Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I wtedy na Polnej on przyjął tak? Super, naprawdę wyglada, ze bardzo dobra jest ta opieka u niego.
Niebieska gwiazdka wrote:Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.
Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Starajaca28 wrote:Dziewczyny kciuki 👊🍀❤️
PS. Dziś byłam na spacerki i wiecie, że, są nowe numery telefonów, akurat widziałam wywieszoną kartkę z informacją 🙂
To musiało się na dniach zmienić, 24 lipca, Panie do mnie pisały już z nowego numeru..
Żaba - my testujemy w podobnych terminach 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Medartka wrote:I wtedy na Polnej on przyjął tak? Super, naprawdę wyglada, ze bardzo dobra jest ta opieka u niego.
Jak był w szpitalu to tak,a jak podczas urlopu kazał podjechać na Polna bo wracał dopiero za 3 dni, to lekarka na izbie pytała do kogo chodzę 🙈i kazała dać na oddział do doktora więc ekipa była znana. 🙂
Medartka lubi tę wiadomość
-
Moli27 wrote:To musiało się na dniach zmienić, 24 lipca, Panie do mnie pisały już z nowego numeru..
Żaba - my testujemy w podobnych terminach 🙂
Ja pewnie tyle nie wytrzymam🙈, ale będę się starała 😁chociaż te 10 dni 🤭1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
LilianaBa wrote:A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️
Tez jestem cały czas z Marzena i łezka się zakręciła 🤗1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
nick nieaktualnyKwiatek 12 wrote:❤️, ale faktycznie bliźniaki jednojajowe ciężka odróżnić 😅
Ja też się zastanawiała jak to będzie 🙈🙉, ale jak się urodziły to poprostu wiedziałam, że to jest moja córeczka Zosia a to Bianka,płacz inny itd aczkolwiek mąż miał parę głębszych zastanowień i czasem nadal ma 😅, o babci nie wspomnę, tutaj często poprawiam, że teraz trzymają e a nie Bianke, mam też kontakt z koleżanka co przeszła z bliźniaczkami jednojajowymi do doktora to też jak przesyła zdjęcia to prawie identyczne 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 18:36
Agata93, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pewnie to marzenie ściętej głowy, ale gdyby jakimś cudem któraś z Was miała wizytę u dr po 10-tym sierpnia i musiała/chciała z niej zrezygnować to ja bym bardzo chętnie wskoczyła na jej miejsce. Gdyby któraś w takiej sytuacji się znalazła - dacie znac? Po 10-tym a przed 27-tym sierpnia by mnie najbardziej urządzało. Z góry dziękuje!

*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Medartka wrote:Dziewczyny, pewnie to marzenie ściętej głowy, ale gdyby jakimś cudem któraś z Was miała wizytę u dr po 10-tym sierpnia i musiała/chciała z niej zrezygnować to ja bym bardzo chętnie wskoczyła na jej miejsce. Gdyby któraś w takiej sytuacji się znalazła - dacie znac? Po 10-tym a przed 27-tym sierpnia by mnie najbardziej urządzało. Z góry dziękuje!
Mi Panie mowily, aby dzwonić w pon, środy, piątki jak doktor ma gabinet, czasem są sytuację, że pacjentki trafiają na obserwacje, czy odwołują wizytę i miejsce się zwalnia, aczkolwiek mowily, że tak naprawdę rzadko się coś wcześniej zwalnia, ale próbować, znajomej się udało 🙂
Medartka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz już wgl może być kłopot bo urlopy.Medartka wrote:Dziewczyny, pewnie to marzenie ściętej głowy, ale gdyby jakimś cudem któraś z Was miała wizytę u dr po 10-tym sierpnia i musiała/chciała z niej zrezygnować to ja bym bardzo chętnie wskoczyła na jej miejsce. Gdyby któraś w takiej sytuacji się znalazła - dacie znac? Po 10-tym a przed 27-tym sierpnia by mnie najbardziej urządzało. Z góry dziękuje!
-
nick nieaktualnyPytanie może głupie ale nwm co zrobić . Bo już mam plamienia więc okres pewnie dziś się rozkręci 4 dni od odstawienia ostatniej tabletki anty a podobno powinno być 7 dni przerwy do następnego opakowania a od 1-2 DC powinnam wziaasc znowu więc jak to jest?
-
anka wrote:Pytanie może głupie ale nwm co zrobić . Bo już mam plamienia więc okres pewnie dziś się rozkręci 4 dni od odstawienia ostatniej tabletki anty a podobno powinno być 7 dni przerwy do następnego opakowania a od 1-2 DC powinnam wziaasc znowu więc jak to jest?
1dc start nowych tabletek anty, chyba że dr kazał inaczej albo nie miałaś robić przerwy
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Kurcze, juz nie pamiętam jak to się brało, bo mi zazwyczaj kazał brać bez przerwy, dwa opakowania pod rząd. W necie faktycznie jest o 7 dniach przerwy, czyli by się zgadzało. Może sprawdź ulotkę jeszczeanka wrote:On coś mówił że tydzień przerwa musi być ale może się pomylił bo myślał że okres po tygodniu przyjdzie.
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️