X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Melka_ Nowa

Wysłany: 11 sierpnia, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Dziewczyny 😊 z programu 'Moje Zdrowie' już właśnie korzystałam 😅 a Grażyna też u mnie troszke, bo już tyle kasy na badania poszło 🫠 dlatego jestem zapisana do gin na nfz i chciałam od razu załapać jakieś skierowanie przed wizytą u doc 🤭
    Dzisiaj już się zapisałam na Ułańską, mam nadzieję, że jeszcze nam się coś uda zdziałać 🧡

• Werka29 Debiutantka

Wysłany: 17 września, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś może potrzebuje szybciej wizyty u docenta? Mam zaplanowaną wizytę na 29 września, a chciałabym ją ciut opóźnić, ponieważ miesiączka mi się rozregulowała i zależałoby mi na terminie w połowie października. Obecnie u docenta w rejestracji terminy na listopad. :/

• Biobio3 Ekspertka

Wysłany: 17 września, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka29 wrote:
    Cześć dziewczyny, czy któraś może potrzebuje szybciej wizyty u docenta? Mam zaplanowaną wizytę na 29 września, a chciałabym ją ciut opóźnić, ponieważ miesiączka mi się rozregulowała i zależałoby mi na terminie w połowie października. Obecnie u docenta w rejestracji terminy na listopad. :/

Witaj.Ostatecznie możesz pójść w trakcie miesiączki sama miałam taką sytuację ustaliliśmy plan i normalnie miałam USG .Chyba że masz określony dokładny dzień cyklu .

2019 -32 tc 👼💔💔
    2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
    21.10.2025 drugie badanie prenatalne ⏳

preg.png
‹‹ 548 549 550 551 552
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ