Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
linkaa28 wrote:Sil ja tak właśnie pamiętam że z krwi kilku z Was wyszło większe to ryzyko niż z usg więc w razie czego nie będę panikować ważne to co na usg
linkaa28, małamii89 lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualny
-
małamii89 wrote:Linka u mnie jutro to tylko formalnosc bedzie...
Super,ze z dziaciaczkami wszystko ok;***brzuszek juz rosnie?)
Brzuszek juz mi się lekko zaokrąglił, jeansów juz nie dopinam24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Mag85 wrote:Ciekawe jak sie szuka takiej dawczyni, skad biora te dziewczyny, czt to pacjentki kliniki z lzejszymi problemami. Hmmmm. Zanim zaczelam sie interesowac tematem nieplodnosci to nawet nie wiedzialam o czyms takim jak komorki dawczyni.
Ja jak usłyszałam w maju ze u mnie najlepiej invitro ( wtedy przerażała mnie jeszcze inseminacja) to prawie zemdlałam. Teraz to już luzik. Pózniej we wrześniu usłyszałam żeby przemyśleć kd to tez prawie zawał! Jak to? A moje geny ?! a teraz to w pewnym sensie ulga . Życie jest piekne -
Rubineye wrote:Krakowianka dobrze, że masz wsparcie w mężu, bo to różnie bywa... Moja koleżanka ma rocznego syna, jest w drugiej ciąży a Partner nadal nie ma rozwodu. Dziwię jej się trochę, ale to nie mój ogródek. Trzymam za Was kciuki
-
linkaa28 wrote:Ja już po, dzieci mają się dobrze, nie było widać żadnych nieprawidłowości, ryzyko dla trisomni 21 wyniosi 1:4500 a u pozostałych trisomni 1:20000 więc chyba nie ma się czym martwić. Zobaczymy co z krwi wyjdzie. No i nie płaciłam, uznali mi te dokumenty z gyn
-
Krakowianka wrote:Maja je w bazie. Nie wiem ile im płaca, ale w Londynie łaski dostają 15-20 tysiaków. W Czwchach nie ma wymogu, żeby dawczyni miała dziecko ale wiem , ze w mojej klinice takich szukają w pierwszej kolejności.
Ja jak usłyszałam w maju ze u mnie najlepiej invitro ( wtedy przerażała mnie jeszcze inseminacja) to prawie zemdlałam. Teraz to już luzik. Pózniej we wrześniu usłyszałam żeby przemyśleć kd to tez prawie zawał! Jak to? A moje geny ?! a teraz to w pewnym sensie ulga . Życie jest piekne
Ja miałam jutro robić betę ale mąż ma urodziny i nie chce zepsuć tego dnia -
Kamiisia wrote:Super podejście )
Ja miałam jutro robić betę ale mąż ma urodziny i nie chce zepsuć tego dnia -
Kamiisia wrote:Super podejście )
Ja miałam jutro robić betę ale mąż ma urodziny i nie chce zepsuć tego dnia3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Brzuch mnie boli jak na okres do tego piersi przestały dla mnie jasne
W niedziele rano zrobię sikacza zeby się jeszcze bardziej oswoić z porażką a potem na betę -
Sil mamy gości nie dam rady normalnie funkcjonować wsumie nie wierzę że mogłoby się udać, naprawdę liczę się z porażką ale ta zerowa beta zawsze boli tak samo..nie dam rady przyjąć potem gości
Z jednej strony moje marzenie żeby powiedzieć mężowi o tym ze sie udało w jego urodziny chyba by oszalał ze szczęścia ale jak będzie zero to będzie to jeden z tych najgorszych dni -
Kamiisia wrote:Brzuch mnie boli jak na okres do tego piersi przestały dla mnie jasne
W niedziele rano zrobię sikacza zeby się jeszcze bardziej oswoić z porażką a potem na betę3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil wrote:Piersi bolą od progresteronu, organizm się w końcu przyzwyczaja i przestają boleć. Ból piersi w ivf nie jest objawem ciąży. A akurat ból na @ jest... W Katowicach w weekend możesz zrobić betę i mieć wyniki po 2 h. Szpital Bonifratów.
Ostatnio jak tam robiłam betę wchodzę a tam ołtarzyk...mówię mężowi ooo to będzie 0 bo w tekim św szpitalu beta z in vitro nie może wyjść pozytywnie..dlatego aż boję się tam jechać -
malamii, kamiisia ja wierzę w Wasze zarodeczki i mocno trzymam za nie kciuki!
Linkaa gratuluję dobrych wyników badań prenatalnych, odetchnij już troszkę :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 18:55
linkaa28 lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże...