Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala06 wrote:Dziewczyny po prostu rycze jak dziecko, beta 267 !!!
gratulacje!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
83HOPE wrote:Sunshine czy będziesz miała wyniki wcześniej skoro 17.04 wypada w Święto? Jest szansa, ze będą jutro? Wierzę, ze wynik będzie dobry i będziesz miała 2 wspaniały prezent na Święta
Hope dziękuję za pamięć
Właśnie wróciłam z Gliwic. Wykryli wiele (chyba z 8 nieprawidłowych rodzajów zmian, ale nie są one złośliwe, więc jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 14:19
Allessa, Karolcia885 lubią tę wiadomość
-
Martwi mnie tylko bardzo obniżony Parathormon (bo to też może świadczyć o zmianach nowotworowych w organizmie), i moja endo się trochę przeraziła parę dni temu, bo mam guzka obserwowanego od jakiegoś czasu na tarczycy, ale potem stwierdziła, że to pewnie błąd laboratorium i mam powtórzyć za miesiąc. Ja już parę miesięcy temu miałam troszkę poniżej normy, ale to też może świadczyć o chorobie autoimmunologicznej, niedoczynności przytarczyc i coś tam jeszcze. Ehh, zawsze coś, ale staram się o tym nie myśleć, skoro tamto wyszło dobrze, to to się też wyjaśni To były ciężkie 2 miesiące i dobrze, że przytrafiła mi się ta ciąża, bo bardziej się bałam o fasolkę, a mniej myślałam o wyniku
-
Sunshine_111 wrote:Hope dziękuję za pamięć
Właśnie wróciłam z Gliwic. Wykryli wiele (chyba z nieprawidłowych rodzajów zmian, ale nie są one złośliwe, więc jest ok
Kala gratuluję po raz kolejny.
Yoselyn82 tobie równieżSunshine_111, Kala06 lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sunshine to dobra wiadomość że nie złośliwe:) wszystko bedzie dobrze
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sil super ze brzuszek rośnie, dobrze ze masz ten pessar, będziesz spokojniejsza a malutka juz nie taka malutkaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Jestem po wizycie.. Mój maluszek ma 8mm i jest ciałko żółte. Wszystko dobrze.
Super YoselynNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Kala06 wrote:Dziewczyny po prostu rycze jak dziecko, beta 267 !!!
Kala super idealna betaNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Sunshine_111 wrote:Martwi mnie tylko bardzo obniżony Parathormon (bo to też może świadczyć o zmianach nowotworowych w organizmie), i moja endo się trochę przeraziła parę dni temu, bo mam guzka obserwowanego od jakiegoś czasu na tarczycy, ale potem stwierdziła, że to pewnie błąd laboratorium i mam powtórzyć za miesiąc. Ja już parę miesięcy temu miałam troszkę poniżej normy, ale to też może świadczyć o chorobie autoimmunologicznej, niedoczynności przytarczyc i coś tam jeszcze. Ehh, zawsze coś, ale staram się o tym nie myśleć, skoro tamto wyszło dobrze, to to się też wyjaśni To były ciężkie 2 miesiące i dobrze, że przytrafiła mi się ta ciąża, bo bardziej się bałam o fasolkę, a mniej myślałam o wyniku
Tak patrzę , ze nie dodało mojego wpisu chyba - Sunshine bardzo się cieszę, ze to nic złośliwego, jesteś pod dobrą opieką, to najważniejsze i wszystko wykryte na tyle wcześnie żeby zadziałać . A te zmiany będziesz miała usuwane jakoś ? Ja tez mam guzka na tarczycy ale małego- robię kontrolne przeciwciała ANTYtpo - robilas też?Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
Sil wrote:A mi właśnie przyszły wyniki Coombsa i zaś mam przeciwciała... chyba sobie palnę w łeb
Sil - od marwienia się jest Twój mąż, więc Ty musisz być spokojna. Co powiedział lekarz - jaki plan działania, bo bue znam się na tym wcale ...Niepłodność idiopatyczna,
83HOPE wrote:Sil - od marwienia się jest Twój mąż, więc Ty musisz być spokojna. Co powiedział lekarz - jaki plan działania, bo bue znam się na tym wcale ...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora