Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga25 wrote:Od połowy września, października będę częściej bo pomału szykujemy się do powrotu po trzeciego i ostatniego szkraba 🙂
Ja czekam aż doktor wróci z urlopu i mam nadzieje że mnie wypiszą, dziś pisałam do doktora jak sytuacja, ostatnio był w nocy luknąć na ktg bo byłam podłączona a miał porodówkę, także myślałam, że to już po mnie jadą 😂🙈🙈
Anka - ja bym poczekała najpierw na wynik crp, później się będziesz martwić, jak będzie taka potrzeba, doktor mi to od początku ciazy powtarza 🙈
Ale raczej nie jeżeli to zleca szpital i nawet jak miałby się zabieg nie odbyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 20:26
-
nick nieaktualnyMysza1231 wrote:Ja czekam aż doktor wróci z urlopu i mam nadzieje że mnie wypiszą, dziś pisałam do doktora jak sytuacja, ostatnio był w nocy luknąć na ktg bo byłam podłączona a miał porodówkę, także myślałam, że to już po mnie jadą 😂🙈🙈
Anka - ja bym poczekała najpierw na wynik crp, później się będziesz martwić, jak będzie taka potrzeba, doktor mi to od początku ciazy powtarza 🙈
Ale raczej nie jeżeli to zleca szpital i nawet jak miałby się zabieg nie odbyć. -
anka wrote:Nie mam jak czekać bo covid umówiony na niedzielę a jak zrobię crp w piątek to już nie będzie świeży wynik w tym właśnie jest problem
A bo Ty Covid masz w niedziele a Hsg 12 no to możesz zrobić po teście na Covid np dzień przed zabiegiem bo wynik jest w ten sam dzień. -
nick nieaktualny
-
Kwiatek 12 wrote:Dziewczyny 👊👊
Starajaca28 - jak tam po odstawieniu Prolutexu?
Odpukać wszystko ok 🙂, ojj to w takim razie dużo odpoczywaj i przesyłam moc pozytywnej energii 😘
Moli - i jak Twoja beta? 👊Maladziewczynka lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
MilenaMi wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Mam pytanko - te które są po transferach? Z Waszego doświadczenia, bralyscie zwolnienie? Czy wracalyscie do pracy?
Ja pracowałam, ale to też zależy jaka masz pracę, jak się czujesz, nic na siłę, możesz zostać w domu, możesz iść do pracy, zależy jak to sama czujesz,mi doktor mówił, że teraz możemy sobie zrobić chillout 😅, jak rozmawialiśmy o "życiu" po transferze, ale Janie miałam dolegliwości np bólowych pewnie tak bym bardziej odpoczywała. -
Starajaca28 wrote:Odpukać wszystko ok 🙂, ojj to w takim razie dużo odpoczywaj i przesyłam moc pozytywnej energii 😘
Moli - i jak Twoja beta? 👊
A dziękuję, że pytasz w poniedziałek było 21, a dziś 89!😁 Uffff, jeszcze wyślę doktorowi 🙂Nadzieja88, Udało się, Maladziewczynka lubią tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
MilenaMi wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Mam pytanko - te które są po transferach? Z Waszego doświadczenia, bralyscie zwolnienie? Czy wracalyscie do pracy?
Ja podobnie jak Niebieska, najwazniejsze to aby nie dźwigać, przenosić ciężkich rzeczy i bardziej wyczynowy sport. -
Kwiatek 12 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was będzie w przyszły piątek między 10 a 11 na Ułańskiej? Mi się zrobił krwiak, wczoraj doktor kazał podjechać na IP, ale na szczęście jest wszystko dobrze i teraz kazał przyjechać 14 sierpnia.....
Ja jestem w patek, ale niestety później, mam kontrolę po operacji..... Też miałam krwiaka , u mnie okolo 3 tygodnie trwało, doktor tłumaczył, że te krwiaki mogą w różny sposo"znikac "ale już dokładnie nie pamiętam 🙈, w moim przypadku po pewnym czasie zaczął się organizować.
Będzie dobrze 🙂 -
Udało się wrote:Ja jestem w patek, ale niestety później, mam kontrolę po operacji..... Też miałam krwiaka , u mnie okolo 3 tygodnie trwało, doktor tłumaczył, że te krwiaki mogą w różny sposo"znikac "ale już dokładnie nie pamiętam 🙈, w moim przypadku po pewnym czasie zaczął się organizować.
Będzie dobrze 🙂
Pewnie, cały czas mam taką nadzieję. 🙂teraz łóżeczko, dobra książka, film i odpoczywamy. Z doktorem pisałam to też łatwiej ale myśl już miałam jedna 🙈
UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
Dziękuję za odpowiedzi 😊, no nic odliczam dni do poniedziałku i zobaczymy 🙂
Anka - daj koniecznie znać jak będziesz po Hsg i wiesz termin umówiony nie ma już odwrotu 😁
Carolajn 👊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 21:52
Carolajn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaladziewczynka wrote:Dziękuję za odpowiedzi 😊, no nic odliczam dni do poniedziałku i zobaczymy 🙂
Anka - daj koniecznie znać jak będziesz po Hsg i wiesz termin umówiony nie ma już odwrotu 😁
Carolajn 👊
Znać dam na pewno 🙈 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Tak jak myślałam znowu trzeba odwoływać .
To jakie wyszło Ci to CRP??? Może skonsultuj ten wynikStarania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
AMH 8,24
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Stracili dofinansowanie na badanie covid
A położne mówiły co teraz?Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
AMH 8,24
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛