Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Catarina - Mamusiu gratuluję Martynki super. Aż miło czytać jak dużo dzieciaczków przychodzi z końcem roku na świat
Dredzik gratulacje dla męża - uwielbiam ping-ponga Nie stresuj się teraz - wiem, ze czas do bety jest okropny i strasznie się dłuży - 3mam kciuki.
Sil chciałam zobaczyć Twoje dzieła, ale niestety link mi się nie otwiera Ale super, że masz takie zdolności.Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
witajcie
Leczymy sie z M w gyncentrum juz od ok 1,5 roku. 6 razy podchodzilismy do inseminacji, niestety bez skutku. Obecnie zdecydowalismy sie na program 2+1. Jestem na protokole krotkim z antagonista. Pecherzyki ladnie urosly(dr S naliczyl ich dzis ok 15:) i w srode planowana punkcja. Niestety w zwiazku z duza liczba pecherzykow transfer prawdopodobnie zostanie przesuniety na nastepny miesiac.
Lekarze kazali zastanowic sie co zrobimy z nadprogramowymi oocytami, bo wszystko na to wskazuje ze moze ich troszke byc.
Powiedzcie, czy mrozilyscie komorki jajowe? czy duzo z nich przetrwalo rozmrazanie?
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
nick nieaktualny
-
Hej Wojowniczki! W imieniu Męża dziękuje za wszystkie miłe słowa! Jestesm z niego ogromnie dumna! I cieszę się że Go mam. Nawet jak nam się nie uda to wiem że będzie On w moim życiu!
Kochane moje jestem 5 dpt i nic nie czuje, nic kompletnie. Serce rozdarte na dwie części gdzie jedna wierzy w Bąbla. Druga mówi że już go ze mną nie ma....
Same dokładnie wiecie co ten czas po transferze robi z mózgu....miazga roku.
W piątek rano zrobię betę, ok 14.00 będzie wynik. W czwartek mamy 9 lat jak się poznaliśmy z moim M. także prezent najlepszym możliwych byśmy sobie dali.
Małami jestem z Tobą całym sercem!linkaa28 lubi tę wiadomość
Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
Dredzik to prawda mózg funkcjonuje "inaczej" w tych ciężkich dniach po transferze;) ale pamiętaj nie każda ma objawy, więc ich brak wcale nie oznacza że się nie udało.. musisz być dobrej myśli:) ja kciuków nie puszczam:**24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
eveliin wrote:witajcie
Leczymy sie z M w gyncentrum juz od ok 1,5 roku. 6 razy podchodzilismy do inseminacji, niestety bez skutku. Obecnie zdecydowalismy sie na program 2+1. Jestem na protokole krotkim z antagonista. Pecherzyki ladnie urosly(dr S naliczyl ich dzis ok 15:) i w srode planowana punkcja. Niestety w zwiazku z duza liczba pecherzykow transfer prawdopodobnie zostanie przesuniety na nastepny miesiac.
Lekarze kazali zastanowic sie co zrobimy z nadprogramowymi oocytami, bo wszystko na to wskazuje ze moze ich troszke byc.
Powiedzcie, czy mrozilyscie komorki jajowe? czy duzo z nich przetrwalo rozmrazanie?
Hej, witamy Ja z perspektywy czasu mysle, ze warto zamrozić komórki pod warunkiem, ze będą dobrej jakości. Nie napisałaś jakie masz AMH a to ważne. Nie wiem też jaki jest koszt mrożenia. Trzeba przekalkulowac koszty i ostatecznie podjac decyzje jak dowiecie się ile tak naprawdę będzie dojrzałych komórek z tych oocytow. Bo żeby mrożenie miało sens to powinny być dojrzałe praktycznie wszystkie - wtedy na ewentualne 2 podejście będziesz miała znowu przynajmniej 6 komórek, gdyby któraś nie przetrwała rozmrażania. Ale jak masz niskie AMH to każdy zapas będzie dobry.Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Tak teraz jeszcze myślę, ze jeżeli nie jest to bardzo drogie to warto, bo przecież przy ewentualnym 2 podejsciu nie musisz ich wykorzystywać , możesz być znowu stymulowana a one będą awaryjnie, gdyby stymulacje była gorsza lub nie wszystkie komórki się zaplodnily.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 08:26
Niepłodność idiopatyczna,
Karolcia... dziś zaczął mi się 36tc na jutro mam wstępnie umòwioną cesarkę ale na obchodzie mówią że decyzja należy do mnie czy teraz tniemy czy za tydzień? Nie wiem co robić? Jak za tydz to nie będę na święta w domu bo cesarki robi moja gin tylko w środy.