Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Medartka wrote:Hej dziewczyny, czy dr zalecał Wam badać anty xa (zamiast INR i APTT) by ustalić odpowiednia dawkę Clexane w ciąży? Jeśli tak, to gdzie i w jakiej cenie to badalyscie i z jaka częstotliwością? I druga rzecz - do kiedy bralyscie w ciąży (naturalnej) Prolutex? Dr zalecał sprawdzać poziom progesteronu w ogóle na późniejszych etapach (końcówka 1 trymestru)? Z góry dzięki za odp!
Ja brałam Prolutex do około 8 tc, ale mi doktor przepisał aby podnieść progesteron bo spadł do 8, jak się zaczął utrzymywać w granicach między 30a 40 to odstawiłam kilka dni temu, też ustąpiły plamienia, jedyne co kazał zostawić kilka zastrzyków i jeszcze sporadycznie dać bo mogą być lekkie objawy uboczne po odstawieniu. Teraz już nie mam badać progesteronu, ale ta biorę jeszcze luteinę dopochwowo i duphaston.Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
anka wrote:Z tego co wiem do starań powinno być 1-1,5 . Za wysokie masz
Dzięki 🙂, poczekam do wizyty i zobaczymy.06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
missi_m wrote:Cześć!
Już zdecydowanie lepiej, beta w środę była 5.4, więc już jesteśmy na finiszu. Obyło się bez drugiego zastrzyku.
Jak sytuacja nad morzem, mega tłumy? Jedziemy w środę do Ustki.
A teraz największy hit, muszę się wam pochwalić, postanowiliśmy wziąć ślub, tak spontanicznie jak będziemy na urlopie we wrześniu ❤️ (jesteśmy razem już 10 lat i ciągle coś nam wypadalo, a teraz jest idealny moment) więc mamy co załatwiać, sukienka, obrączki itd. w urzędzie już wszystko załatwiliśmy w piątek. Także ślub będzie w naszych ukochanych górach ❤️
Ślub tylko dla 6 osób , my, świadkowie i ich partnerzy, a obiad jakiś uroczysty dla rodziny zrobimy w przyszłym roku jak już będzie bardziej opanowana sytuacja z covidem. Także teraz mam "projekt ślub"-bieganie i dieta, bo zostało mi 45 dni 😱 trzeba się pozbyć chociaż trochę brzuszka po hormonach i zastrzykach, teraz biorę tylko eutyrox, wszystko odstawione, więc może coś sie uda💪
Ale wiadomość ❤️, gratulacje 🙂
Ja już zaczynam lekko świrować i z chęcią bym pojechała na betę 🙈🙉1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa91 wrote:Byłam u Pani doktor jak doktora nie było i też raz i dr Mellera, ale teraz ciąża to tylko doktor Maciej ❤️
Oj tak - doktor już nie jedna sytuację że skurczami wyratowal 😁
Kinga25 zobaczyć na wiadomość priv 🙂
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
O Boże, dziś byłam oznaczyć progesteron no i oczywiście betę też, dziś 11 dni po i wyszło 21!!!!! Miałam dopiero za 3 dni jechać 🙉, doktor odpisał aby teraz badać przyrosty 🙈
Matilda19, Dżoni, Kwiatek 12, Niebieska gwiazdka, Starajaca28, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
Mysza1231 wrote:Oj tak - doktor już nie jedna sytuację że skurczami wyratowal 😁
Kinga25 zobaczyć na wiadomość priv 🙂
Czesc skurczowa pacjentko 😁, jak Twój kręgosłup?mnie doktor czasem okolo półtorej godziny trzymał pod ktg, bo jak przychodził zobaczyć, skurcze się pisały, ja po tym szwie to mówił aby jeszcze trochę poleżeć.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 11:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe nr są nieaktualne teraz są noweAle_ks wrote:Cześć, mam do Was pytanie, pod jaki numer dzwonić żeby zapisać się na pierwsza wizytę do dr Macieja?
Dzwoniłam na ten podany na stronie, ale otrzymałam tylko SMS ze strona na której są terminy, ale dr Macieja nawet na niej nie ma
500218181
501218181 -
nick nieaktualnyanka wrote:Te nr są nieaktualne teraz są nowe
500218181
501218181
Właśnie tam dzwoniłam, niby jest sygnał ale po chwili wiadomość, ze za chwile otrzymasz SMS z rejestracji z terminami i proszą się tam zapisać i to jest strona ze znanylekarz i ich centrum .. tylko ze są inni lekarze poza Nim -
Ale_ks wrote:Właśnie tam dzwoniłam, niby jest sygnał ale po chwili wiadomość, ze za chwile otrzymasz SMS z rejestracji z terminami i proszą się tam zapisać i to jest strona ze znanylekarz i ich centrum .. tylko ze są inni lekarze poza Nim
Ja dziś. dzowinilam i Panie odebrały na ten 500....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 13:03
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa znany lekarz wgl nie patrz próbuj na te nr co ci napisałam do mnie ostatnio z tego nr pani dzwoniła więc na pewno się dodzwoniszAle_ks wrote:Właśnie tam dzwoniłam, niby jest sygnał ale po chwili wiadomość, ze za chwile otrzymasz SMS z rejestracji z terminami i proszą się tam zapisać i to jest strona ze znanylekarz i ich centrum .. tylko ze są inni lekarze poza Nim
-
Carolajn wrote:Ja też nie wyobrażam sobie by był ktoś inny niż on ale jak trzeba ten raz ro pójdę 🙂 zobaczę jak wypadnie ten 11-12 dzień
Mam pytanko, wiesz może czy dr, Lorenz wróciła na stałe?? czy to tak w zastępstwie??? ONA I DR Iciek robią usg prenatalne i właśnie się zastanawiam a wiem, że była na urlopie macierzyńskim. -
Cześć dziewczyny
Może pomożecie, biorę teraz dupka na 10 dni potem mam brać cyclo...., i właśnie podczas brania dupka przyszła miesiączka a jeszcze nie minęło 10 dni czy odstawić mam tego dupka i juz zacząć brać cyclo???, Wiecie może jak to jest? Kiedyś jak brałam luteinę to doktor napisał jak miesiączka to STOP... tylko kurcze nie mogę znaleźć tej kartki na której to pisał i już dokładnie nie pamiętam czy tak było 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 15:47
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:Cześć dziewczyny
Może pomożecie, biorę teraz dupka na 10 dni potem mam brać cyclo...., i właśnie podczas brania dupka przyszła miesiączka a jeszcze nie minęło 10 dni czy odstawić mam tego dupka i juz zacząć brać cyclo???, Wiecie może jak to jest? Kiedyś jak brałam luteinę to doktor napisał jak miesiączka to STOP... tylko kurcze nie mogę znaleźć tej kartki na której to pisał i już dokładnie nie pamiętam czy tak było 😒
Ja bym odstawiła duphaston, bo to progesteron, więc powinien być niski jak jest miesiaczka a rosnąć dopiero po owu.
A cyclo od 5dc tak mi dr kazał brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 20:03
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️