Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wdrożyłam kiełki i czarnuszkę i siemie lniane. Teraz od dwóch tygodni jestem na diecie wege plus ryby, ale nie z akademii tylko indywidualnej od dietetyka. Zobaczymy czy coś pomoże
Co do akupunktury i terapii wisceralnej to sama już nie wiem, bo akurat w tym nieszczęśliwym cyklu z niepeknietym pęcherzykiem byłam na aku i masażu brzucha i zastanawiam się czy to jakoś nie zaburzyło mi cyklu 🤔 na pewno pobudziło mój prawy jajnik, bo wyprodukował 13mm pęcherzyk a już od dawna nic na monitoringach nie tworzył...Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ja też wdrożyłam kiełki i czarnuszkę i siemie lniane. Teraz od dwóch tygodni jestem na diecie wege plus ryby, ale nie z akademii tylko indywidualnej od dietetyka. Zobaczymy czy coś pomoże
Co do akupunktury i terapii wisceralnej to sama już nie wiem, bo akurat w tym nieszczęśliwym cyklu z niepeknietym pęcherzykiem byłam na aku i masażu brzucha i zastanawiam się czy to jakoś nie zaburzyło mi cyklu 🤔 na pewno pobudziło mój prawy jajnik, bo wyprodukował 13mm pęcherzyk a już od dawna nic na monitoringach nie tworzył...
A masz jakąś dietetyczką godna polecenia? 🙂, może być na priv.Dżoni lubi tę wiadomość
-
kinga25 wrote:To witaj w klubie fejterek 💪 moja zmotaod 28 tc, ale walka wygrana i tego samego Wam życzę,u nie na szczęście pompmy z magnezem pomogły i nie musieliśmy isc dalej w Fenoterol itd, jak coś wysłałam zaproszenie i pisz śmiało 🙂
Pozdrawiam
Z wielką chęcią 🙂 -
Nadzieja - napisałam prv.
Carolajn - kciuki za wizytę, daj znac jakie ustaleniaNadzieja88 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
I po wizycie 💪🏻
Poprzednio była torbiel która w magiczny sposób zniknęła 🤷🏻♀️ Obraz na usg jak to doktor powiedział idealny 🙈
Czekam teraz na miesiączkę od 5 dnia nowego cyklu 5 tabletek ( Clostilbegyt) w 11-12 dniu cyklu przyjechać na ocenę jajeczkowania j jeśli będą 1 bądź 2 pecherzyki to działamy 🍀✊Dżoni, Moli27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolajn wrote:I po wizycie 💪🏻
Poprzednio była torbiel która w magiczny sposób zniknęła 🤷🏻♀️ Obraz na usg jak to doktor powiedział idealny 🙈
Czekam teraz na miesiączkę od 5 dnia nowego cyklu 5 tabletek ( Clostilbegyt) w 11-12 dniu cyklu przyjechać na ocenę jajeczkowania j jeśli będą 1 bądź 2 pecherzyki to działamy 🍀✊ -
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam, ale ciężki był ten długi protokół, źle się czułam ,ale finalnie mamy 3 zarodki 🙂, teraz krótkie wakacje i z początkiem września wrócimy zabrać jednego kropka 🙂
Pozdrawiam Was serdecznie, trzymam kciuki za każdą z Was osobna, missi-m pewnie, że będzie jeszcze dobrze 🙂😘Nadzieja88, Dżoni, Agata93, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Dziewczyny które brały anty po ilu dniach po odstawieniu dostałyście miesiączke?
Ja zazwyczaj po 2-3dniach.anka lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolajn wrote:Dziękuje za wiarę 🍀🍀🍀
Tak u męża nasienie idealne 👍🏻
Mam nadzieje ze to właśnie problem w owulacja jak na to monitoring wskazuje i wszystko pójdzie dobrze 🙈
👊🍀, ja mam AMH 17 🙉, mogę trochę którejś oddać, ja jeszcze trochę do wizyty i stymulacji 🙂PCOS -
nick nieaktualny
-
A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 20:46
Moli27, Ciri86, kinga25, Niebieska gwiazdka, Starajaca28, Zaba90, Agata93, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
Carolajn wrote:Z monitoringu cyklu wynikało że pęcherzyk jest ale nie pęka 🤷🏻♀️
Nieregularne cykle , IO i PCOS delikatne 🙈
AMH 8,69 🙈
To mamy podobne AMH 😁, także głową do góry, ja dwa razy zaszlam w ciąży, ale niestety przestały się rozwijać, teraz za 10 dni testuje, doktor też mnie pozytywnie nastawił, że działamy ❤️, także trzymam kciuki 🙂
U mnie pęcherzyk rośnie nawet do 23 czy 25 mm, ale właśnie czasem pękają czasem zrobi się torbiele🤷♀️, teraz dostałam Ovitrelle i było ok.Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛