Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarna fragmin masz na mysli ? Jak fragmin to ja zaczelam dzien przed transferem jeden zastrzyk
Nie wiem czy nie uznacie mnie za wariata ... I czy to jest nirmalne i czy w ogole pisac o tym ... Z racji tego ze nie mialam nigdy zapalenia pecherza to czuje sie usprawiedliwiona
Chodzi o to ze po powrocie z toalety oprocz wiadomk jakiegos parcia na pecherz i delikatnego bolu czulam takie mini skurcze jakbym miala ... orgazm i tak przez wieksza czesc nocy jak wracalam z toalety skurcze by czestsze ... I tak pol nocy ... To chyba nie jest normalne ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 14:24
-
opu wrote:Czarna fragilmin masz na mysli ? Jak fragmin to ja zaczelam dzien przed transferem jeden zastrzyk
Nie wiem czy nie uznacie mnie za wariata ... I czy to jest nirmalne i czy w ogole pisac o tym ... Z racji tego ze nie mialam nigdy zapalenia pecherza to czuje sie usprawiedliwiona
Chodzi o to ze po powrocie z toalety oprocz wiadomk jakiegos parcia na pecherz i delikatnego bolu czulam takie mini skurcze jakbym miala ... orgazm i tak przez wieksza czesc nocy jak wracalam z toalety skurcze by czestsze ... I tak pol nocy ... To chyba nie jest normalne ...
A ty bralas kroplowke na skurcze? to nie powinnas chyba ich miec? hmmMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Rubineye wrote:Karolcia na 18 marca, a jestem w 29 tc (28 tc, 3 dzień). Jest w górnej granicy, ponad średnią
Opu ojej współczuję, ale kochana bądź dobrej myśli i nie załamuj się. Sny erotyczne zdarzają się często, więc to dobry znak Z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najwspanialsze )
Dziewczynki życzę każdej z Was Spełnienia Tego Jednego Marzenia w Nadchodzącym 2017 Roku ☺83HOPE lubi tę wiadomość
Karolcia885 -
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku. Oby ten rok był dla nas lepszy od poprzedniego i żeby spełniło się nam te największe Marzenie
83HOPE lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny ja tez zyczę Wam wszystkim i kazdej z osobna wszystkiego co najlepsze w nowym roku! Mamom pięknych chwil z dzieciaczkami, noszącym maluszki pod serduchem duzo duzo zdrówka i zebyscie szczęśliwie urodziły a staraczką zeby ten rok przyniosł upragnione marzenie:***
83HOPE, dredzik84 lubią tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualnyLinko, dzis juz dobrze wypilam wczoraj ten monural i odpukc jak reka odjal, goraczki juz nie mialam po tym zbiciu apapem calego sylwestra przespalam spalam od 20 wstalam na prysznic pod ktorym omal nie zemdlalam i leki - podczas podawania fragminu stracilam sily kompletnie ze maz musial mnie podtrzymywac w drodze do lozka. Nastawilam sobie budzik na 0.00 15 min poogladalam fajerwerki i dalej w kime. Teraz nadal lezakuje wrocil mi apetyt, zjadlam sniadanko i poleguje
Kochane moje zycze wam w nowym roku duzo szczescia zdrowia i milosci, mamusiom zycze aby ich pociechy przynosily im mnistwo radosci a w tym zmeczeniu pamietajcie jakie to cuda od losu , ciezaroweczkom zycze wzorowego przebiegu ciaz i lekkiego porodu , a strajacym sie owocnych stymulacji i oby nowy rok 2017 przyniosl kazdej z nas spelnienie twgo najwazniejszego marzeniaYoselyn82, linkaa28, Karolcia885, 83HOPE, WIKI 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam pytanie bolalo was tak jakby na @ albo taki ciągnący bol w dole brzucha w okolicach 7,8 tc? Ja mam takie delikatne bole prawie codziennie. W szpitalu mi dali kroplówkę z magnezem i na 2 dni mialam spokój a w domu leze i się zamartwiam.. Moze przez to ze są 2 bąble wczesniej się zaczyna powiększac macica? Jak to bylo u Was?24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
MaBo wrote:Kochane mamusie mam pytanie do tych co miały cc czy po cc można brać coś przeciwbólowo? Czy ze względu na karmienie piersią nie wolno? A może nie ma takiej masakry i ból jest do wytrzymania dajcie znać pozdrawiam
Pierwsze dwa dni nam dawali morfine na zmianę z ketonalem i paracetamolem (on wogole nie działa). W następnych dniach morfina odpada więc zostal ketonal lub paracetamol (też nie działa). A później już sam paracetamol (skoro i tak nie działa to nie ma sensu go brać).Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Morfine? Kurcze to ładnie ha ha ha ale mnie czeka przyjemności! Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam dziewczyny! Linka takie ciągnięcia i ból tez miałam wiesz macica się powiększa wiec idź do apteki i kup sobie magne b6 proponuje dawkę 3x2 napewno pomoże ja biorę do teraz
-
nick nieaktualny