Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja - cudowne wieści, bardzo się cieszę że wszystko ok 😉
Agnieszka B. - ciśniemy dalej! Zobaczymy co przyniesie nam piątek 🙈Carolajn, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Nadzieja - cudowne wieści, bardzo się cieszę że wszystko ok 😉
Agnieszka B. - ciśniemy dalej! Zobaczymy co przyniesie nam piątek 🙈
Dokładnie 🙂, jeszcze doktor dziś do mnie, że jakiś ciężki dzień był bo ja ledwo żywa na tej wizycie, tak sobie myślę (w łóżku odchorowywalam picie wina😂, ) dopiero mówiłam podczas usg, ale tak to jest jak się nie ma wprawy 🙈
Ps: co przyniesie nam piątek 🤔, już wiemy, że lekkie opóźnienie.. Mm, a dalej to trzymamy kciuki 🙂🍀2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
AgnieszkaB wrote:Dokładnie 🙂, jeszcze doktor dziś do mnie, że jakiś ciężki dzień był bo ja ledwo żywa na tej wizycie, tak sobie myślę (w łóżku odchorowywalam picie wina😂, ) dopiero mówiłam podczas usg, ale tak to jest jak się nie ma wprawy 🙈
Ps: co przyniesie nam piątek 🤔, już wiemy, że lekkie opóźnienie.. Mm, a dalej to trzymamy kciuki 🙂🍀
Haha, ja na m ewentualne kolejne podejścia kupiłam sobie tabletki z resweratlor, już na wino patrzeć nie mogłam 🤭😅 -
AgnieszkaB wrote:Dokładnie 🙂, jeszcze doktor dziś do mnie, że jakiś ciężki dzień był bo ja ledwo żywa na tej wizycie, tak sobie myślę (w łóżku odchorowywalam picie wina😂, ) dopiero mówiłam podczas usg, ale tak to jest jak się nie ma wprawy 🙈
Ps: co przyniesie nam piątek 🤔, już wiemy, że lekkie opóźnienie.. Mm, a dalej to trzymamy kciuki 🙂🍀
😅😅
Dzoni ✊, aby to już był wyczerpany limit czasu pod górkę i teraz było zgodnie zplanem😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 11:30
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Starajaca28 wrote:Moli - a u Ciebie wszystko ok, jak się czujesz?
Dziękuje, że pytasz🙂 na chwilę obecną wszystko jest ok, dzidzia rośnie, zobaczymy jak będzie dalej w przyszłym tygodniu wizyta☺️, jeszcze walczy z przeziębieniem no ale dopoki mam steryd to tak może niestety być 😔
Super, że po pierwszych prenatalnych wszystko ok, oby tak dalej ✊🙂Alicjaaa91 lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, bym chciała się przywitać, forum odkryłam czystym przypadkiem 😁
Również leczę się u doktora Macieja wspaniały człowiek i świetny specjalista, obecnie zaczęliśmy stymulacje ivf, w końcu!!!! byłam troszkę podlamana bo nie chciały mnie opuścić torbiele i trochę z nimi walczyliśmy, u mnie jedynym problemem jest niskie AMH i brak jednego jajowodu, niestety usunięty po ciąży pozamacicznej.
Mam do Was pytanko czy Wy też miałyście taki ociężale brzuch podczas stymulacji? Mam Gonal F, takie uczucie jakby nosiła kamienie.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i te którym już się udało 🙂Maladziewczynka, Carolajn, Zaba90 lubią tę wiadomość
-
Maladziewczynka wrote:Jutro będę dziwnic aby umówić badanie, doktor mówił aby się na Niego powołać to aż tyle nie będziemy czekać 🙂
Na niego powołała..... 😂 pamiętam jak raz dzwoniłam żeby się też na coś umówić i to samo.... proszę powiedzieć że ja prosiłem o ładny termin to pani po drugiej stronie słuchawki tylko się zaśmiała i stwierdziła no ten nasz doktor Maciej 😂😂😂😂😂 i czy pasuje mi termin tydzień później skoro Dr ładnie prosi 🤣 to myślałam że padnę😂 albo źle datę usłyszałam -
Muminka88 wrote:Cześć dziewczyny, bym chciała się przywitać, forum odkryłam czystym przypadkiem 😁
Również leczę się u doktora Macieja wspaniały człowiek i świetny specjalista, obecnie zaczęliśmy stymulacje ivf, w końcu!!!! byłam troszkę podlamana bo nie chciały mnie opuścić torbiele i trochę z nimi walczyliśmy, u mnie jedynym problemem jest niskie AMH i brak jednego jajowodu, niestety usunięty po ciąży pozamacicznej.
Mam do Was pytanko czy Wy też miałyście taki ociężale brzuch podczas stymulacji? Mam Gonal F, takie uczucie jakby nosiła kamienie.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i te którym już się udało 🙂
Tak też tak miałam, najcięższe były ostatnie dni stymulacji, bynajmniej u ni tak było, trochę jajeczek musimy nosić dwa hormony 🙂, po punkcji pomału zaczęło się normować i brzuch wrócił do swoich rozmiarów i "samopoczucia"
Powidzenia 🙂Niebieska gwiazdka, Muminka88 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Ja123 wrote:Na niego powołała..... 😂 pamiętam jak raz dzwoniłam żeby się też na coś umówić i to samo.... proszę powiedzieć że ja prosiłem o ładny termin to pani po drugiej stronie słuchawki tylko się zaśmiała i stwierdziła no ten nasz doktor Maciej 😂😂😂😂😂 i czy pasuje mi termin tydzień później skoro Dr ładnie prosi 🤣 to myślałam że padnę😂 albo źle datę usłyszałam
Zawsze pomocny doktor Maciej 🙂
Ps :umówiłam się do ortopedy 🙂
Miłego dnia dziewczyny 🙂 -
Muminka88 wrote:Cześć dziewczyny, bym chciała się przywitać, forum odkryłam czystym przypadkiem 😁
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i te którym już się udało 🙂
Co do objajow to tak jak najbardziej, warto zadbać o dietę wysokobiałkowa i izotoniki mi to po punkcji pomagało 🙂Muminka88 lubi tę wiadomość