Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które brały anty po ilu dniach po odstawieniu dostałyście miesiączke?

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Dziewczyny które brały anty po ilu dniach po odstawieniu dostałyście miesiączke?

Ja zazwyczaj po 2-3dniach.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Super wieści. Powodzenia!

Jestem tak pozytywnie nastawiona ze mam nadzieje ze to będzie pierwsza stymulacja i udana ❤️
    Lekarz zawsze tak mnie pozytywnie nastawi 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Jestem tak pozytywnie nastawiona ze mam nadzieje ze to będzie pierwsza stymulacja i udana ❤️
    Lekarz zawsze tak mnie pozytywnie nastawi 🙈
    A problem leży tylko z powodu braku owulki?

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    A problem leży tylko z powodu braku owulki?

Z monitoringu cyklu wynikało że pęcherzyk jest ale nie pęka 🤷🏻‍♀️
    Nieregularne cykle , IO i PCOS delikatne 🙈
    AMH 8,69 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    AMH 8,69 🙈
    to stymulacja na pewno pomoże . oby jak najszybciej :) a u męża wszystko okej?

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    to stymulacja na pewno pomoże . oby jak najszybciej :) a u męża wszystko okej?

Dziękuje za wiarę 🍀🍀🍀
    Tak u męża nasienie idealne 👍🏻
    Mam nadzieje ze to właśnie problem w owulacja jak na to monitoring wskazuje i wszystko pójdzie dobrze 🙈

• Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2020, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Dziękuje za wiarę 🍀🍀🍀
    Tak u męża nasienie idealne 👍🏻
    Mam nadzieje ze to właśnie problem w owulacja jak na to monitoring wskazuje i wszystko pójdzie dobrze 🙈

👊🍀, ja mam AMH 17 🙉, mogę trochę którejś oddać, ja jeszcze trochę do wizyty i stymulacji 🙂

PCOS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:
    👊🍀, ja mam AMH 17 🙉, mogę trochę którejś oddać, ja jeszcze trochę do wizyty i stymulacji 🙂
    Ja poproszę 😅🙈

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:

O jej 😱 a ja myślałam ze ja już mam poziom max 🙈 zazwyczaj dowieaduje się ze jest AMH za małe wiec nie jestem sama z dużym 💪🏻

• LilianaBa Znajoma

Wysłany: 31 lipca 2020, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 20:46

Moli27, Ciri86, nick nieaktualny, Niebieska gwiazdka, Starajaca28, Zaba90, Agata93, AgnieszkaB lubią tę wiadomość

• Moli27 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    AMH 8,69 🙈

To mamy podobne AMH 😁, także głową do góry, ja dwa razy zaszlam w ciąży, ale niestety przestały się rozwijać, teraz za 10 dni testuje, doktor też mnie pozytywnie nastawił, że działamy ❤️, także trzymam kciuki 🙂

U mnie pęcherzyk rośnie nawet do 23 czy 25 mm, ale właśnie czasem pękają czasem zrobi się torbiele🤷‍♀️, teraz dostałam Ovitrelle i było ok.

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilianaBa wrote:
    A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️
    Ja jestem na bieżąco 🙈

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2020, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moli27 wrote:
    To mamy podobne AMH 😁, także głową do góry, ja dwa razy zaszlam w ciąży, ale niestety przestały się rozwijać, teraz za 10 dni testuje, doktor też mnie pozytywnie nastawił, że działamy ❤️, także trzymam kciuki 🙂

U mnie pęcherzyk rośnie nawet do 23 czy 25 mm, ale właśnie czasem pękają czasem zrobi się torbiele🤷‍♀️, teraz dostałam Ovitrelle i było ok.

Tak bardzo w to wierze że sierpień będzie miesiącem cudu aż boje się rozczarować 🙈😞
    Trzymam kciuki za Nas wszystkie ✊🍀❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2020, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilianaBa wrote:

Pewnie sama wiesz jak później ten czas szybko leci🙉, ja pamietam jakby to było wczoraj, jak doktor pszyszedl chwilę po północy i powiedział - idę się szykować i będziemy robić CC, a tu już roczek 🙈

• Medartka Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy miałyście kiedyś jakaś nagła sytuacje, ze dr przyjął Was w gabinecie w sobotę? On w ogóle w soboty (w niedziele pewnie nie) przyjmuje „normalnie”? Z góry dziękuje za odp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 08:03

m3sxs65g6wavhz7s.png
    *Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat
  • Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medartka wrote:
    Hej,
    Czy miałyście kiedyś jakaś nagła sytuacje, ze dr przyjął Was w gabinecie w sobotę? On w ogóle w soboty (w niedziele pewnie nie) przyjmuje „normalnie”? Z góry dziękuje za odp.

Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.

Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 09:06

Medartka lubi tę wiadomość

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medartka wrote:
    Hej,
    Z tego co wiem lekarz w gabinecie przyjmuje w pon, środę i piątek a jak się coś dzieje to wysyła na Polna

• Mysza1231 Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.

Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.

Dokładnie ja też raz byłam w niedziele sytuacja awaryjna, jak doktor miał dyżur robił przyjęcie na oddział.

• Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2020, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki 👊🍀❤️

PS. Dziś byłam na spacerki i wiecie, że, są nowe numery telefonów, akurat widziałam wywieszoną kartkę z informacją 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 12:44

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ