Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabrysia89 wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.
Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.
Ja miałam dwa niedrożne jajowody a teraz jestem w ciąży bliźniaczej ❤️
Dzoni ✊✊✊✊✊
Poprostu gratulacje 🙂
CAROLAJN a dzwoniłaś na ten 08? Ja też dziś dzwoniłam.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Ja się długo nie odzywałam, ale działo się, ogólnie nie wiem co napisać, doktor też jest w lekkim szoku no ale bardzo bardzo się cieszy, spodziewamy się bliźniaków, były nerwy stres bo mam jeden niedrożny jajowod, drugi doktowi udało się udrożnić, ale była sytuacja, że beta rosła a nie było w macicy pęcherzyka, a przy takiej wartości już powinno być coś, widać, doktor mówił, że w ciąży bliźniaczej możemy jeszcze nie widzieć, ale były pytania czy przejdzie przez ten niedrożny jajowod🙈jak to się wszystko potoczy, ostatecznie są dwa bijące serduszka i mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, przepraszam, za chaotyczne napisanie, ale jeszcze są emocje.
Trzymam za Was mocno kciuki i wierze, ze prędzej czy później każdej z Was nie uda, zawsze trzeba mieć nadzieję.
Dzoni ✊✊✊✊✊
Gabrysia ❤️❤️❤️❤️ jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, zaciskam kciuki żeby dalej wszystko szło bezproblemowo! Zrobiłaś mi dzień tą informacją!
Carolajn - też tak czasem mam, popołudniu częściej odbierają. A jak u Ciebie sytuacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 14:52
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dzoni ✊✊✊✊✊
Piękne wieści ❤️ gratulacje i moc ✊
Olivka a jak tam u Ciebie?2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Dzoni ✊✊✊✊✊
Gabrysia ❤️❤️
Dziewczyny, pisałyście, że po tym estrofemie też Was mdliło i pytanko czy to jakoś później przechodzi jak np organizm się przyzwyczai do leku czy raczej to tak sobie będzie?Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Gabrysia ❤️❤️
Dziewczyny, pisałyście, że po tym estrofemie też Was mdliło i pytanko czy to jakoś później przechodzi jak np organizm się przyzwyczai do leku czy raczej to tak sobie będzie?
Mi przeszło po kilku dniach
Alicjaaa lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dzoni ✊✊✊✊✊
Nawet nie wiesz jak się cieszę i uradowałam się taka wiadomością 😘 Trzymam kciuki
Tez mam niedrozbe jajowody, wyszło podczas ostatniego Hsg i mamy działać z doktorem aby je udrożnić, a takie wiadomości dodają skrzydeł ☺️
Dziewczyny ✊10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualny
-
Drzewko90 wrote:Ooo ale wieści, Grabrysia gratulacje ☺️
Ja mam w piątek pierwsza wizytę u doktora i ciekawe co doktor piwie na tą moją endometrioze i co dalej 🙈
To powodzenia ✊
Zaba90, Niebieska gwiazdka, Alicjaaa lubią tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
kinga25 wrote:Niebieska - właśnie też pisałyśmy z Ewelinka kiedy się widzimy na kawie, ja jestem otwarta na propozycje 🙂, tylko moje dziewczyny rączka i idziemy zwiedzać 😅nie usiedzą za długo w jednym miejscu....
😂 to my jesteśmy na etapie wózek parzy albo fajny z niego stojak na dzidzie i uzbrojone w nosidełko na spacery chodzimy bo przecież najlepiej jest u mamy na rękach 😅 -
Dżoni wrote:Gabrysia ❤️❤️❤️❤️ jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, zaciskam kciuki żeby dalej wszystko szło bezproblemowo! Zrobiłaś mi dzień tą informacją!
Carolajn - też tak czasem mam, popołudniu częściej odbierają. A jak u Ciebie sytuacja?
Przyszła miesiączka i zaczynamy 2 stymulację 💪🏻 21.09 godzina 21:00 14 dzień cyklu i monitoring 🍀 zobaczymy ✊
Niebieska gwiazdka, Dżoni, kinga25 lubią tę wiadomość
-
kinga25 wrote:Niebieska - właśnie też pisałyśmy z Ewelinka kiedy się widzimy na kawie, ja jestem otwarta na propozycje 🙂, tylko moje dziewczyny rączka i idziemy zwiedzać 😅nie usiedzą za długo w jednym miejscu....
Ściągnęliśmy się myślami ☺️
ALE, AlE kolejna dziewczyna z patologia szyjki po szwie urodziła w TERMINIE zdrowa córeczkę, jeszcze miała farta bo doktor odbierał poród 😀
kinga25, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
Ja123 wrote:😂 to my jesteśmy na etapie wózek parzy albo fajny z niego stojak na dzidzie i uzbrojone w nosidełko na spacery chodzimy bo przecież najlepiej jest u mamy na rękach 😅
To mój synek to nawet w dzień śpi w wózki, nie chce w łóżeczku 🙈😅 -
Ja już po transferze. Teraz tylko chill i oby do bety szybko zleciało

W którym dniu po transferze kontrolowalyscie progesteron?
AgnieszkaB, Nadzieja88, Carolajn, Alicjaaa, Zaba90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ja już po transferze. Teraz tylko chill i oby do bety szybko zleciało

W którym dniu po transferze kontrolowalyscie progesteron?
To kciuki ✊ i czekamy 🍀❤️
Co do moich objawów to czuje się ok, tylko wczoraj mnie dość mocno podbrzusze bolało, napisałam do doktora, prosił aby podjechać po recepte bo to mogą być skurcze, i dziś już jest lepiej, dużo odpoczywam, ale teraz na weekend jedziemy się wyciszyć 🙂2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:To kciuki ✊ i czekamy 🍀❤️
Co do moich objawów to czuje się ok, tylko wczoraj mnie dość mocno podbrzusze bolało, napisałam do doktora, prosił aby podjechać po recepte bo to mogą być skurcze, i dziś już jest lepiej, dużo odpoczywam, ale teraz na weekend jedziemy się wyciszyć 🙂
A co na skurcze dostałaś? Ja dzisiaj na nospie max, bo przy pierwszym transferze tez mnie pobolewało podbrzusze, więc już prewencyjnie
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️