WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Prim 2 przed porodem. Po porodzie na poporodowy II😀

Przed porodem byłaś tam na parterze gdzie docenta sekretariat czy na piętrze? PRIM 2 ma dwa oddziały

• PaulinaP Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Hejka! Witam się rozpakowana. Wszystko z nami ok. Dziś wychodzimy do domu. Będziemy się uczyć nowej rzeczywistości 🙃😉😉
    Po porodzie trafiłam na pododdział położniczy II czyli stary pg3🤣 i jest tak źle jak mówią 🤣
    Pozmieniali nazwy aby zmylić pacjenta 🤣
    Dla wszystkich staraczek siły i wytrzymałości docent na bank zrobi wszystko co w jego mocy abyście zostały mami 🙃
    Pewnie będę tu zaglądać czasami jak mi moja zgraja da chwilę dla siebie.
    Gosiu dla Waszej rodzinki mnóstwo buziaków 😘😘😘

Gratulacje 🙂

06.2021 próbny transfer
    07.2021 ivf
    26.07.2021 świeży transfer ❄️
    7dpt bhcg 56
    9dpt bhcg 139
    02.2024 trasfer 4.1.1.
    7dpt bhcg 37
    9dpt bhcg 98
    NIFTY PRO - dziewczynka ❤️
  • AniaAniaAnia🙂🙂🙂 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Hejka! Witam się rozpakowana. Wszystko z nami ok. Dziś wychodzimy do domu. Będziemy się uczyć nowej rzeczywistości 🙃😉😉
    Po porodzie trafiłam na pododdział położniczy II czyli stary pg3🤣 i jest tak źle jak mówią 🤣
    Dla wszystkich staraczek siły i wytrzymałości docent na bank zrobi wszystko co w jego mocy abyście zostały mami 🙃

Gratulacje !

• agatkaagatka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienka wrote:
    Najgorszej jak się nagle przebudze np koło 4:30 /5 to już nie zasnę mieszkamy koło lasu ptaki zaczynają swoje śpiewy to już mój koniec ze spaniem 🤣🙈

U mnie nocki też bezsenne potem śpię od rana do około 11/12 ,później jeszcze w ciągu dnia 🙈🤣

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    Czekamy na 🌈 dziewczynkę
  • Gosia9305 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Przed porodem byłaś tam na parterze gdzie docenta sekretariat czy na piętrze? PRIM 2 ma dwa oddziały

Dla mnie to jest już za skomplikowane 🤣🤣🤣 Dawny pg3 nie ginekologiczny 3 bo to był oddzielny oddział i często były mylone to właśnie zmienił nazwę na PRIM 2 ten na piętrze teraz patrząc na stronę to niby PRIM 2 zmienił miejsce i jest oznaczone jako parter 🤣więc nie wiem czy ten na piętrze zostaje czy się przenieśli albo będą dwa z siedzibą na parterze 🤣🤣🤣.Poporodowy 2 nie mam pojęcia gdzie to teraz jest .Ewentualnie ten poporodowy dwa to ten gp3 do niedawna a ten przenieśli na parter 🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:27

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
    28.01.2025 Ignacy 💙
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:

Gratulacje dla dzielnej mamy i maluszka 🙂

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Dla mnie to jest już za skomplikowane 🤣🤣🤣 Dawny pg3 nie ginekologiczny 3 bo to był oddzielny oddział i często były mylone to właśnie zmienił nazwę na PRIM 2 ten na piętrze teraz patrząc na stronę to niby PRIM 2 zmienił miejsce i jest oznaczone jako parter 🤣więc nie wiem czy ten na piętrze zostaje czy się przenieśli albo będą dwa z siedzibą na parterze 🤣🤣🤣.Poporodowy 2 nie mam pojęcia gdzie to teraz jest .Ewentualnie ten poporodowy dwa to ten gp3 do niedawna a ten przenieśli na parter 🤣🤣

W poniedziałek idę na oddział też PRIM 2 z tego co ja rozumiem jak napisała ZuzaMaruda dawny pg3 ,PRIM 2 teraz jest jako poporodowy 2 a PRIM 2 przeniósł się na dawny ONIER na parterze 🙈🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:39

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienka koleżanka uczęszcza na yoge tam gdzie pytałaś jest zadowolona.Przy moich dzieciach mam tyle ruchu osobiście sobie odpuściłam inne zajęcia w ciąży 🤣

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Lidia19 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Mam ogromną prośbę do Pań którym udało się pokonać niepłodność i obecnie są w ciąży lub były w niej w ciągu ostatniego roku 🙏☺️

Jestem studentką dietetyki, piszę pracę magisterską, której celem jest wskazanie ewentualnych różnic w poziomie wiedzy oraz identyfikacja obszarów wymagających zwiększonej edukacji w zakresie suplementacji w okresie przedkoncepcyjnym i ciążowym, w dwóch grupach kobiet: tych które nie miały problemu z niepłodnością i tych które niestety się z nią mierzyły .
    Obecnie jestem również w ciąży, aktualnie 33 tc, rozwiązanie w czerwcu i koniecznie chciałabym do tego czasu skończyć pisanie pracy 😅 ale żeby to zrobić muszę przeprowadzić badania, a do tego potrzebuję jeszcze około 15 ankiet, wypełnionych głównie przez bohaterki, które walkę z niepłodnością wygrały i obecnie są w ciąży lub były w niej w ciągu ostatniego roku 🥰
    Będę bardzo wdzięczna jeśli znajdą się tu kobietki które zechcą mi w tym pomóc i wypełnią ankietę 🙏 nie zajmie to dużo czasu, maksymalnie 5-6 minut ☺️ będę bardzo wdzięczna za pomoc ❤️

Poniżej zostawiam link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=JKjnj0H2e0ijvNzbetXfXy43DtFe1YVFjjT4QbRN9sNUNDUyRVg1NlhOTjZINjBYN1lMMFk1Q01HNy4u

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda och jaką ja mam dzisiaj ogromną radość w sobie jak napisałaś, że córeczka już z Wami ♥️♥️♥️♥️ pamiętam jak zaczynałyśmy pisać po poronieniach , że doczekamy tego dnia i takiego szczęścia ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
    28.01.2025 Ignacy 💙
‹‹ 545 546 547 548 549
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ