Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pewnie to marzenie ściętej głowy, ale gdyby jakimś cudem któraś z Was miała wizytę u dr po 10-tym sierpnia i musiała/chciała z niej zrezygnować to ja bym bardzo chętnie wskoczyła na jej miejsce. Gdyby któraś w takiej sytuacji się znalazła - dacie znac? Po 10-tym a przed 27-tym sierpnia by mnie najbardziej urządzało. Z góry dziękuje!
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Medartka wrote:Dziewczyny, pewnie to marzenie ściętej głowy, ale gdyby jakimś cudem któraś z Was miała wizytę u dr po 10-tym sierpnia i musiała/chciała z niej zrezygnować to ja bym bardzo chętnie wskoczyła na jej miejsce. Gdyby któraś w takiej sytuacji się znalazła - dacie znac? Po 10-tym a przed 27-tym sierpnia by mnie najbardziej urządzało. Z góry dziękuje!
Mi Panie mowily, aby dzwonić w pon, środy, piątki jak doktor ma gabinet, czasem są sytuację, że pacjentki trafiają na obserwacje, czy odwołują wizytę i miejsce się zwalnia, aczkolwiek mowily, że tak naprawdę rzadko się coś wcześniej zwalnia, ale próbować, znajomej się udało 🙂Medartka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMedartka wrote:Dziewczyny, pewnie to marzenie ściętej głowy, ale gdyby jakimś cudem któraś z Was miała wizytę u dr po 10-tym sierpnia i musiała/chciała z niej zrezygnować to ja bym bardzo chętnie wskoczyła na jej miejsce. Gdyby któraś w takiej sytuacji się znalazła - dacie znac? Po 10-tym a przed 27-tym sierpnia by mnie najbardziej urządzało. Z góry dziękuje!
-
nick nieaktualnyPytanie może głupie ale nwm co zrobić . Bo już mam plamienia więc okres pewnie dziś się rozkręci 4 dni od odstawienia ostatniej tabletki anty a podobno powinno być 7 dni przerwy do następnego opakowania a od 1-2 DC powinnam wziaasc znowu więc jak to jest?
-
anka wrote:Pytanie może głupie ale nwm co zrobić . Bo już mam plamienia więc okres pewnie dziś się rozkręci 4 dni od odstawienia ostatniej tabletki anty a podobno powinno być 7 dni przerwy do następnego opakowania a od 1-2 DC powinnam wziaasc znowu więc jak to jest?
1dc start nowych tabletek anty, chyba że dr kazał inaczej albo nie miałaś robić przerwyStarania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:On coś mówił że tydzień przerwa musi być ale może się pomylił bo myślał że okres po tygodniu przyjdzie.Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Kurcze, juz nie pamiętam jak to się brało, bo mi zazwyczaj kazał brać bez przerwy, dwa opakowania pod rząd. W necie faktycznie jest o 7 dniach przerwy, czyli by się zgadzało. Może sprawdź ulotkę jeszcze
-
nick nieaktualnyanka wrote:Zrobię tak że raczej od 1 DC wezmę . Mam ten miesiąc brać jeszcze żeby całkiem ta torbiel zniknęła bo Hsg będę miała w tym cyklu więc bez sensu czekać.ale dzięki
Z tego co wiem to antyki możesz rozpaczać do 4 dnia cyklu aby zachowały działanie antykoncepcyjne, itd więc jak odstawiłaś np 3 dni temu i po tym czasie przyszła miesiączka, to możesz za dzień albo dłużej rozpocząć kejne opakowanie( masz tą przerwę) , ważne aby do 4 dnia cyklu, ja też miałam ciągiem braćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 12:42
-
nick nieaktualnykinga25 wrote:Z tego co wiem to antyki możesz rozpaczać do 4 dnia cyklu aby zachowały działanie antykoncepcyjne, itd więc jak odstawiłaś np 3 dni temu i po 2 przyszła miesiączka, to możesz za dwa albo 3 dni rozpocząć kejne opakowanie( masz tą przerwę) , ważne aby do 4 dnia cyklu, ja też miałam ciągiem brać.
-
Dziewczyny, mam pytanko do połowy września i wyzyty jeszcze kupaaaa czasu, nie chce robić badań, zobaczymy co doktor zleci, tylko oznaczyłam TSH i wyszło 3,4 niby miesci się w widełkach, ale przeczytalam w internecie, że niby za wysokie 😕, któraś coś powie? Dzieki🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 13:40
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
nick nieaktualnyPaulinaP wrote:Dziewczyny, mam pytanko do połowy września i wyzyty jeszcze kupaaaa czasu, nie chce robić badań, zobaczymy co doktor zleci, tylko oznaczyłam TSH i wyszło 3,4 niby miesci się w widełkach, ale przeczytalam w internecie, że niby za wysokie 😕, któraś coś powie? Dzieki🙂
-
Nadzieja 88 - jak się czujesz? Mam nadzieje, ze podczas urlopu doktora nic się nie wydarzy, bo ostatnio my powiedziałam, że w razie w ja do nikogo innego nie pójdę 🙈🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 16:30
Ewela25 lubi tę wiadomość
-
Carolajn wrote:Mówił, że ona skonsultuje z Nim wszystko i mam się nie martwić 🙈 mam nadzieje że zareaguje dobrze na lek i wszystko pójdzie zgodnie z planem
Byłam u Pani doktor jak doktora nie było i też raz i dr Mellera, ale teraz ciąża to tylko doktor Maciej ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 18:53
-
Alicjaaa91 wrote:Byłam u Pani doktor jak doktora nie było i też raz i dr Mellera, ale teraz ciąża to tylko doktor Maciej ❤️
Ja też nie wyobrażam sobie by był ktoś inny niż on ale jak trzeba ten raz ro pójdę 🙂 zobaczę jak wypadnie ten 11-12 dzień