Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moli27 wrote:To mamy podobne AMH 😁, także głową do góry, ja dwa razy zaszlam w ciąży, ale niestety przestały się rozwijać, teraz za 10 dni testuje, doktor też mnie pozytywnie nastawił, że działamy ❤️, także trzymam kciuki 🙂
U mnie pęcherzyk rośnie nawet do 23 czy 25 mm, ale właśnie czasem pękają czasem zrobi się torbiele🤷♀️, teraz dostałam Ovitrelle i było ok.
Tak bardzo w to wierze że sierpień będzie miesiącem cudu aż boje się rozczarować 🙈😞
Trzymam kciuki za Nas wszystkie ✊🍀❤️ -
nick nieaktualnyLilianaBa wrote:A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️
Pewnie sama wiesz jak później ten czas szybko leci🙉, ja pamietam jakby to było wczoraj, jak doktor pszyszedl chwilę po północy i powiedział - idę się szykować i będziemy robić CC, a tu już roczek 🙈 -
Hej,
Czy miałyście kiedyś jakaś nagła sytuacje, ze dr przyjął Was w gabinecie w sobotę? On w ogóle w soboty (w niedziele pewnie nie) przyjmuje „normalnie”? Z góry dziękuje za odp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 08:03
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Medartka wrote:Hej,
Czy miałyście kiedyś jakaś nagła sytuacje, ze dr przyjął Was w gabinecie w sobotę? On w ogóle w soboty (w niedziele pewnie nie) przyjmuje „normalnie”? Z góry dziękuje za odp.
Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.
Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 09:06
Medartka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMedartka wrote:Hej,
Czy miałyście kiedyś jakaś nagła sytuacje, ze dr przyjął Was w gabinecie w sobotę? On w ogóle w soboty (w niedziele pewnie nie) przyjmuje „normalnie”? Z góry dziękuje za odp.Medartka lubi tę wiadomość
-
Niebieska gwiazdka wrote:Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.
Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.
Dokładnie ja też raz byłam w niedziele sytuacja awaryjna, jak doktor miał dyżur robił przyjęcie na oddział.Medartka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki 👊🍀❤️
PS. Dziś byłam na spacerki i wiecie, że, są nowe numery telefonów, akurat widziałam wywieszoną kartkę z informacją 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 12:44
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I wtedy na Polnej on przyjął tak? Super, naprawdę wyglada, ze bardzo dobra jest ta opieka u niego.
Niebieska gwiazdka wrote:Ja raz miała sytuację awaryjna w weekend, ciąża, to doktor kazał podjechać na Polna, byliśmy w kontakcie, często ma w niedzielę dyżur.
Ale jak coś się dzieje to doktor zawsze znajdzie czas.
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Starajaca28 wrote:Dziewczyny kciuki 👊🍀❤️
PS. Dziś byłam na spacerki i wiecie, że, są nowe numery telefonów, akurat widziałam wywieszoną kartkę z informacją 🙂
To musiało się na dniach zmienić, 24 lipca, Panie do mnie pisały już z nowego numeru..
Żaba - my testujemy w podobnych terminach 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Medartka wrote:I wtedy na Polnej on przyjął tak? Super, naprawdę wyglada, ze bardzo dobra jest ta opieka u niego.
Jak był w szpitalu to tak,a jak podczas urlopu kazał podjechać na Polna bo wracał dopiero za 3 dni, to lekarka na izbie pytała do kogo chodzę 🙈i kazała dać na oddział do doktora więc ekipa była znana. 🙂Medartka lubi tę wiadomość
-
Moli27 wrote:To musiało się na dniach zmienić, 24 lipca, Panie do mnie pisały już z nowego numeru..
Żaba - my testujemy w podobnych terminach 🙂
Ja pewnie tyle nie wytrzymam🙈, ale będę się starała 😁chociaż te 10 dni 🤭1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
LilianaBa wrote:A ja tylko napomknę, że grono dzieci wujka Macieja powiększyło się o kolejne bliźniaki 🙂Marzena przywitała swoich synkow,i polecam z całego serca czy to Instagram czy vlogi ❤️❤️
Tez jestem cały czas z Marzena i łezka się zakręciła 🤗1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
nick nieaktualnyKwiatek 12 wrote:❤️, ale faktycznie bliźniaki jednojajowe ciężka odróżnić 😅
Ja też się zastanawiała jak to będzie 🙈🙉, ale jak się urodziły to poprostu wiedziałam, że to jest moja córeczka Zosia a to Bianka,płacz inny itd aczkolwiek mąż miał parę głębszych zastanowień i czasem nadal ma 😅, o babci nie wspomnę, tutaj często poprawiam, że teraz trzymają e a nie Bianke, mam też kontakt z koleżanka co przeszła z bliźniaczkami jednojajowymi do doktora to też jak przesyła zdjęcia to prawie identyczne 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 18:36
Agata93, AgnieszkaB lubią tę wiadomość