Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje Dziewczyny 😊 z programu 'Moje Zdrowie' już właśnie korzystałam 😅 a Grażyna też u mnie troszke, bo już tyle kasy na badania poszło 🫠 dlatego jestem zapisana do gin na nfz i chciałam od razu załapać jakieś skierowanie przed wizytą u doc 🤭
Dzisiaj już się zapisałam na Ułańską, mam nadzieję, że jeszcze nam się coś uda zdziałać 🧡 -
Cześć dziewczyny, czy któraś może potrzebuje szybciej wizyty u docenta? Mam zaplanowaną wizytę na 29 września, a chciałabym ją ciut opóźnić, ponieważ miesiączka mi się rozregulowała i zależałoby mi na terminie w połowie października. Obecnie u docenta w rejestracji terminy na listopad.
-
Werka29 wrote:Cześć dziewczyny, czy któraś może potrzebuje szybciej wizyty u docenta? Mam zaplanowaną wizytę na 29 września, a chciałabym ją ciut opóźnić, ponieważ miesiączka mi się rozregulowała i zależałoby mi na terminie w połowie października. Obecnie u docenta w rejestracji terminy na listopad.
Witaj.Ostatecznie możesz pójść w trakcie miesiączki sama miałam taką sytuację ustaliliśmy plan i normalnie miałam USG .Chyba że masz określony dokładny dzień cyklu . -
Cześć. Czy możecie napisać jak przebiegało u Was cc na Polnej? Mam skierowanie na oddział ale nie wiem ile rzeczywiście się czeka na operację. Czy mąż może być przy operacji? Jakie macie wrażenia?
Boję się cc, pierwszy poród był siłami natury i niestety było sporo komplikacji zarówno u mnie jak i u małego, mimo wszystko mam obawy przed operacją...
Ps czy poradzicie coś odnośnie rany jak się nią najlepiej zaopiekować.? -
Aaasas wrote:Cześć. Czy możecie napisać jak przebiegało u Was cc na Polnej? Mam skierowanie na oddział ale nie wiem ile rzeczywiście się czeka na operację. Czy mąż może być przy operacji? Jakie macie wrażenia?
Boję się cc, pierwszy poród był siłami natury i niestety było sporo komplikacji zarówno u mnie jak i u małego, mimo wszystko mam obawy przed operacją...
Ps czy poradzicie coś odnośnie rany jak się nią najlepiej zaopiekować.?
Witaj aktualnie czekam na CC .Trafiłam w poniedziałek wieczorem po wizycie CC będzie planowe CC dam znać.U mnie będzie bez męża po rozmowie z doc wiem , że mogą być komplikacje w postaci atonii macicy trzeba będzie podać np pabal mam bardzo rozciągnięta macicę ciąża bliźniacza i nie chce dodatkowo męża na sali ale jest taka możliwość trzeba dać znać wcześniej . Jeśli jesteś kierowana typowo na CC kilka dni czekania -