teraz patrząc na stronę to niby PRIM 2 zmienił miejsce i jest oznaczone jako parter 🤣więc nie wiem czy ten na piętrze zostaje czy się przenieśli albo będą dwa z siedzibą na parterze 🤣🤣🤣.Poporodowy 2 nie mam pojęcia gdzie to teraz jest .Ewentualnie ten poporodowy dwa to ten gp3 do niedawna a ten przenieśli na parter 🤣🤣
W poniedziałek idę na oddział też PRIM 2 z tego co ja rozumiem jak napisała ZuzaMaruda dawny pg3 ,PRIM 2 teraz jest jako poporodowy 2 a PRIM 2 przeniósł się na dawny ONIER na parterze 🙈🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:39
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Cześć!
Mam ogromną prośbę do Pań którym udało się pokonać niepłodność i obecnie są w ciąży lub były w niej w ciągu ostatniego roku 🙏☺️
Jestem studentką dietetyki, piszę pracę magisterską, której celem jest wskazanie ewentualnych różnic w poziomie wiedzy oraz identyfikacja obszarów wymagających zwiększonej edukacji w zakresie suplementacji w okresie przedkoncepcyjnym i ciążowym, w dwóch grupach kobiet: tych które nie miały problemu z niepłodnością i tych które niestety się z nią mierzyły .
Obecnie jestem również w ciąży, aktualnie 33 tc, rozwiązanie w czerwcu i koniecznie chciałabym do tego czasu skończyć pisanie pracy 😅 ale żeby to zrobić muszę przeprowadzić badania, a do tego potrzebuję jeszcze około 15 ankiet, wypełnionych głównie przez bohaterki, które walkę z niepłodnością wygrały i obecnie są w ciąży lub były w niej w ciągu ostatniego roku 🥰
Będę bardzo wdzięczna jeśli znajdą się tu kobietki które zechcą mi w tym pomóc i wypełnią ankietę 🙏 nie zajmie to dużo czasu, maksymalnie 5-6 minut ☺️ będę bardzo wdzięczna za pomoc ❤️
Poniżej zostawiam link:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=JKjnj0H2e0ijvNzbetXfXy43DtFe1YVFjjT4QbRN9sNUNDUyRVg1NlhOTjZINjBYN1lMMFk1Q01HNy4u -
ZuzaMaruda och jaką ja mam dzisiaj ogromną radość w sobie jak napisałaś, że córeczka już z Wami ♥️♥️♥️♥️ pamiętam jak zaczynałyśmy pisać po poronieniach , że doczekamy tego dnia i takiego szczęścia ♥️♥️♥️♥️♥️♥️20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -