Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Joafer a będziesz miała refundowany 4cykl leków? Bo mi się wydaje ze niestety tylko na 3 stymulację są leki refundowane
-
Bo Sil tez kupowala na 100% wszystkie leki na 4 procedurę i sama się orientowalam juz dla siebie w razie W..ale jesr szansa ze może lekarz się zapomni i nie zaznaczy ze na 100%.A jakie zastrzyki brałas dużą jest różnica?
-
Joafer wrote:Wiesz co dzwonilam tylko do apteki tam mi powiedzieli że są refundowane nie wiem jaka receptę wypisze pani doktor.a skąd wiesz że 4 cykl nie jest refundowany
Ja wszystkie leki kupiłam teraz w sieci, od dziewczyn. Bo 5 tyś w aptece zostawić... to trochę boli.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualny
-
Jestem i ja! Marti co do badań typu różyczka toksoplazmoza itp jeśli wynik był dodatni to znaczy ze nie robisz juz ich nigdy w życiu nie powtarza się ich poprostu to naciąganie na kasę! niestety ja też w marcu miałam robione badania hbs HIV itd w czerwcu po pozytywnej becie dr kazała powtarzać to bezsens no ale tak już mają nie wiem dlaczego pozdrawiam
-
Peonia... a co ma na celu Twoja wizyta u lekarza pierwszego kontaktu, bo pierwsze słyszę o tym, że trzeba iść . Było lekarce swoje zdjęcie zostawić, żeby przez tydzień zdarzyła Cię poznaćTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Moze i ja załapie sie wreszcie na coś refundowanego . Mam miesiąc przerwy i startujemy z kolejna stymulacja, lekarz obmyśla plan i sprawdza refundacje . Ale powiem Wam, ze @ po stymulacji mega bolesna !! Szlam w nocy na cżworaka po tabletki maź chciał na pogotowie dzwonić.Justkrk
Inseminacja sierpień 2016
ICSI 5 wrzesień 2016 1 zarodek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoafer wrote:Małymi kurcze nie strasz mnie ... a myślisz że tak wszystkie kliniki maja
joafer wydaje mi sie, ze tak:(( zobaczysz co Ci na wizycie powiedza..moze te Twoje leki bez refundacji nie sa az tak drogie jak np gonal czy menopur...bo od nich ceny sa kosmiczne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 18:07
-
Justkrk wrote:Moze i ja załapie sie wreszcie na coś refundowanego . Mam miesiąc przerwy i startujemy z kolejna stymulacja, lekarz obmyśla plan i sprawdza refundacje . Ale powiem Wam, ze @ po stymulacji mega bolesna !! Szlam w nocy na cżworaka po tabletki maź chciał na pogotowie dzwonić.
Joafer ja zmieniłam klinikę i myślałam że o to nawet nie zapytają, a to było jedno z pierwszych pytań i w Bocianie i w Artemidzie.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Hey dziewczyny, ja tez z racji wieku niestety nie mam już refundacji; pomimo, że przede mną dopiero 2 stymulacja:( Ceny gonalu i menopuru przerażają!!!! Może lekarz zastosuje inne, tańsze leki o podobnym działaniu. A jeśli nie to pozostaje czarny rynek....Bo 5 tysięcy to ogrom kasy na leki. Taki kraj fajny.........