Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 7 września 2020, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Na niego powołała..... 😂 pamiętam jak raz dzwoniłam żeby się też na coś umówić i to samo.... proszę powiedzieć że ja prosiłem o ładny termin to pani po drugiej stronie słuchawki tylko się zaśmiała i stwierdziła no ten nasz doktor Maciej 😂😂😂😂😂 i czy pasuje mi termin tydzień później skoro Dr ładnie prosi 🤣 to myślałam że padnę😂 albo źle datę usłyszałam

Hehe, to u nie później Angelika jak była to się uśmiechała, że jestem pacjentka z nocnych działań doktora 😅, mieszkam na tym samym osiedlu co doktor na gabinet a byłam cały czas na L4 więc mówię, że się dostosuje to i miałam czasem wizyty między 22 a 23, a po tym szwie byłam dwa razy na krótkiej obserwacji bo były silniejsze skurcze i to zaraz po wizycie doktor kazał jechać to wiesz zanim przyjęcie na IP, to na oddziale byłam koło 1 😂 a jak w 37 byłam na ściągnięci to akurat była Angelika i się śmiałyśmy, że mam przyjęcie o tak wczesnej porze 😂, 8 rano 🙈, jest co wspominać.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 18:56

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O_la wrote:
    Witam, czy do doktora można wejść z mężem? Albo chociaż mąż może czekać przed gabinetem?

Nie można..... teraz to nawet trzeba zadzwonić żeby drzwi dziewczyny otworzyły. Przed tym paskudztwem to tak jak Dżoni pisała, nie było problemu z wejściem. Pamiętam jak raz byłam sama to zaskoczenie oooo a pani dzisiaj tak sama

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Hehe, to u nie później Angelika jak była to się uśmiechała, że jestem pacjentka z nocnych działań doktora 😅, mieszkam na tym samym osiedlu co doktor na gabinet a byłam cały czas na L4 więc mówię, że się dostosuje to i miałam czasem wizyty między 22 a 23, a po tym szwie byłam dwa razy na krótkiej obserwacji bo były silniejsze skurcze i to zaraz po wizycie doktor kazał jechać to wiesz zanim przyjęcie na IP, to na oddziale byłam koło 1 😂 a jak w 37 byłam na ściągnięci to akurat była Angelika i się śmiałyśmy, że mam przyjęcie o tak wczesnej porze 😂, 8 rano 🙈, jest co wspominać.....

Oj jest...... mnie jak Doktor wysłał w 40 t na oddział to co wieczór na dobranoc żegnała słowami no a pani to żeby ten pęcherz w końcu pękł 😂😂😂 no i później w środku nocy leciała ze mną do góry bez ktg i bez czekania na lekarza bo nie ma już czasu na pierdoły 🤣

• Nana84 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2020, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jeżeli bierzecie prolutex to polecam Wam kupić igłę 30g do podania leku, jest cieńsza i krótsza przez co łatwiej wchodzi i mniej boli. Może zastrzyk trwa trochę dłużej, ale mam wrażenie, że jest mniej dokuczliwy 😄

Dżoni, AgnieszkaB lubią tę wiadomość

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 8 września 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:
    Dziewczyny, jeżeli bierzecie prolutex to polecam Wam kupić igłę 30g do podania leku, jest cieńsza i krótsza przez co łatwiej wchodzi i mniej boli. Może zastrzyk trwa trochę dłużej, ale mam wrażenie, że jest mniej dokuczliwy 😄

Dzięki za info, ja jak narazie kupiłam te co w ulotce wymienione (21 i 27),ale kolejny raz skorzystam z podpowiedzi :)

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 8 września 2020, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:

👍

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB - ✊✊✊✊

Dzoni to kciuki za jutrzejszy progesteron✊, widzę, że doktor na ostro idzie w tym cyklu😄, nie znam tych globulek....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 21:35

• Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2020, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂

Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.

Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.

Ja miałam dwa niedrożne jajowody a teraz jestem w ciąży bliźniaczej ❤️

Dzoni ✊✊✊✊✊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 10:25

Carolajn, Nadzieja88, Zaba90, Olivia27, Dżoni, AgnieszkaB, Niebieska gwiazdka, Alicjaaa, Drzewko90, Starajaca28, nick nieaktualny, Kwiatek 12, Ciri86 lubią tę wiadomość

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzwonie od wczoraj do centrum i nikt nie odbiera dostaje tylko SMS o możliwości umówienia wizyty przez portal znany lekarz ale nie mam tam naszego lekarza

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2020, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Dziewczyny dzwonie od wczoraj do centrum i nikt nie odbiera dostaje tylko SMS o możliwości umówienia wizyty przez portal znany lekarz ale nie mam tam naszego lekarza

No co ty ja przed chwilą za pierwszym razem dodzwoniłam się na ten 08 i jeszcze Pani do mnie oddzwoniła 🙂

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2020, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.

Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.

Dzoni ✊✊✊✊✊

Super wieści 🙂❤️ i kciuki aby wszystko było dobrze 🙂✊

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 9 września 2020, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Dzoni ✊✊✊✊✊

Poprostu gratulacje 🙂

CAROLAJN a dzwoniłaś na ten 08? Ja też dziś dzwoniłam.

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2020, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się 💪🏻 Co prawda wizyta na 21:00 🙈 ale co poradzić

• Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 9 września 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Udało się 💪🏻 Co prawda wizyta na 21:00 🙈 ale co poradzić

Ja ostatnio miałam monitoring na 22:40🙈😁

PCOS
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 9 września 2020, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Dzoni ✊✊✊✊✊

Gabrysia ❤️❤️❤️❤️ jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, zaciskam kciuki żeby dalej wszystko szło bezproblemowo! Zrobiłaś mi dzień tą informacją!

Carolajn - też tak czasem mam, popołudniu częściej odbierają. A jak u Ciebie sytuacja?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 14:52

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 września 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Dzoni ✊✊✊✊✊

Piękne wieści ❤️ gratulacje i moc ✊

Olivka a jak tam u Ciebie?

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2020, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Dzoni ✊✊✊✊✊

Gabrysia ❤️❤️

Dziewczyny, pisałyście, że po tym estrofemie też Was mdliło i pytanko czy to jakoś później przechodzi jak np organizm się przyzwyczai do leku czy raczej to tak sobie będzie?

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    Gabrysia ❤️❤️

Dziewczyny, pisałyście, że po tym estrofemie też Was mdliło i pytanko czy to jakoś później przechodzi jak np organizm się przyzwyczai do leku czy raczej to tak sobie będzie?

Mi przeszło po kilku dniach :)

Alicjaaa lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • ZosiaM Ekspertka

Wysłany: 10 września 2020, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Dzoni ✊✊✊✊✊

Nawet nie wiesz jak się cieszę i uradowałam się taka wiadomością 😘 Trzymam kciuki

Tez mam niedrozbe jajowody, wyszło podczas ostatniego Hsg i mamy działać z doktorem aby je udrożnić, a takie wiadomości dodają skrzydeł ☺️

Dziewczyny ✊

10dp bhcg 49
    12dp bhcg 110
  • Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ale wieści, Grabrysia gratulacje ☺️

Ja mam w piątek pierwsza wizytę u doktora i ciekawe co doktor piwie na tą moją endometrioze i co dalej 🙈

‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ