Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopiero co wróciłam do domu, jeszcze w pociągu mi telefon padł - także piszę dopiero teraz. Jestem pod ogromnym- pozytywnym wrażeniem dr Grettki. Rzeczowy, sympatyczny,konkretny! I co????? Za tydzień 8.12 transfer:) Endometrium bardzo ładne, od soboty maM Lutinus, Duphaston i Clexane.
Crio mam w 17 dc i sie pytałam czy nie za szybko, a on na co mamy czekać :)Jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Czy któraś z Was miała crio bladtek w 17 dc?małamii89, Tyszanka81, mandy11, linkaa28, lilou, zizia_a, Allessa, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
nick nieaktualny
-
Dredzik super wiadomość no i bardzo fajnie ze strony dr że od razu wyznaczył termin bo taka droga to musi być mega męcząca. Teraz już z górki po maluszka:) będziesz brała klej, nacinanie albo kroplówkę?
dredzik84 lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Linka chyba biorę wszystko, choć pytałam się o to dr i co powiedział: że oni sami nie wiedzą, czy to działa!!!!! Zaszkodzić nie zaszkodzi ale czy to pomaga to nie wie:) hehhehe Uczciwe podejście i tym też mnie urzekł. No właśnie tylko czy ja aby nie za wcześnie mam to crio? Ale co ma być to będzie:) A beta w którym dniu by mi wyszła? Bo 15.12 mamy z moim M. rocznicę naszego poznania i to byłby najpiękniejszy prezent tyle że to będzie 7 dpt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 22:30
linkaa28 lubi tę wiadomość
Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
dredzik84 wrote:Dopiero co wróciłam do domu, jeszcze w pociągu mi telefon padł - także piszę dopiero teraz. Jestem pod ogromnym- pozytywnym wrażeniem dr Grettki. Rzeczowy, sympatyczny,konkretny! I co????? Za tydzień 8.12 transfer:) Endometrium bardzo ładne, od soboty maM Lutinus, Duphaston i Clexane.
Crio mam w 17 dc i sie pytałam czy nie za szybko, a on na co mamy czekać :)Jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Czy któraś z Was miała crio bladtek w 17 dc?
Ja miałam w 16dc crio blastek. Cieszę sie, ze jesteś zadowolona z dr Gr. Dobre nastawienie, to połowa sukcesu. Powodzenia.dredzik84 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
nick nieaktualnyNa mnie dr Gr tez wywarl bardzo dobre wrazenie. Ciesze sie ze taki konkret i masz juz termin. A jakie mialas endo ?
Ja sie budze i wyskakuje z wyra zaraz i w droge.
Nie wim skad ale nad ranem sluchalam wiatru i pojawila sie.... Nadzieja...zizia_a, linkaa28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie niestety nie ma dobrych widomosci. Endo ani drgnelo. Transferu ni bedzie. Za tydzien robimy ryse i niby ma to pomoc na wzrost endometrium. Za tydzien pogadam tez o wiagrze zapytam o suplementacje itd. Przygotuje sie z pytaniami i nast cykl bedzie moj
-
dredzik84 wrote:Sil napiszesz mi jaki schemat miałaś przy Papacerynie? Dostałaś domięśniowo przed transferem? Tylko jednorazowo? Czy potem też? W Gyn chyba nie dają ale sama sobie bym dała Dobrego dnia Wojowniczki
dredzik84 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
opu wrote:U mnie niestety nie ma dobrych widomosci. Endo ani drgnelo. Transferu ni bedzie. Za tydzien robimy ryse i niby ma to pomoc na wzrost endometrium. Za tydzien pogadam tez o wiagrze zapytam o suplementacje itd. Przygotuje sie z pytaniami i nast cykl bedzie moj3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
opu wrote:U mnie niestety nie ma dobrych widomosci. Endo ani drgnelo. Transferu ni bedzie. Za tydzien robimy ryse i niby ma to pomoc na wzrost endometrium. Za tydzien pogadam tez o wiagrze zapytam o suplementacje itd. Przygotuje sie z pytaniami i nast cykl bedzie moj24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualnyNo wiecie co o rysie slyszalam jako takiej, ale zeby dobrze wplywala na przyrost endo to nie mialam pojecia lekarz nawet sie nie zastanawial wiedzial dokladnie co robic wiec jestem zadowolona w sumie ale o te leki i suple popytam.
Co do naturalnych cykli endo u mnie tez raczej biednie wyglada. Musze sie wspomagac suplementami to moooze wtedy bedzie z 8mm
Ale teraz mi sie przypomnialo mialam chkle stymulowane apo letro i dostalam estrofem na endo i tez w 1 cyklu bieda byla marne 7mm ale w kolejnym cyklu na estrofemie w podobnych dawkach endo juz bylo ladniejsze ponad 8mm wiec moze pomogl dupek w drugiej polowie , teraz tez dostalam dupka i estrofem do 25dc
Wierze w mojego doktorka tylko nie krylam rozczarowania pare dni twmu takim obrotem sprawy. Moj maz tez zadowolony ze lekarz nie robi transferu na byle jakich warunkach tylko stara sie uzyskac jak najlepsze
Moze dzidzius ma sie jrodzic we wrzesniu poprostu ahhah a nie w sierpniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:29
-
opu wrote:U mnie niestety nie ma dobrych widomosci. Endo ani drgnelo. Transferu ni bedzie. Za tydzien robimy ryse i niby ma to pomoc na wzrost endometrium. Za tydzien pogadam tez o wiagrze zapytam o suplementacje itd. Przygotuje sie z pytaniami i nast cykl bedzie moj
Opu... tak trzymaj będzie dobrzeTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Dobre nastawienie Opu Sil a odnośnie tej papaweyny to wystarczy tylko 1 zastrzyk ? Nie powtarza sie dawek przez kilka dni? Ty wiesz jak długo utrzymuje się jego działanie? Bo atosiban tylko przez kilka godzin , a ja myślałam żeby przy kolejnym podejściu wziąć jedno i drugie ....
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha