Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Opu życzę powodzenia po transferze- niech marzenia nasze się spełniają, dokładnie jak pisze Iwcia, nie doszukuj się za bardzo objawów, które mogą być również skutkami ubocznymi zażywania leków...ja niestety miałam "różne" objawy po 2 transferach a beta za każdym razem wyniosła 0,ktoś kiedyś napisał" że brak objawów" to dobry zwiastun na ciąże- kciuki&&&II 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)
V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZalamalam sie. A dzis cholerny piatek ... Mam zapalenie pecherza pierwszy raz w zyciu za przeproszeniem k**** wa pojawila sie krew w moczu parcie na pecherz sikanie po dwie krople ... Zalamana jestem nie wiem co robic ... Weekend przed nami i co mam zrobic ((( co za pech naprawde ....
Pomozcie ... Lyknelam dwa zurawity, witamine c 1000mg, napilam sie wody trzy kubki i zjadlam garsc suszonej zurawiny co jeszcze moge zrobic ...
Jak zrobic badanie moczu skoro nie moge napelnic kubeczka ?? -
Idź szybko po monural bo będzie coraz gorzej
-
Miałam krew w moczu koszmar...nawet furagina nie dała rady jak jedna dawka monuralu
-
opu wrote:Wiecie co mialam dziwny sen - ze wymiotowalam to raz a dwa snilo mi sie ze mialam kgromna ochote na seks ale musialam wytrzymac ze wzgledu na to ze po transferze jestem normalnie chcica we snie3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
opu wrote:Zalamalam sie. A dzis cholerny piatek ... Mam zapalenie pecherza pierwszy raz w zyciu za przeproszeniem k**** wa pojawila sie krew w moczu parcie na pecherz sikanie po dwie krople ... Zalamana jestem nie wiem co robic ... Weekend przed nami i co mam zrobic ((( co za pech naprawde ....
Pomozcie ... Lyknelam dwa zurawity, witamine c 1000mg, napilam sie wody trzy kubki i zjadlam garsc suszonej zurawiny co jeszcze moge zrobic ...
Jak zrobic badanie moczu skoro nie moge napelnic kubeczka ??3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuz nawet nie wiem cz krwawie tylko z cewki czy jeszcze trace zarodki ...
goraczka 38,2 - wzielam dwa apapy - byle do rana ...
ale sie "wspaniale " zaczyna dzien moich urodzin ... szlag ... co za oryginalny prezent od losu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 01:42
-
Opu z okazji urodzin spełnienia przede wszystkim tego najważniejszego dla Ciebie marzenia. Ta gorączka faktycznie jest niepokojąca ale nie panikuj czasami stan zapalny pomaga i Twój organizm broniąc się może również ochronić zarodeczki (działanie jak przy szczepieniach), a o ile kojarzę coś tam u Ciebie było z imuno .Proponuję jutro wizytę w gyn , napewno od ok 8.00 bedą mieli zabiegi , a w razie czego skontaktują Cię z dr M (gdyby jutro go nie było).
83HOPE lubi tę wiadomość
6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
Trzymaj się jakoś ..6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
nick nieaktualny
-
Jejku Opu współczuję Kochana- 3maj się, Basia ma rację, że to nie przekreśla Twoich Kropków , tylko co się nacierpisz to Twoje:( chyba raz w życiu miałam zapalenie pęcherza i to jako dziecko i pamiętam, że było strasznie
Z okazji urodzin życzę przede wszystkim zdrowia i zadomowienia się KropkowNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Opu sto lat Kochana, spełnienia marzeń i wysokiej bety :*** wspólczuję Ci bardzo tych dolegliwości:-( oby rodzinny dal Ci cos co od razu pomoże! Trzymaj się24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
kkinga wrote:Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia
Kinga dlaczego się poddałaś ? Że względów finansowych ? Jaka jest Twoja historia ? Jakie dalszą plany? Co do leków to napisałam maila , o ile coś zostało, ale przemyśl proszę jeszcze raz , bo mogą Ci się przydaćNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny