Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine czy będziesz miała wyniki wcześniej skoro 17.04 wypada w Święto? Jest szansa, ze będą jutro? Wierzę, ze wynik będzie dobry i będziesz miała 2 wspaniały prezent na Święta
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Sil wrote:No brzuszek to ja mam duuuży
Dziś mała miała 1600 g, więc jest idealnie w normie, kilka dni przed, lub do przodu, zawsze zależy. Ale zwykle norma. Niestety zaś skróciła się nam szyjka. Dziś mi założyli pessar. Ułożona główkowo, więc choć tyle
Ja mam jutro wizytę ciekawa jestem ile moje małe już ważą
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Linka, masz juz imiona wybrane dla swoich córeczek?
Sil, super, ze brzuszek rośnie i dobrze, ze masz ten pessar, będziesz spokojniejsza, a mała niech jeszcze posiedzi w brzuszku
Mnie problemy szyjkowe na szczęście ominęły. Moj chłopczyk wazy juz 2800g i szykuje sie na poród SN. Ostatnio mi gin mówiła, ze po ivf mamy wybór jak chcemy rodzic, czy SN czy cc.
Za wszystkie betujace kciuki zaciśnięte!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 09:49
Allessa, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Peonia88
-
lilou wrote:Linka, masz juz imiona wybrane dla swoich córeczek?
Sil, super, ze brzuszek rośnie i dobrze, ze masz ten pessar, będziesz spokojniejsza, a mała niech jeszcze posiedzi w brzuszku
Mnie problemy szyjkowe na szczęście ominęły. Moj chłopczyk wazy juz 2800g i szykuje sie na poród SN. Ostatnio mi gin mówiła, ze po ivf mamy wybór jak chcemy rodzic, czy SN czy cc.
Za wszystkie betujace kciuki zaciśnięte!!!
Linkaa krążek mnie na szczęście nie zdołował, szczególnie że dr J powiedziała że mogę się ruszać, nie jak przy szwie, tylko nie mam przesadzać. Ja mam teorię na tą moją szyjkę. W poniedziałek musiałam się bratankiem niespodziewanie zająć, niby mąż bardziej się mu poświęcał, ale poszłam z nimi na dłuższy spacer. I chyab wtedy trochę przesadziłam, pewnie za kilka dni szyjka zaś byłaby dłuższa. Ale tak - jesteśmy zabezpieczone, a za 6 tygodni ją usuną i będziemy się powoli do porodu szykować. Zresztą dr J powiedziała, że na tym etapie to już nawet nie tak niepokojące, a tak faktycznie, jak chcę sn, to jak zdejmie krążek, to akurat przez te ostatnie 3 tygodnie mała powinna ją docisnąć i powinna zacząć się akcja porodowa3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Aaa, no i trzymam kciuki za bety kochane
Linkaa twoje maluszki pewnie będą nieco mniejsze, ten rozwój tak przyspiesza w 3 trymestrze, nawet się nie spodziewałam że tak może maluszek szybko rosnąć. Ja mam kolejną wizytę za 2 tygodnie3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil właśnie to jest fajne w krążku że można w miarę normalnie funkcjonować, wiadomo nie przesadzać choc im większy brzuch tym ciężej, dla mnie wyjście z wanny to już wyczyn a co dopiero będzie potem haha
Peonia tak mamy imiona wybrane będzie Iga i Oliwia
A Twój synuś to już duży, też pewnie Ci ciężko z brzuszkiem ale za niedługo już będzie z Wami24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Linka, Piękne imiona wybraliście
Mi za każdym razem lekarze komentują "jakie duże dziecko", aż się boję, że 5 kg dziecko będę musiała rodzić.
Brzuszek duży już mam, ale jeszcze nie czuję się mega ciężko, bez problemu pokonuję 5 km spacerki, więc nie mogę narzekać. Jedynie co to drętwieje mi noga, ale wszystko do przeżycia. W całej ciąży najgorzej wspominam mdłości i wymioty.
Sil, jestem tego samego zdania co ty jeśli chodzi o poród SN. Bardzo chciałabym rodzić SN, ale jeżeli będzie jakieś konkretne wskazanie do CC dla dobra dziecka, to zgadzam się na CC.
linkaa28 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
lilou wrote:Linka, Piękne imiona wybraliście
Mi za każdym razem lekarze komentują "jakie duże dziecko", aż się boję, że 5 kg dziecko będę musiała rodzić.
Brzuszek duży już mam, ale jeszcze nie czuję się mega ciężko, bez problemu pokonuję 5 km spacerki, więc nie mogę narzekać. Jedynie co to drętwieje mi noga, ale wszystko do przeżycia. W całej ciąży najgorzej wspominam mdłości i wymioty.
Sil, jestem tego samego zdania co ty jeśli chodzi o poród SN. Bardzo chciałabym rodzić SN, ale jeżeli będzie jakieś konkretne wskazanie do CC dla dobra dziecka, to zgadzam się na CC.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
83HOPE wrote:Rany Karolcia nie wiedziałam - to dlatego teraz los Cię nagrodził podwójnie - swoje przeszlas - współczuję. A powiedz mi miałaś też spadek bety lub zle przyrosty czy wszystko było ok, tylko na usg nie bylo pęcherzyka w macicy?
83HOPE, Anies30 lubią tę wiadomość
Karolcia885 -
Jestem po wizycie.. pecherzyk ciazowy ma 8mm i jest juz ciałko żółte. Serduszka jeszcze nie bylo. Wszystko dobrze rosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 14:49
Sunshine_111, linkaa28, Sil, Aguuula;2525, 83HOPE, Tyszanka81, Rubineye, zizia_a, sandzu, Wesołek :-), lilou, Krakowianka, Klee, Karolcia885 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
linkaa28 wrote:Sil właśnie to jest fajne w krążku że można w miarę normalnie funkcjonować, wiadomo nie przesadzać choc im większy brzuch tym ciężej, dla mnie wyjście z wanny to już wyczyn a co dopiero będzie potem haha
Peonia tak mamy imiona wybrane będzie Iga i Oliwia
A Twój synuś to już duży, też pewnie Ci ciężko z brzuszkiem ale za niedługo już będzie z Wami
ladne imiona daliscielinkaa28 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny po prostu rycze jak dziecko, beta 267 !!!
Yoselyn82, linkaa28, Sil, Sunshine_111, Aguuula;2525, 83HOPE, Rubineye, zizia_a, Allessa, sandzu, Wesołek :-), lilou, Klee, eveliin, Karolcia885 lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
lilou wrote:Linka, masz juz imiona wybrane dla swoich córeczek?
Za wszystkie betujace kciuki zaciśnięte!!!
no to duzy juz chlopczyk nie dlugo juz bedzie z wamililou lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️