Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
W gyn mam za sobą 7 pełnych procedur +3 criotransfery, wcześniej bylam w Prowicie . Tyle że moje Amh to 0,8 przed ostatnią stymulacją .Myślę o zmianie kliniki tylko nie wiem na jaką i gdzie .Nie będę ukrywać że zwróciła moją uwagę opcja Krakowianki i coraz mocniej zastanawiam się nad wizytą tam gdzie ona tylko niestety nie mam namiarów.Krakowianka proszę napisz jeszcze raz nazwisko lekarza i nr kontaktu6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
małamii89 wrote:Kamisia o ktorej masz jutro punkcje? 3mam kciuki:*
-
Basik37 wrote:W gyn mam za sobą 7 pełnych procedur +3 criotransfery, wcześniej bylam w Prowicie . Tyle że moje Amh to 0,8 przed ostatnią stymulacją .Myślę o zmianie kliniki tylko nie wiem na jaką i gdzie .Nie będę ukrywać że zwróciła moją uwagę opcja Krakowianki i coraz mocniej zastanawiam się nad wizytą tam gdzie ona tylko niestety nie mam namiarów.Krakowianka proszę napisz jeszcze raz nazwisko lekarza i nr kontaktu
-
Hej dziewczyny,nie wiem czy mnie kojarzycie bo tak wpadam na chwilke. Mam aktualnie przerwe od ivf, bawie sie w immunologie. Jakos nie ciagnie mnie do kolejnej procedury na razie.
Trzymam kciuki za nadchodzace punkcje,oby to bylo ostatnie podejscie.
Basik przykro mi czy dobrze rozumiem, ze mialas 7 stymulacji? Kurcze podziwiam, ja po drugiej mam dosc. A jaki u Was problem i co przebadaliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 20:01
-
Sil wrote:Ja byłam w Invimedzie, potraktowano mnie z buta i perfidnie okłamano, próbując mnie namówić na wpisanie się na listę do rządówki i mówiąc że na Śląsku nie ma kasy, w ogóle w całej pl nie ma już kasy i trzeba czekać do 2016 roku. W ten sam dzień GynC mnie u siebie zapisało i 3 mieś później miałam stymulacje. I na forum było kilka dziewczyn, które były jeszcze bardziej przez invimed oszukiwane i mamione, albo wmawiano im, że zajdą w ciążę tylko z nasienia dawcy, a teraz są w ciąży z mężami (Anka Skakanka) albo już dzieci biologiczne partnerów mają na świecie (Fif). Ja się więc od Invimedu odżegnuje, ale jak cię tam dobrze traktują i na zabiegi i badania nie naciągają (choć to praktyka wielu klinik) to super.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Basik37 wrote:U mnie kolejny raz się nie udało...nie wiem co dalej ...boję się całkiem poddać.. boję się jeszcze raz próbować. ..
Trzymaj się, wiem, co czujesz...Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Basik37 wrote:U mnie kolejny raz się nie udało...nie wiem co dalej ...boję się całkiem poddać.. boję się jeszcze raz próbować. ..3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Kamiisia wrote:W szpitalu mamy być na 7.30
Baksik po tylu podejściach to ja bym się zastanowiła nad klinikami z dużym doświadczeniem w długotrwałym leczeniu i niepowodzeniach. Novum, Artemida, Bocian. Za Czechami przemawia cena i wiem że Krakowianka jest zadowolona, ale przy takiej historii ja bym raczej szukała kogoś z długoletnim doświadczeniem. Ale to tylko moja opinia.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
innamorata88 wrote:Pewnie wszystko zależy od lekarza prowadzącego, nam wiele osób radziło np. trzymać się z dala od dr Sodowskiej, bo strasznie naciąga na leki <prowizje od firm farmaceutycznych>, a większość stymulacji u niej to copy paste byleby wcisnąć leki, za które płacą jej firmy. Całe szczęście nasza lekarka stara się część badań ogarniać na NFZ, co nie generuje dodatkowych do i tak już wysokich kosztów całej tej imprezy. Z jakim lekarzem miałaś do czynienia w Invimedzie?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil wrote:Będą cię normalnie przyjmować do szpitala, możesz być na miejscu wcześniej niż o 7:30 wówczas szybciej cię przyjmą bo będziesz szybciej w kolejce, ja chyba 5 byłam i to sporo trwało nim mnie zarejestrowali.
Baksik po tylu podejściach to ja bym się zastanowiła nad klinikami z dużym doświadczeniem w długotrwałym leczeniu i niepowodzeniach. Novum, Artemida, Bocian. Za Czechami przemawia cena i wiem że Krakowianka jest zadowolona, ale przy takiej historii ja bym raczej szukała kogoś z długoletnim doświadczeniem. Ale to tylko moja opinia. -
Basik zapomniałam wspomnieć, ze dużą korzyścią jest to , ze każdą stymulacja jest prowadzona tak naprawdę przez 2 lekarzy. Każda dawka leku i każde usg jest konsultowane z czeskim lekarzem który ma 20-letnie doświadczenie w invitro (nie tylko w Czechach). Więc masz zawsze dwa spojrzenia i burze mózgów...ja po pierwszym nieudanym invitro od razu miałam sugerowana adopcje komórek.. sufestia: ze dwie stymulację mini- cel dwa zarodki (koszt ok 2500) a później ewentualnie KD. Nie dopytalam jeszcze jakie leki proponuje w tej mini-stymulacji. Teraz miałam jeszcze petit w wersji polskiej: elaova, + 3dwaki Gonal 150 + tradycyjnie Cetritide i Ovitrelle.
-
Kamiisia wrote:Dziękuje Sil za informacje. Wogole każdy przyszedł z torba wypakowana po brzegi a ja tylko torebka i mała siateczka na klapki i koszule. Ja niewiem co oni tu wzięli myślałam że to tak jak w gyn3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Mag85 wrote:Widze,ze czesc z Was zmienila GynCna inne kliniki. Pamietam ze w rankingu rzadowki gyn wypadlo calkiem niezle. Faktyczne jak narazie nie czuje tego idywidualnego podejscia do pacjenta. Jednak trzeba przyznac ze oferta 2+1 jest bardzo korzystna na tle innych klinik. Ja jestem w programie wieci tak nie mam szans na zmiane moge jedynie pomyslec o zmiane lekarza. Do tej pory chodzilam do drM.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora