Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
linkaa28 wrote:Hej dziolszki ja od niedzieli wieczora w szpitalu. Zas krwawilam i bolal mnie brzuch strasznie tym razem:-( na szczęscie dzieci mają się dobrze. Mialam dzis miec prenatalne i muszę je przesunąc.. Ehh cięzko w tej ciązy juz 3 raz w szpitalu a gdzie tam koniec. Ale staram się nie marudzic;-)
Malami, Kamisia kiedy betujecie?? Trzymam kciuki.
Mabo to Ty jeszcze nie masz torby spakowanej? Odwaznie
Milego dnia:-) -
Dziewczyny, brałyście przed transferem i po jakies witaminy, dha, itp lub te polecane przez gync?
Dr sugeruje przyjmowanie ferti oil na ulatwienie implantacji zarodka, tylko sie zastanawiam czy dlatego ze to moze faktycznie pomoc, czy dlatego ze musza to polecac..
czarna31, co u Ciebie? jak po usg?
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
Eveliin u mnie na razie wszystko ok. Tydzień temu miałam usg i był pecherzyk. Do tego tez robiłam betę i miałam 2056.Jutro zaś jadę na wizytę. Teraz czekam na serduszko. Co do tego Ferti Oil to ja go kupiłam i biorę. Było to moje pierwsze podejście więc brałam wszystko co proponowali żeby się udało. ( w tym też intralipid)
-
nick nieaktualny
-
W niedziele robie betę, ale jakoś nie wierzę w to żeby się udało. Nawet już ogłoszenie puściłam wczoraj ze szukam pracy i jestem poumawiana na rozmowy na przyszły tydzień. Ciężko będzie to odkręcić choć chciałabym żeby to było moim problemem w przyszłym tygodniu...
-
Kamisia ja miałam tak samo. W tyg poprzedzającym transfer byłam na rozmowie, nawet mnie przyjęli a potem okazało się, że beta pozytywna Trochę się rozczarowałam ich podejściem, ale to już inna bajka. Bądź dobrej myśli
Krakowianka lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualnyLinka 3majcie sie w tym szpitalu:** dobrze,ze z maluszksmi wszystko ok..ale jestes pod dobra opieka:**
a ja jak @ nie dostane do soboty to w sobote ide na bete...ale nie wierze w sukces...
Opu gretka przyjmuje w piatki i wtorki popoludnium.we srode jest w czestochowie..a pon i czwartek do 14stej:) -
Kamiisia wrote:W niedziele robie betę, ale jakoś nie wierzę w to żeby się udało. Nawet już ogłoszenie puściłam wczoraj ze szukam pracy i jestem poumawiana na rozmowy na przyszły tydzień. Ciężko będzie to odkręcić choć chciałabym żeby to było moim problemem w przyszłym tygodniu...
Linkaa trzymaj się tam. Nie daj się.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Dzięki dziewczyny:-) dziś juz ide do domu.
Malami i Kamisia co to za negatywne myślenie. Kto ma wierzyc w kropki w brzuchu jak nie Wy :** musi byc dobrze!24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Mama mi napisałam Ci wiadomsc na prywatnym
małamii89 lubi tę wiadomość
-
Patrz słownik mi dodał mama mi zamiast mała mi to znak!
małamii89, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
Linkaa kochana, Ty mówisz trzy razy w szpitalu, ja w sumie byłam na poczatku ciąży 5 razy i szósty raz już na poród. Ważne że z dzieciaczkami wszystko dobrze. Trzymajcie się dzielnie i odpoczywajcie
Krakowianka lubi tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Linkaa, tak 4 razy z krwawieniami, plamieniami a raz z okropnym bolem brzucha. Brzuch tak postawil mi się że nie wiedzialam co robić, tak bolało. Ale na szczescie wszystko bylo dobrze i wszystko dobrze się skonczyło i szkraby są na swiecie, całe i zdrowe
Tak więc odpoczywajcie a wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za Waslinkaa28 lubi tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Krakowianka wrote:Dorciak Kochana siejesz spokój i optymizm
A u nas decision's made! Bierzemy komórki dawczyni. Wiek, amh, 3 lata starań i z2) lata starań plus wyniki dwóch procedur ... Nawet mi ulżyło3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Krakowianka a gdzie podchodzicie z KD. Ja tez moze kiedyś dojrzeje do takiej decyzji bo ileż można..
Będziesz mama!