Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia885 wrote:Jaki już duży maluszek na kiedy masz termin?
Karolcia na 18 marca, a jestem w 29 tc (28 tc, 3 dzień). Jest w górnej granicy, ponad średnią
Opu ojej współczuję, ale kochana bądź dobrej myśli i nie załamuj się. Sny erotyczne zdarzają się często, więc to dobry znak Z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najwspanialsze )Karolcia885 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
opu wrote:Trzese sie z zimna goraczka 38 stopni do toalety co 10 min biegam ... Chyba pomarze sobie tylko o pozytywnej becie3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Opu wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin i spełnienia tego jednego, najważniejszego Marzenia
Jak sie teraz czujesz? Mam nadzieje że chociaż ciut lepiej. I takze pokecam Monural, jedna dawka i po sprawie.
Kochane Wojowniczki życzę Wam wspaniałego nowego roku 2017....Ciężarówkom pociechy z dzieci i szybkich porodów a nam jeszcze starającym się bycia w ciążyAllessa, lilou, 83HOPE lubią tę wiadomość
Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
nick nieaktualnyDzis juz sikam bezkrwawo. Jak przysnelam w nocy i obudzilam sie do toalety pozniej to znowu bolalo i byla krew, ale teraz duzo pije sikam normalnie nie mam uczucia parcia na pecherz, i nie lagam do toalety jak oblakana... Zaraz jade do lekarza. Mam na 10.30 tak sobie mysle moze jakies podraznienie cewki podczas transferu i jakies zapalenie sie zrobilo ... Nie wiem sama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez tak pomyslalam ale mialam takie dreszcze w nocy ze przytulilam termofor do piersi i teraz tez tak zrobie
Bylam u lekarza dostalam monural. To tylko jedna saszetka ... Myslalam ze w opakowaniu bedzie ich z piec ... Mam to wypic na noc na pusty pecherz zeby zaraz nje wysikac zeby jak najdluzej dzialal.
Przepraszam za tak szczegolowe opisy dolegliwosci, jestem wam bardzo wdzieczna za rady i wsparcie. -
nick nieaktualny
-
Opu a powiedzialas dr ze jestes po transferze? Myslę ze jak Ci przepisal to weź a zawsze mozesz zadzwonic do gyn i poprosic polozną by zapytala dr czy to bezpieczne. To bedziesz spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 11:40
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualnyLinka super ! A ile mialas wizyt w gyn po pozytywnej becie ? Ja leze zmrodowana jakby mnje walec przejechal ale dalwj mam przeczucie ze dobrze sie dzieciaki zagniezdza mialam chwile zalamania w nocy i nawet sie poryczalam ze strachu i beznadziei ale rano jest lepiej
-
nick nieaktualnylinkaa28 wrote:Opu a powiedzialas dr ze jestes po transferze? Myslę ze jak Ci przepisal to weź a zawsze mozesz zadzwonic do gyn i poprosic polozną by zapytala dr czy to bezpieczne. To bedziesz spotkaniu spokojniejsza
Powiedzialam ... Ale nie wiem czy baba zrozumiala. Powiedzial. Ze moge byc we wczesnej ciazy ze jestem po transferze zarodka. Sama zapytalam o ten monural zgodzila sie powiedziala zeby juz nie brac apapu skoro mam PLANY PROKREACYJNE... Pomyslalam sobie jak plany kurde jak moje dziecko sie dzieli i zaraz sie zagniezdzi to nje sa plany wiec nie wiem czy zrozumiala ... -
Opu monural jest dozwolony w ciazy, spokojnie mozesz zazyc. Wiesz wszystko co i jak? Kup sobie dodatkowo zurawine w wiekszej dawcenp urinal intensive. Mozna brac w ciazy spokojnie. Duzo pij i staraj sie nie wyziebic. Mozesz wziasc ciepla kiapiel, ale potem koniecznie pod koldre. Pij wode z cytryna.
Wszystkiego najlszego z okazji urodzin moja siostra tez jest sylwestrowa -
linkaa28 wrote:A ja dzisiaj do domku:-) wizytę mam we wtorek juz u mojego dr, do gyn juz nie wracam3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
opu wrote:juz nawet nie wiem cz krwawie tylko z cewki czy jeszcze trace zarodki ...
goraczka 38,2 - wzielam dwa apapy - byle do rana ...
ale sie "wspaniale " zaczyna dzien moich urodzin ... szlag ... co za oryginalny prezent od losu ...
Wszystkiego najlepszego kochana... oby bylo wszystko dobrze i zebys doczekala sie maluszka wspolczuje choroby i temperatury... moze szybciutko przejdzie i lepiej sie poczujesz.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Opu w gyn byłam po transferze 2 razy, po receptę i na wizycie pęcherzykowej.
Sil teraz będę chodziła do dr Kluszczyka, pracował kiedyś w oddziale w gyn w Czechach a teraz pracuje w innej klinice też w Czechach. Ma bardzo dobre opinie no i przede wszystkim mam na wizytę 10 min a nie godzinę. Jest ordynatorem w szpitalu gdzie leżałam.
Wkleje link do jego strony, jest też ponoć dobry w leczeniu niepłodności, szuka przyczyny a nie tak jak w gyn od razu in vitro http://www.kluszczykwojciech.pl/
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1)