X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum i nie tylko...
Odpowiedz

Gyncentrum i nie tylko...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna fragmin masz na mysli ? Jak fragmin to ja zaczelam dzien przed transferem jeden zastrzyk

Nie wiem czy nie uznacie mnie za wariata ... I czy to jest nirmalne i czy w ogole pisac o tym ... Z racji tego ze nie mialam nigdy zapalenia pecherza to czuje sie usprawiedliwiona :P
    Chodzi o to ze po powrocie z toalety oprocz wiadomk jakiegos parcia na pecherz i delikatnego bolu czulam takie mini skurcze jakbym miala ... orgazm i tak przez wieksza czesc nocy jak wracalam z toalety skurcze by czestsze ... I tak pol nocy ... To chyba nie jest normalne ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 14:24

• czarna 31 Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Opu.

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Czarna fragilmin masz na mysli ? Jak fragmin to ja zaczelam dzien przed transferem jeden zastrzyk

Nie wiem czy nie uznacie mnie za wariata ... I czy to jest nirmalne i czy w ogole pisac o tym ... Z racji tego ze nie mialam nigdy zapalenia pecherza to czuje sie usprawiedliwiona :P
    Chodzi o to ze po powrocie z toalety oprocz wiadomk jakiegos parcia na pecherz i delikatnego bolu czulam takie mini skurcze jakbym miala ... orgazm i tak przez wieksza czesc nocy jak wracalam z toalety skurcze by czestsze ... I tak pol nocy ... To chyba nie jest normalne ...

A ty bralas kroplowke na skurcze? to nie powinnas chyba ich miec? hmm

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralam

• Karolcia885 Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubineye wrote:
    Karolcia na 18 marca, a jestem w 29 tc (28 tc, 3 dzień). Jest w górnej granicy, ponad średnią :)

Opu ojej współczuję, ale kochana bądź dobrej myśli i nie załamuj się. Sny erotyczne zdarzają się często, więc to dobry znak :) Z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najwspanialsze :))
    To już z górki ☺
    Dziewczynki życzę każdej z Was Spełnienia Tego Jednego Marzenia w Nadchodzącym 2017 Roku ☺

83HOPE lubi tę wiadomość

Karolcia885
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku. Oby ten rok był dla nas lepszy od poprzedniego i żeby spełniło się nam te największe Marzenie

83HOPE lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Krakowianka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja wchodze w nowy Rok ze stymulacja :). czas start!!

linkaa28, opu, Rubineye, Allessa, 83HOPE lubią tę wiadomość

5958beaa9c1f8.png
  • linkaa28 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez zyczę Wam wszystkim i kazdej z osobna wszystkiego co najlepsze w nowym roku! Mamom pięknych chwil z dzieciaczkami, noszącym maluszki pod serduchem duzo duzo zdrówka i zebyscie szczęśliwie urodziły a staraczką zeby ten rok przyniosł upragnione marzenie:***

83HOPE, dredzik84 lubią tę wiadomość

24.11 criotransfer 2 blastocyst
    9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
    24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1)
  • linkaa28 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu jak się dziś czujesz?

• Rubineye Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego w tym roku i spełnienia marzen :)

83HOPE, WIKI 82 lubią tę wiadomość

29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
    25.02.2017 urodził się Tymon.
    10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linko, dzis juz dobrze :) wypilam wczoraj ten monural i odpukc jak reka odjal, goraczki juz nie mialam po tym zbiciu apapem :) calego sylwestra przespalam :) spalam od 20 :D wstalam na prysznic pod ktorym omal nie zemdlalam :/ i leki - podczas podawania fragminu stracilam sily kompletnie ze maz musial mnie podtrzymywac w drodze do lozka. Nastawilam sobie budzik na 0.00 :) 15 min poogladalam fajerwerki :) i dalej w kime. Teraz nadal lezakuje :) wrocil mi apetyt, zjadlam sniadanko i poleguje :)

Kochane moje zycze wam w nowym roku duzo szczescia zdrowia i milosci, mamusiom zycze aby ich pociechy przynosily im mnistwo radosci a w tym zmeczeniu pamietajcie jakie to cuda od losu <3 , ciezaroweczkom zycze wzorowego przebiegu ciaz i lekkiego porodu :) , a strajacym sie owocnych stymulacji i oby nowy rok 2017 przyniosl kazdej z nas spelnienie twgo najwazniejszego marzenia <3

Yoselyn82, linkaa28, Karolcia885, 83HOPE, WIKI 82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowianka wrote:
    No to ja wchodze w nowy Rok ze stymulacja :). czas start!!

Niech sie dzieje ! Za piekny wzrost jajeczek zaciskam kciuki :)))

Krakowianka, 83HOPE lubią tę wiadomość

• MaBo Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dużo szczęścia zdrowia miłości oraz spełnienia marzeń

Karolcia885, WIKI 82, 83HOPE lubią tę wiadomość

• MaBo Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie mam pytanie do tych co miały cc czy po cc można brać coś przeciwbólowo? Czy ze względu na karmienie piersią nie wolno? A może nie ma takiej masakry i ból jest do wytrzymania dajcie znać pozdrawiam

• linkaa28 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam pytanie bolalo was tak jakby na @ albo taki ciągnący bol w dole brzucha w okolicach 7,8 tc? Ja mam takie delikatne bole prawie codziennie. W szpitalu mi dali kroplówkę z magnezem i na 2 dni mialam spokój a w domu leze i się zamartwiam.. Moze przez to ze są 2 bąble wczesniej się zaczyna powiększac macica? Jak to bylo u Was?

• Aneta197722 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBo...ja po cc przez trzy dni dostawałam od pielęgniarek paracetamol a potem miałam swój ibuprom a nawet one się nie pytały czy karmie? Po prostu przynosiły. Wiesz... bolało i nie dasz rady wytrzymać.

• Wesołek :-) Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBo wrote:
    Kochane mamusie mam pytanie do tych co miały cc czy po cc można brać coś przeciwbólowo? Czy ze względu na karmienie piersią nie wolno? A może nie ma takiej masakry i ból jest do wytrzymania dajcie znać pozdrawiam

Pierwsze dwa dni nam dawali morfine na zmianę z ketonalem i paracetamolem (on wogole nie działa). W następnych dniach morfina odpada więc zostal ketonal lub paracetamol (też nie działa). A później już sam paracetamol (skoro i tak nie działa to nie ma sensu go brać).

Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
    Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998 :-)
    Poród 35tc 3dzień syn i córcia :-)
  • MaBo Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morfine? Kurcze to ładnie ha ha ha ale mnie czeka przyjemności! Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam dziewczyny! Linka takie ciągnięcia i ból tez miałam wiesz macica się powiększa wiec idź do apteki i kup sobie magne b6 proponuje dawkę 3x2 napewno pomoże ja biorę do teraz

• linkaa28 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mabo dzięki. Mam magne B6 biorę 3x1 ale moze faktycznie juz na noc wezme 2

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po cc dostawalam ketanol dozylnie i paracetamol w tabletkach. Powiedzieli ze jak bedzie bol nie do wytrzymania to daja cos mocniejszego ale nie bede mogla karmic. Ale dość tak przezylam. Pozniej mialam tylko paracetamol i dalam rade.

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ