X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Melka_ Nowa

Wysłany: 11 sierpnia, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Dziewczyny 😊 z programu 'Moje Zdrowie' już właśnie korzystałam 😅 a Grażyna też u mnie troszke, bo już tyle kasy na badania poszło 🫠 dlatego jestem zapisana do gin na nfz i chciałam od razu załapać jakieś skierowanie przed wizytą u doc 🤭
    Dzisiaj już się zapisałam na Ułańską, mam nadzieję, że jeszcze nam się coś uda zdziałać 🧡

• Werka29 Debiutantka

Wysłany: 17 września, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś może potrzebuje szybciej wizyty u docenta? Mam zaplanowaną wizytę na 29 września, a chciałabym ją ciut opóźnić, ponieważ miesiączka mi się rozregulowała i zależałoby mi na terminie w połowie października. Obecnie u docenta w rejestracji terminy na listopad. :/

• Biobio3 Ekspertka

Wysłany: 17 września, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka29 wrote:
    Cześć dziewczyny, czy któraś może potrzebuje szybciej wizyty u docenta? Mam zaplanowaną wizytę na 29 września, a chciałabym ją ciut opóźnić, ponieważ miesiączka mi się rozregulowała i zależałoby mi na terminie w połowie października. Obecnie u docenta w rejestracji terminy na listopad. :/

Witaj.Ostatecznie możesz pójść w trakcie miesiączki sama miałam taką sytuację ustaliliśmy plan i normalnie miałam USG .Chyba że masz określony dokładny dzień cyklu .

2019 -32 tc 👼💔💔
    Ivf 2 transfery ❌
    3 transfer 💙
    2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
    21.10.2025 drugie badanie prenatalne ⏳

preg.png
  • Aaasas Nowa

Wysłany: 1 października, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy możecie napisać jak przebiegało u Was cc na Polnej? Mam skierowanie na oddział ale nie wiem ile rzeczywiście się czeka na operację. Czy mąż może być przy operacji? Jakie macie wrażenia?

Boję się cc, pierwszy poród był siłami natury i niestety było sporo komplikacji zarówno u mnie jak i u małego, mimo wszystko mam obawy przed operacją...

Ps czy poradzicie coś odnośnie rany jak się nią najlepiej zaopiekować.?

• AniaAniaAnia🙂🙂🙂 Przyjaciółka

Wysłany: 1 października, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaasas wrote:
    Cześć. Czy możecie napisać jak przebiegało u Was cc na Polnej? Mam skierowanie na oddział ale nie wiem ile rzeczywiście się czeka na operację. Czy mąż może być przy operacji? Jakie macie wrażenia?

Boję się cc, pierwszy poród był siłami natury i niestety było sporo komplikacji zarówno u mnie jak i u małego, mimo wszystko mam obawy przed operacją...

Ps czy poradzicie coś odnośnie rany jak się nią najlepiej zaopiekować.?

Witaj aktualnie czekam na CC .Trafiłam w poniedziałek wieczorem po wizycie CC będzie planowe CC dam znać.U mnie będzie bez męża po rozmowie z doc wiem , że mogą być komplikacje w postaci atonii macicy trzeba będzie podać np pabal mam bardzo rozciągnięta macicę ciąża bliźniacza i nie chce dodatkowo męża na sali ale jest taka możliwość trzeba dać znać wcześniej . Jeśli jesteś kierowana typowo na CC kilka dni czekania

‹‹ 548 549 550 551 552
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ