Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Drzewko90 wrote:Ooo ale wieści, Grabrysia gratulacje ☺️
Ja mam w piątek pierwsza wizytę u doktora i ciekawe co doktor piwie na tą moją endometrioze i co dalej 🙈
To powodzenia ✊
Zaba90, Niebieska gwiazdka, Alicjaaa lubią tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
kinga25 wrote:Niebieska - właśnie też pisałyśmy z Ewelinka kiedy się widzimy na kawie, ja jestem otwarta na propozycje 🙂, tylko moje dziewczyny rączka i idziemy zwiedzać 😅nie usiedzą za długo w jednym miejscu....
😂 to my jesteśmy na etapie wózek parzy albo fajny z niego stojak na dzidzie i uzbrojone w nosidełko na spacery chodzimy bo przecież najlepiej jest u mamy na rękach 😅 -
Dżoni wrote:Gabrysia ❤️❤️❤️❤️ jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, zaciskam kciuki żeby dalej wszystko szło bezproblemowo! Zrobiłaś mi dzień tą informacją!
Carolajn - też tak czasem mam, popołudniu częściej odbierają. A jak u Ciebie sytuacja?
Przyszła miesiączka i zaczynamy 2 stymulację 💪🏻 21.09 godzina 21:00 14 dzień cyklu i monitoring 🍀 zobaczymy ✊
Niebieska gwiazdka, Dżoni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
kinga25 wrote:Niebieska - właśnie też pisałyśmy z Ewelinka kiedy się widzimy na kawie, ja jestem otwarta na propozycje 🙂, tylko moje dziewczyny rączka i idziemy zwiedzać 😅nie usiedzą za długo w jednym miejscu....
Ściągnęliśmy się myślami ☺️
ALE, AlE kolejna dziewczyna z patologia szyjki po szwie urodziła w TERMINIE zdrowa córeczkę, jeszcze miała farta bo doktor odbierał poród 😀
nick nieaktualny, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
Ja123 wrote:😂 to my jesteśmy na etapie wózek parzy albo fajny z niego stojak na dzidzie i uzbrojone w nosidełko na spacery chodzimy bo przecież najlepiej jest u mamy na rękach 😅
To mój synek to nawet w dzień śpi w wózki, nie chce w łóżeczku 🙈😅 -
Ja już po transferze. Teraz tylko chill i oby do bety szybko zleciało

W którym dniu po transferze kontrolowalyscie progesteron?
AgnieszkaB, Nadzieja88, Carolajn, Alicjaaa, Zaba90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ja już po transferze. Teraz tylko chill i oby do bety szybko zleciało

To kciuki ✊ i czekamy 🍀❤️
Co do moich objawów to czuje się ok, tylko wczoraj mnie dość mocno podbrzusze bolało, napisałam do doktora, prosił aby podjechać po recepte bo to mogą być skurcze, i dziś już jest lepiej, dużo odpoczywam, ale teraz na weekend jedziemy się wyciszyć 🙂2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:To kciuki ✊ i czekamy 🍀❤️
Co do moich objawów to czuje się ok, tylko wczoraj mnie dość mocno podbrzusze bolało, napisałam do doktora, prosił aby podjechać po recepte bo to mogą być skurcze, i dziś już jest lepiej, dużo odpoczywam, ale teraz na weekend jedziemy się wyciszyć 🙂
A co na skurcze dostałaś? Ja dzisiaj na nospie max, bo przy pierwszym transferze tez mnie pobolewało podbrzusze, więc już prewencyjnie
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
✊✊✊🍀Dżoni wrote:Ja już po transferze. Teraz tylko chill i oby do bety szybko zleciało

Robiłam kontrolny 7 dpt, ale miałam na cyklu naturalnym.
Ale mam znajamaco robiła 4 dpt, ale Ona miała duże problemy z progesteronem, więc to może też inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 17:05
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:A co na skurcze dostałaś? Ja dzisiaj na nospie max, bo przy pierwszym transferze tez mnie pobolewało podbrzusze, więc już prewencyjnie

Tez nospa max i jeszcze doraźnie relanium, kiedyś rozmawiałam z doktorem na temat atosibanu bo po tej stymulacji podczas ivf kilka dni przed miesiączka i potem miesiączka to myśląm, że mi macicę rozsadzi, ale doktor mówił, że to na bardzo silne skurcze, na szczęście dziś już jest lepiej 😊
Zobaczymy jak to będzie jeszcze u Nas jest duże ryzyko konfliktu serologicznego, męża siostra miała w ciąży transfuzje doplodowa więc lekkiego stresa mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 19:51
Dżoni lubi tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Dzoni, AgnieszkaB, Alicja ✊za Wasze transfery.
Carolajn - powodzenia podczas kolejnej stymulacji ✊
A co tam słychać u ciężarówek?? 😀
Gabrysia - podwójne gratulacje ❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 14:52
Dżoni, AgnieszkaB, Carolajn, Starajaca28, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wiem że wcześniej pojawił się wątek niskiej morfologii u partnera? Czy doktor B. polecał wam może jakiegoś androloga? Moj mąż miał zalecony fertilman i je, ale morfoogia niestety coraz gorszą. Waszym partnerom udało się poprawić wyniki? Bo wizytę u dr mamy dopiero na koniec października...
-
Alicjaaa91 wrote:Dzoni, AgnieszkaB, Alicja ✊za Wasze transfery.
Carolajn - powodzenia podczas kolejnej stymulacji ✊
A co tam słychać u ciężarówek?? 😀
Gabrysia - podwójne gratulacje ❤️❤️
U mnie super, 2 trymest jest o wiele lepszy niż pierwszy, mam tyle siły 😁, do tej pory było wszystko dobrze, jutro wizyta i już she nie mogę doczekać 🤗
A Wy jak się czujecie?
Starajaca28, Moli27 lubią tę wiadomość
UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
nick nieaktualnyJa poszłam na pierwszą wizytę i mój partner też miał 0 morfologię doktor zlecił ponowić badania razem z fragmentacja ale na Polnej i nagle wynik z 0 na 7% 🙈aśka wrote:Cześć dziewczyny, wiem że wcześniej pojawił się wątek niskiej morfologii u partnera? Czy doktor B. polecał wam może jakiegoś androloga? Moj mąż miał zalecony fertilman i je, ale morfoogia niestety coraz gorszą. Waszym partnerom udało się poprawić wyniki? Bo wizytę u dr mamy dopiero na koniec października...
-
aśka wrote:Cześć dziewczyny, wiem że wcześniej pojawił się wątek niskiej morfologii u partnera? Czy doktor B. polecał wam może jakiegoś androloga? Moj mąż miał zalecony fertilman i je, ale morfoogia niestety coraz gorszą. Waszym partnerom udało się poprawić wyniki? Bo wizytę u dr mamy dopiero na koniec października...
U nas był problem swego czasu z niska morfologia, jutro na priv mogę Ci napisać co u nas się sprawdziło i polepszyło wynik
aśka lubi tę wiadomość