Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w szpitalu. Wczoraj i dzisiaj rano krwawilam. Teraz juz plamie lekko. Zrobil mi sie jakis polip..
Slyszalam 2 serduszka i widzialam na usg:-))) mega ulga!! 1 dzidzia ma 7,7mm a 2 9,7mmSil, Allessa, małamii89, Krakowianka, 83HOPE, sandzu, dredzik84, Klee lubią tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualnyAneta jeszcze trochę i pojedziecie do domu. Allesa teraz czas szybko zleci hihi chociaż mi to się strasznie dłużyło. Maobab jak strasznie puchniesz powiedz o tym lekarzowi mi kazano kontrolować ciśnienie ale miałam w normie wiec organizm tylko gromadził sobie wode.
Linka super że już zobaczyłaś i usłyszałaś serduszka swoich maluchów. Niech cię szybko z tamtąd wypuuszczą.
Catarina święta dla mnie też były piękne jak śpiewałam małej kolędy a ona się śmiała to łzy leciały po policzkach. W końcu wiedziałam po co stroje tą choinkę haha
Pozdrowionka moje kochanelinkaa28, Allessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Linka wspaniałe wieści, kolejne bliźniaki, ale fajnie Teraz czekamy na dobre wieści od Opu i Kamisii
linkaa28 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Opu ja tak mialam ostatnie dwa podania bez nacięcia gdyż w/g embriologa otoczka była cienka i nacięcie w 3dpt mogło by przynieść więcej szkody, to jest jednak kolejna ingerencja.
Opu ja też jestem po scratchingu i czekam teraz na pierwszy podgląd endo 05.01 .6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
nick nieaktualny
-
linkaa28 wrote:Ja w szpitalu. Wczoraj i dzisiaj rano krwawilam. Teraz juz plamie lekko. Zrobil mi sie jakis polip..
Slyszalam 2 serduszka i widzialam na usg:-))) mega ulga!! 1 dzidzia ma 7,7mm a 2 9,7mm
Gratuluje dwoch serduszeklinkaa28 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
opu wrote:O 15 ale jade na 14 pod kroplowka polezec
Kciuki za jutroopu lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Dziewczyny neszcze jedno mnie martwi. Lutinusa biore o godz 6, 14 i 22 co mam zrobic z ta srodkowa dawka jutro ? Wziac o 12 ? Czy po transferze jak kroplowka zleci ? Nie wiem czy to nie bedzie za pozno24.11 criotransfer 2 blastocyst
nick nieaktualny
-
opu wrote:Linko ale jak wezme o 14 to dr bedzie musial go wydostac chyba zanim transfer zrobi ... I w ogole graaaaatuluje dwa serduszka wooow ja nawet nie marze o dwoch. Marze o jednym zdrowym silnym maluszku
Z tego co wiem to dr lutinus nie przeszkadza, tym bardziej ze masz na 15 transfer + ewentualne spóźnienie.. Ale moze jeszcze inne dziewczyny poradzą czy zmieniac godzinęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 17:20
24.11 criotransfer 2 blastocyst
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny