Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Z Omegą to dużo zależy od apteki i firmy właśnie. Na ostatnio za Omegę płaciłam za 60 kapsułek 10 zł, a w innej aptece za inną firmę chcieli 25 zł...
Co do luteiny to ja teraz mieszam oba (luteina i lutinus) ale od następnej wizyty będę zmniejszać ilość leku już chyba do 1 tabletki (bo mam 2x1 teraz), więc ja ją tylko jak coś, max opakowanie3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Linka ja kupowałam w Czeskim Cieszynie w Kauflandzie i gdzieś po drodze ale nie pamietam nazwy. Nie musisz mieć dokładnego adresu bo w każdej zrealizują bez problemu. Pln chyba nie zapłacisz ale kartą już tak.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Byłam wczoraj u lekarza,Tymek leżał do nas plecami i znów nie widzieliśmy twarzy. Waży ok. 1400 gram i będzie dużym dzieckiem Muszę jednak zacząć się oszczędzać bo jest odwrócony główka.
mandy11, lilou, Allessa, 83HOPE lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzeniaKinga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkinga wrote:Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia
e-mail poszedł.
-
Opu lez nie martw sie. Pewnie to nic powaznego, moze sama podraznilas jak bralas progesteron..? Ja mialam tez nastepnego dnia po transferze mini plamkę mysl pozytywnie ja trzymam kciuki24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
kkinga wrote:Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia
Co tobie jeszcze zostalo?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Wesołek :-) wrote:Na jakiej wodzie przygotowujecie mleko modyfikowane dla dzieci? My używamy z biedronki Polaris co ma pozytywną opinię instytutu matki i dziecka (pojawia się straszny osad na garnuszku podczas gotowania wody).
Ja też używam zwykłej pytałam położnej mówiła że nie ma potrzeby podawać kupnejKarolcia885 -
Rubineye wrote:Byłam wczoraj u lekarza,Tymek leżał do nas plecami i znów nie widzieliśmy twarzy. Waży ok. 1400 gram i będzie dużym dzieckiem Muszę jednak zacząć się oszczędzać bo jest odwrócony główka.Karolcia885
-
nick nieaktualnyBola mnie piersi, zaczely kolo poludnia musialam ubrac stanik bo dyskomfort byl ... Teraz bola nawet przez stanik ... Od poludnia tez czuje jakies zaby w brzuchu. Teraz zaczal bolec brzuch wzielam no spe i relanium powoli przechodzi.
Kurde za 1 razem tez jakos szybko mnie wszystko zaczelo bolec i dupa -
opu wrote:Bola mnie piersi, zaczely kolo poludnia musialam ubrac stanik bo dyskomfort byl ... Teraz bola nawet przez stanik ... Od poludnia tez czuje jakies zaby w brzuchu. Teraz zaczal bolec brzuch wzielam no spe i relanium powoli przechodzi.
Kurde za 1 razem tez jakos szybko mnie wszystko zaczelo bolec i dupa -
Linkaa niestety nikt mi tu nic na te nogi nie pomoże tak już jest w ciąży i koniec mam wytrzymać bo ciśnienie idealne mocz tez czysty wiec wszystko jest ok ostatnio usłyszałam ze mam się cieszyć ze to nie lato bo było by gorzej jeszcze trochę jakoś dam radę