Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwela gratulacje:**
Marti ale mnie nastraszylas dobrze , ze z maluszkiem wszystko ok:* ale te badania to naprawde byly koniecznie skoro do punkcji trzeba miec aktualne? a teraz w gyn mi mowili,ze te badania 2 lata sa wazne..a nie pol roku jak bylo...to juz sama niewiem.. -
nick nieaktualnyTez mam nadzieje ze niedługo skończą sie wydatki na leki a zaczną inne bardziej przyjemne
Liczyłam sie z tym ze na początku kwota za badania moze byc większa, choc w porównaniu do badań przed procedura to faktycznie pikuś. Najbardziej mnie wkurzyło to ze mam te same badanie z przed trzech miesięcy... No ale widać ze badania musza byc w trakcie ciazy, tylko kurde o cytologię musze sie upomnieć.
No nic cieszę sie ciąża i zapominaj o tym
Mnie to krwawienie pokryło się z terminem miesiączki wiec moze to to. Ja jakoś tak nie lubię jak mi mówią ze czasem tak bywa i nie wiadomo czemu, ale nie doszukuje sie. Mam nadzieje ze juz mnie to nie spotka.
-
nick nieaktualnyZizia kochana 3majcie sie:* musicir byc silni ..mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczy:*Kiedy masz kolejna wizyte u dr Gr? jestem ciekawa jak zareagujesz na jego dawki ...m8 tez pow przy ostatniej wizycie, ze mialam slabe dawki..teraz tez do crio mi da wieksze dawki lekow.
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalami wszystko teraz dobrze. Bałam sie najgorszego.... Jak patrzę na monitor USG to to jest aż nie do uwierzenia jak szybko zmienia sie dzidziuś, gdyby coś się stało to chyba bym sobie nie poradziła....
Co dobrych badań to tak jak pisałam wyzej one chyba musza byc w trakcie ciąży eh. -
nick nieaktualnyGratulacje dla Eweli a dla Kubusia dużo buziaczków niech teraz zdrowo rośnie.
Dziewczyny ja hiv moglam miec ze stymulacji ale niektóre badania musialam powtórzyć wymagane są w ciąży. Jeszcze pare razy was beda kłuli nie martwcie sie ale teraz to już wiadomo dlaczego. -
małamii89 wrote:Zizia kochana 3majcie sie:* musicir byc silni ..mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczy:*Kiedy masz kolejna wizyte u dr Gr? jestem ciekawa jak zareagujesz na jego dawki ...m8 tez pow przy ostatniej wizycie, ze mialam slabe dawki..teraz tez do crio mi da wieksze dawki lekow.
jade jutro na 13..boje sie jak diabli..dopiero od wtorku mnie jajniki bola czyli cos ruszyło..zobaczymy..
Ewela gratki:)
co do badan..tez sie cieszyłam jak sie dowiedziałam ze przedłużyli ich ważność..ale szczerze mówiąc wolałabym powtórzyć wszystkie żeby miec pewność ze nie mam jakiegoś dziadostwa..
-
Martirybka wrote:Mam wiec do was pytanie czy wam tez kazali powtarzać badania na HIV, różyczkę i toksoplazmozę mimo ze miałyście je chwile przed ciąża? Moje miały 3 miesiące a i tak musiałam zrobic wszystko raz jeszcze.
No i co z tym lekarzem rodzinnym? Musze go teraz odwiedzić? Nic mi lekarz nie mówił.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
ja nie umiem sie tu połapać
83HOPE lubi tę wiadomość
starania od 2011
2014/2015 4 próby IUI nieudane
06.2015 ICSI nieudana,
08.2015 crio nieudany
01.2016 ICSI transfer 2 zarodków,nieudane
02.2016 zmiana realizatora Invimed w-wa
8dpt beta 28,2, 10dpt beta 93,4 ,13dpt beta 607,5,
12/12/2016 urodziła sie Martynka -
A ja właśnie wróciłam od rodzinnego i jestem wściekła. Miła była jak pieron, ale mi nic nie wpisała do książeczki ciąży, bo twierdzi, ze nic o mnie nie wie, bo dopiero od niedawna jestem zapisana do tej przychodni. Mówiłam jej, ze nigdy nie chorowałam i jestem zdrowa i potrzebuje tylko krótki wpis i bedzie ok, a ona mi kazała przyjść za tydzień z pokserowana kartoteka. I raczej oleje temat. Godzinę sie męczyłam z Mdłościami czekałam w kolejce i nic nie załatwiłam. Jak dr G-K nie bedzie nalegać, to pierdole opinie internisty.
Peonia88
-
No to jestem i ja
Gratulacje dla Eweli6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
Jestem i ja