Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które brały anty po ilu dniach po odstawieniu dostałyście miesiączke?

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Dziewczyny które brały anty po ilu dniach po odstawieniu dostałyście miesiączke?

Ja zazwyczaj po 2-3dniach.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Super wieści. Powodzenia!

Jestem tak pozytywnie nastawiona ze mam nadzieje ze to będzie pierwsza stymulacja i udana ❤️
    Lekarz zawsze tak mnie pozytywnie nastawi 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Jestem tak pozytywnie nastawiona ze mam nadzieje ze to będzie pierwsza stymulacja i udana ❤️
    Lekarz zawsze tak mnie pozytywnie nastawi 🙈
    A problem leży tylko z powodu braku owulki?

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    A problem leży tylko z powodu braku owulki?

Z monitoringu cyklu wynikało że pęcherzyk jest ale nie pęka 🤷🏻‍♀️
    Nieregularne cykle , IO i PCOS delikatne 🙈
    AMH 8,69 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    AMH 8,69 🙈
    to stymulacja na pewno pomoże . oby jak najszybciej :) a u męża wszystko okej?

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    to stymulacja na pewno pomoże . oby jak najszybciej :) a u męża wszystko okej?

Dziękuje za wiarę 🍀🍀🍀
    Tak u męża nasienie idealne 👍🏻
    Mam nadzieje ze to właśnie problem w owulacja jak na to monitoring wskazuje i wszystko pójdzie dobrze 🙈

• Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2020, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Dziękuje za wiarę 🍀🍀🍀
    Tak u męża nasienie idealne 👍🏻
    Mam nadzieje ze to właśnie problem w owulacja jak na to monitoring wskazuje i wszystko pójdzie dobrze 🙈

👊🍀, ja mam AMH 17 🙉, mogę trochę którejś oddać, ja jeszcze trochę do wizyty i stymulacji 🙂

PCOS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:
    👊🍀, ja mam AMH 17 🙉, mogę trochę którejś oddać, ja jeszcze trochę do wizyty i stymulacji 🙂
    Ja poproszę 😅🙈

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:

O jej 😱 a ja myślałam ze ja już mam poziom max 🙈 zazwyczaj dowieaduje się ze jest AMH za małe wiec nie jestem sama z dużym 💪🏻

• LilianaBa Znajoma

Wysłany: 31 lipca 2020, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 20:46

Moli27, Ciri86, nick nieaktualny, Niebieska gwiazdka, Starajaca28, Zaba90, Agata93, AgnieszkaB lubią tę wiadomość

• Moli27 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    AMH 8,69 🙈

To mamy podobne AMH 😁, także głową do góry, ja dwa razy zaszlam w ciąży, ale niestety przestały się rozwijać, teraz za 10 dni testuje, doktor też mnie pozytywnie nastawił, że działamy ❤️, także trzymam kciuki 🙂

U mnie pęcherzyk rośnie nawet do 23 czy 25 mm, ale właśnie czasem pękają czasem zrobi się torbiele🤷‍♀️, teraz dostałam Ovitrelle i było ok.

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilianaBa wrote:
    A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️
    Ja jestem na bieżąco 🙈

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moli27 wrote:
    To mamy podobne AMH 😁, także głową do góry, ja dwa razy zaszlam w ciąży, ale niestety przestały się rozwijać, teraz za 10 dni testuje, doktor też mnie pozytywnie nastawił, że działamy ❤️, także trzymam kciuki 🙂

U mnie pęcherzyk rośnie nawet do 23 czy 25 mm, ale właśnie czasem pękają czasem zrobi się torbiele🤷‍♀️, teraz dostałam Ovitrelle i było ok.

Tak bardzo w to wierze że sierpień będzie miesiącem cudu aż boje się rozczarować 🙈😞
    Trzymam kciuki za Nas wszystkie ✊🍀❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilianaBa wrote:

Pewnie sama wiesz jak później ten czas szybko leci🙉, ja pamietam jakby to było wczoraj, jak doktor pszyszedl chwilę po północy i powiedział - idę się szykować i będziemy robić CC, a tu już roczek 🙈

• Medartka Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy miałyście kiedyś jakaś nagła sytuacje, ze dr przyjął Was w gabinecie w sobotę? On w ogóle w soboty (w niedziele pewnie nie) przyjmuje „normalnie”? Z góry dziękuje za odp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 08:03

m3sxs65g6wavhz7s.png
    *Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat
  • Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medartka wrote:
    Hej,
    Czy miałyście kiedyś jakaś nagła sytuacje, ze dr przyjął Was w gabinecie w sobotę? On w ogóle w soboty (w niedziele pewnie nie) przyjmuje „normalnie”? Z góry dziękuje za odp.

Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.

Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 09:06

Medartka lubi tę wiadomość

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medartka wrote:
    Hej,
    Z tego co wiem lekarz w gabinecie przyjmuje w pon, środę i piątek a jak się coś dzieje to wysyła na Polna

• Mysza1231 Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.

Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.

Dokładnie ja też raz byłam w niedziele sytuacja awaryjna, jak doktor miał dyżur robił przyjęcie na oddział.

• Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki 👊🍀❤️

PS. Dziś byłam na spacerki i wiecie, że, są nowe numery telefonów, akurat widziałam wywieszoną kartkę z informacją 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 12:44

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ