Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza1231 wrote:Dziękuje, że pytasz 🙂, teraz trochę mnie zaglądam na forum, już chce rodzic 🙏, dziś 35+4 jeszcze kilka dni w domu czekam aż mi doktor da znać na kiedy ustalił z oddziałową przyjęcie, ta końcówkę mam być w szpitalu, ale do 38 tc już coraz bliżej bo przy nadciśnieniu jak się nic nie dzieje indukują po skończonym 38, od 2 tygodni mam jeszcze na noc insuline, nie mogliśmy opanować dieta cukrów na czczo, teraz są ok i tak leci dzień po dniu.
Od czasy do czasu Was podczytuje i cały czas trzymam kciuki 🙂
To trzymamy kciuki i szczęśliwego rozwiązania 🙂Zaba90, Alicjaaa, Starajaca28 lubią tę wiadomość
-
AgnieszkaB wrote:Ja już po transferze 🍀
Dzoni to teraz Twoja kolej 🙂
Alicja a Ty na jakim jesteś etapie?
Agnieszka B. To teraz już bez stresu, odpoczywaj, trzymam już kciuki za Was ❤️✊✊✊ napisałam jeszcze prv do ciebie.
Ja w środę kontrola progesteronu i jak będzie ok, to w pt transfer.
Brałyście może cyclogest? Bo ja biorę to pierwszy raz, dr dorzucił żeby jeszcze podnieśc progesteron, ale dziwne są te globulki, przez ich wazeliniasra formę mam wrażenie że od razu się rozpuszczają i wypływają. Macie jakieś doświadczenia z tymi globulkami?Zaba90, Alicjaaa, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
AgnieszkaB wrote:Ja już po transferze 🍀
Dzoni to teraz Twoja kolej 🙂
Alicja a Ty na jakim jesteś etapie?
No to pięknie, to teraz dziewczyny mocne kciuki 🍀✊
Dzoni co do cyclogest nie pomogę bo nigdy nie brałam...1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dżoni wrote:Agnieszka B. To teraz już bez stresu, odpoczywaj, trzymam już kciuki za Was ❤️✊✊✊ napisałam jeszcze prv do ciebie.
Ja w środę kontrola progesteronu i jak będzie ok, to w pt transfer.
Brałyście może cyclogest? Bo ja biorę to pierwszy raz, dr dorzucił żeby jeszcze podnieśc progesteron, ale dziwne są te globulki, przez ich wazeliniasra formę mam wrażenie że od razu się rozpuszczają i wypływają. Macie jakieś doświadczenia z tymi globulkami?
Ja to brałam ale tylko na początku ciazy, doktor też przepisał, zawiera duża dawkę progesteronu na mnie luteina i duphaston chyba nie działają po poprzednich ciążach, to jest w takiej formie poprostu ale działanie jest cały czas, mi też to wypływało, ogolnie gccialamje jak najszybciej skończyć 🙈, ale progesteron miała ładny 🙂Dżoni lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
Z tego co wiem, to w czasach pandemii nawet do środka kliniki nie można wejść z osobą towarzyszącą nie wiem jak jest w przypadku ciąży.
Przed pandemią można było razem wchodzić do gabinetuStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Ja123 wrote:Na niego powołała..... 😂 pamiętam jak raz dzwoniłam żeby się też na coś umówić i to samo.... proszę powiedzieć że ja prosiłem o ładny termin to pani po drugiej stronie słuchawki tylko się zaśmiała i stwierdziła no ten nasz doktor Maciej 😂😂😂😂😂 i czy pasuje mi termin tydzień później skoro Dr ładnie prosi 🤣 to myślałam że padnę😂 albo źle datę usłyszałam
Hehe, to u nie później Angelika jak była to się uśmiechała, że jestem pacjentka z nocnych działań doktora 😅, mieszkam na tym samym osiedlu co doktor na gabinet a byłam cały czas na L4 więc mówię, że się dostosuje to i miałam czasem wizyty między 22 a 23, a po tym szwie byłam dwa razy na krótkiej obserwacji bo były silniejsze skurcze i to zaraz po wizycie doktor kazał jechać to wiesz zanim przyjęcie na IP, to na oddziale byłam koło 1 😂 a jak w 37 byłam na ściągnięci to akurat była Angelika i się śmiałyśmy, że mam przyjęcie o tak wczesnej porze 😂, 8 rano 🙈, jest co wspominać.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 18:56
-
O_la wrote:Witam, czy do doktora można wejść z mężem? Albo chociaż mąż może czekać przed gabinetem?
Nie można..... teraz to nawet trzeba zadzwonić żeby drzwi dziewczyny otworzyły. Przed tym paskudztwem to tak jak Dżoni pisała, nie było problemu z wejściem. Pamiętam jak raz byłam sama to zaskoczenie oooo a pani dzisiaj tak sama -
Niebieska gwiazdka wrote:Hehe, to u nie później Angelika jak była to się uśmiechała, że jestem pacjentka z nocnych działań doktora 😅, mieszkam na tym samym osiedlu co doktor na gabinet a byłam cały czas na L4 więc mówię, że się dostosuje to i miałam czasem wizyty między 22 a 23, a po tym szwie byłam dwa razy na krótkiej obserwacji bo były silniejsze skurcze i to zaraz po wizycie doktor kazał jechać to wiesz zanim przyjęcie na IP, to na oddziale byłam koło 1 😂 a jak w 37 byłam na ściągnięci to akurat była Angelika i się śmiałyśmy, że mam przyjęcie o tak wczesnej porze 😂, 8 rano 🙈, jest co wspominać.....
Oj jest...... mnie jak Doktor wysłał w 40 t na oddział to co wieczór na dobranoc żegnała słowami no a pani to żeby ten pęcherz w końcu pękł 😂😂😂 no i później w środku nocy leciała ze mną do góry bez ktg i bez czekania na lekarza bo nie ma już czasu na pierdoły 🤣 -
Dziewczyny, jeżeli bierzecie prolutex to polecam Wam kupić igłę 30g do podania leku, jest cieńsza i krótsza przez co łatwiej wchodzi i mniej boli. Może zastrzyk trwa trochę dłużej, ale mam wrażenie, że jest mniej dokuczliwy 😄
Dżoni, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
Nana84 wrote:Dziewczyny, jeżeli bierzecie prolutex to polecam Wam kupić igłę 30g do podania leku, jest cieńsza i krótsza przez co łatwiej wchodzi i mniej boli. Może zastrzyk trwa trochę dłużej, ale mam wrażenie, że jest mniej dokuczliwy 😄
Dzięki za info, ja jak narazie kupiłam te co w ulotce wymienione (21 i 27),ale kolejny raz skorzystam z podpowiedziStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Nana84 wrote:Dziewczyny, jeżeli bierzecie prolutex to polecam Wam kupić igłę 30g do podania leku, jest cieńsza i krótsza przez co łatwiej wchodzi i mniej boli. Może zastrzyk trwa trochę dłużej, ale mam wrażenie, że jest mniej dokuczliwy 😄
👍2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
Cześć dziewczyny 🙂
Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.
Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.
Ja miałam dwa niedrożne jajowody a teraz jestem w ciąży bliźniaczej ❤️
Dzoni ✊✊✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 10:25
Carolajn, Nadzieja88, Zaba90, Olivia27, Dżoni, AgnieszkaB, Niebieska gwiazdka, Alicjaaa, Drzewko90, Starajaca28, kinga25, Kwiatek 12, Ciri86 lubią tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
Carolajn wrote:Dziewczyny dzwonie od wczoraj do centrum i nikt nie odbiera dostaje tylko SMS o możliwości umówienia wizyty przez portal znany lekarz ale nie mam tam naszego lekarza
No co ty ja przed chwilą za pierwszym razem dodzwoniłam się na ten 08 i jeszcze Pani do mnie oddzwoniła 🙂 -
Gabrysia89 wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.
Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.
Ja miałam dwa niedrożne jajowody a teraz jestem w ciąży bliźniaczej ❤️
Dzoni ✊✊✊✊✊
Super wieści 🙂❤️ i kciuki aby wszystko było dobrze 🙂✊