Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabrysia89 wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.
Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.
Ja miałam dwa niedrożne jajowody a teraz jestem w ciąży bliźniaczej ❤️
Dzoni ✊✊✊✊✊
Poprostu gratulacje 🙂
CAROLAJN a dzwoniłaś na ten 08? Ja też dziś dzwoniłam.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.
Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.
Dzoni ✊✊✊✊✊
Gabrysia ❤️❤️❤️❤️ jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, zaciskam kciuki żeby dalej wszystko szło bezproblemowo! Zrobiłaś mi dzień tą informacją!
Carolajn - też tak czasem mam, popołudniu częściej odbierają. A jak u Ciebie sytuacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 14:52
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dzoni ✊✊✊✊✊
Piękne wieści ❤️ gratulacje i moc ✊
Olivka a jak tam u Ciebie?2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
Dzoni ✊✊✊✊✊
Gabrysia ❤️❤️
Dziewczyny, pisałyście, że po tym estrofemie też Was mdliło i pytanko czy to jakoś później przechodzi jak np organizm się przyzwyczai do leku czy raczej to tak sobie będzie?Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Gabrysia ❤️❤️
Dziewczyny, pisałyście, że po tym estrofemie też Was mdliło i pytanko czy to jakoś później przechodzi jak np organizm się przyzwyczai do leku czy raczej to tak sobie będzie?
Mi przeszło po kilku dniachAlicjaaa lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dzoni ✊✊✊✊✊
Nawet nie wiesz jak się cieszę i uradowałam się taka wiadomością 😘 Trzymam kciuki
Tez mam niedrozbe jajowody, wyszło podczas ostatniego Hsg i mamy działać z doktorem aby je udrożnić, a takie wiadomości dodają skrzydeł ☺️
Dziewczyny ✊10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualny
-
Drzewko90 wrote:Ooo ale wieści, Grabrysia gratulacje ☺️
Ja mam w piątek pierwsza wizytę u doktora i ciekawe co doktor piwie na tą moją endometrioze i co dalej 🙈
To powodzenia ✊Zaba90, Niebieska gwiazdka, Alicjaaa lubią tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
kinga25 wrote:Niebieska - właśnie też pisałyśmy z Ewelinka kiedy się widzimy na kawie, ja jestem otwarta na propozycje 🙂, tylko moje dziewczyny rączka i idziemy zwiedzać 😅nie usiedzą za długo w jednym miejscu....
😂 to my jesteśmy na etapie wózek parzy albo fajny z niego stojak na dzidzie i uzbrojone w nosidełko na spacery chodzimy bo przecież najlepiej jest u mamy na rękach 😅 -
Dżoni wrote:Gabrysia ❤️❤️❤️❤️ jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, zaciskam kciuki żeby dalej wszystko szło bezproblemowo! Zrobiłaś mi dzień tą informacją!
Carolajn - też tak czasem mam, popołudniu częściej odbierają. A jak u Ciebie sytuacja?
Przyszła miesiączka i zaczynamy 2 stymulację 💪🏻 21.09 godzina 21:00 14 dzień cyklu i monitoring 🍀 zobaczymy ✊Niebieska gwiazdka, Dżoni, kinga25 lubią tę wiadomość
-
kinga25 wrote:Niebieska - właśnie też pisałyśmy z Ewelinka kiedy się widzimy na kawie, ja jestem otwarta na propozycje 🙂, tylko moje dziewczyny rączka i idziemy zwiedzać 😅nie usiedzą za długo w jednym miejscu....
Ściągnęliśmy się myślami ☺️
ALE, AlE kolejna dziewczyna z patologia szyjki po szwie urodziła w TERMINIE zdrowa córeczkę, jeszcze miała farta bo doktor odbierał poród 😀kinga25, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
Ja123 wrote:😂 to my jesteśmy na etapie wózek parzy albo fajny z niego stojak na dzidzie i uzbrojone w nosidełko na spacery chodzimy bo przecież najlepiej jest u mamy na rękach 😅
To mój synek to nawet w dzień śpi w wózki, nie chce w łóżeczku 🙈😅 -
Ja już po transferze. Teraz tylko chill i oby do bety szybko zleciało
W którym dniu po transferze kontrolowalyscie progesteron?AgnieszkaB, Nadzieja88, Carolajn, Alicjaaa, Zaba90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ja już po transferze. Teraz tylko chill i oby do bety szybko zleciało
W którym dniu po transferze kontrolowalyscie progesteron?
To kciuki ✊ i czekamy 🍀❤️
Co do moich objawów to czuje się ok, tylko wczoraj mnie dość mocno podbrzusze bolało, napisałam do doktora, prosił aby podjechać po recepte bo to mogą być skurcze, i dziś już jest lepiej, dużo odpoczywam, ale teraz na weekend jedziemy się wyciszyć 🙂2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
AgnieszkaB wrote:To kciuki ✊ i czekamy 🍀❤️
Co do moich objawów to czuje się ok, tylko wczoraj mnie dość mocno podbrzusze bolało, napisałam do doktora, prosił aby podjechać po recepte bo to mogą być skurcze, i dziś już jest lepiej, dużo odpoczywam, ale teraz na weekend jedziemy się wyciszyć 🙂
A co na skurcze dostałaś? Ja dzisiaj na nospie max, bo przy pierwszym transferze tez mnie pobolewało podbrzusze, więc już prewencyjnieStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻