Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinamala wrote:Matołek, AgnieszkaB szczęśliwego rozwiązania ✊
Jestem następna do zwolnienia brzuszka🙈🥰 35 +2 tc
Na dniach mam 33 tc pewnie będę kolejna .Ostatnio mam jakiś dziwny stan tak mi dobrze na tej końcówce nie mogę zaakceptować, że zaraz koniec ciąży ,brzucha nie będzie jeszcze muszę iść na rozmowę z psychologiem przed rozwiązaniem .Ewelinamala, ewelina_30 lubią tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g . -
Chciałam się zameldować po ciężkim tygodniu równie ciężkim trzecim CC wczoraj zostałam mamą wszystko skończyło się dobrze 🙂
Powodzenia dziewczyny 🙂✊💪agatkaagatka, AniaAniaAnia🙂🙂🙂, Mama_Hani, ZOSIA92, ZuzaMaruda, Ewelinamala, ewelina_30 lubią tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:Chciałam się zameldować po ciężkim tygodniu równie ciężkim trzecim CC wczoraj zostałam mamą wszystko skończyło się dobrze 🙂
Powodzenia dziewczyny 🙂✊💪
Gratulacje dla Was 😘20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
AgnieszkaB wrote:Chciałam się zameldować po ciężkim tygodniu równie ciężkim trzecim CC wczoraj zostałam mamą wszystko skończyło się dobrze 🙂
Powodzenia dziewczyny 🙂✊💪
Gratulacje 💐06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Cześć dziewczyny,
Mam pytanie o to czy wiecie coś na temat tego czy doc Brązert wykonuje na Polbej cc, czy jest możliwość aby kierował na cc i sam wykonywał czy jeśli już kieruje to ktoś inny to robi czy jak to wygląda? I przede wszystkim czy jest szansa aby skierował na cc. Aktualnie mam 18tc+5 bardzo się bohe porody naturalnego i szukam możliwości. Jestem pod opieką docenta już od dawna i to moje czwarte podejście in vitro nareszcie udane. Mam 41 lat. Aktualnie doc nie bardzo chce rozmawiać o porodzie mówi że to jeszcze za wcześnie. Ale wiecie jak to jest martwię się o to czy w ogóle jest szansa na cc. Czy miałyście u doc cc które sam przeprowadzał albo skierowanie na cc ze względu na wiek, duze obawy i stres ? Nie wiem na co mogę liczyć jak się przygotować do rozmowy o cc z doc... podpowiedzcie coś. -
Marcinka wrote:Cześć dziewczyny,
Mam pytanie o to czy wiecie coś na temat tego czy doc Brązert wykonuje na Polbej cc, czy jest możliwość aby kierował na cc i sam wykonywał czy jeśli już kieruje to ktoś inny to robi czy jak to wygląda? I przede wszystkim czy jest szansa aby skierował na cc. Aktualnie mam 18tc+5 bardzo się bohe porody naturalnego i szukam możliwości. Jestem pod opieką docenta już od dawna i to moje czwarte podejście in vitro nareszcie udane. Mam 41 lat. Aktualnie doc nie bardzo chce rozmawiać o porodzie mówi że to jeszcze za wcześnie. Ale wiecie jak to jest martwię się o to czy w ogóle jest szansa na cc. Czy miałyście u doc cc które sam przeprowadzał albo skierowanie na cc ze względu na wiek, duze obawy i stres ? Nie wiem na co mogę liczyć jak się przygotować do rozmowy o cc z doc... podpowiedzcie coś.
Witaj .Doc B ma taką twardą zasadę , że najpierw skupiamy się na tym aby donosić ciążę a hak przyjdzie na to czas to będziemy rozmawiać o różnych formach porodu a to dlatego , że nigdy nie wiemy tak naprawdę co nas czeka przez te 9 miesięcy i czy nie będzie jakiegoś bezpośredniego położniczego wskazania do CC .Docent nie wykonuje CC już kiedyś robił ale jak któraś boi się porodu SN to w odpowiednim czasie kieruje do danego lekarza który będzie wykonywał jest taka możliwość docent wszystko rozumie tylko konsultacje itd są w odpowiednim momencie koło 33 /34 tygodnia bym rozmawiała wcześniej docenta nie złamiesz 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca, 19:20
Marcinka lubi tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:Witaj .Doc B ma taką twardą zasadę , że najpierw skupiamy się na tym aby donosić ciążę a hak przyjdzie na to czas to będziemy rozmawiać o różnych formach porodu a to dlatego , że nigdy nie wiemy tak naprawdę co nas czeka przez te 9 miesięcy i czy nie będzie jakiegoś bezpośredniego położniczego wskazania do CC .Docent nie wykonuje CC już kiedyś robił ale jak któraś boi się porodu SN to w odpowiednim czasie kieruje do danego lekarza który będzie wykonywał jest taka możliwość docent wszystko rozumie tylko konsultacje itd są w odpowiednim momencie koło 33 /34 tygodnia bym rozmawiała wcześniej docenta nie złamiesz 🤣🤣
Dziękuję. To już mi dużo dało spokojuczekam cierpliwie zatem
-
Mam pytanie o to czy wiecie coś na temat tego czy doc Brązert wykonuje na Polbej cc, czy jest możliwość aby kierował na cc i sam wykonywał czy jeśli już kieruje to ktoś inny to robi czy jak to wygląda? I przede wszystkim czy jest szansa aby skierował na cc. Aktualnie mam 18tc+5 bardzo się bohe porody naturalnego i szukam możliwości. Jestem pod opieką docenta już od dawna i to moje czwarte podejście in vitro nareszcie udane. Mam 41 lat. Aktualnie doc nie bardzo chce rozmawiać o porodzie mówi że to jeszcze za wcześnie. Ale wiecie jak to jest martwię się o to czy w ogóle jest szansa na cc. Czy miałyście u doc cc które sam przeprowadzał albo skierowanie na cc ze względu na wiek, duze obawy i stres ? Nie wiem na co mogę liczyć jak się przygotować do rozmowy o cc z doc... podpowiedzcie coś.
Część .Z docentem na ten temat i każdy inny dotyczący porodu dosłownie o wszystkim porozmawiasz jak przyjdzie na to czas .Wcześniej mi również mówił , że nie wiemy czy nie dojdzie do jakiejś sytuacji medycznej która nam narzuci rozwiązanie ciąży za pomocą CC i w którym tygodniu .W drugiej ciąży już się nawet śmiałam do docenta ,że wiem wiem na temat porodu będzie rozmawiać na późniejszym etapie 🙂Marcinka lubi tę wiadomość
-
Część.Dokladnie jak przyjdzie na to czas będzie rozmowa .U mnie była odwrotna sytuacja bardzo chciałam SN ze względu na trudną sytuację medyczną były konsultacje z hematologiem i innymi specjalistami z różnych dziedzin czy taka forma porodu będzie bezpieczna w mojej sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca, 09:38
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g . -
Część.Jestesmy mniej więcej w podobnym wieku u mnie zaraz 39 lat też przeszliśmy długą drogę u mnie dopiero początek ciąży również boję się rodzić SN koleżanka miała taką sytuacje jest to wszystko do załatwienia tylko zdecydowanie na późniejszym etapie ciąży Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca, 10:32
Walka z cieńkim endometrium główny problem pomogły wlewy z osocza.
3 x ivf 3 transfer udany 🙂 -
Część Tak jak dziewczyny napisały wyżej wszystko powtórzę jest taka możliwość aby wszystko z doc omówić i dogadać te sprawy tylko właśnie jak na to przyjdzie czas i na późniejszym etapie ciąży .Docent mi też powtarzał , że teraz skupiamy się aby ciążę donosić jaka forma porodu to jeszcze za wcześnie również chciałam wszystko wiedzieć nawet w pierwszym trymestrze 🙈
Życzę powodzenia 🙂Marcinka lubi tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
ZOSIA92 wrote:Część . Myślimy o tym dostaliśmy namiary na klinikę Femea od koleżanki zobaczymy mogę dać znać .
Również proszę o informację sami się zastanawiamy nad najlepszą formą antykoncepcji dla nas całkowity koniec z reprodukcją wkładki za bardzo nie chce już miałam,tabletki odpadają kwestia wątroby ,wpływu na żyły itd .20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -