Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozwarcie bez zmian. Dr J mi wczoraj napisała, że jeśli dziś się nic nie będzie działo to pewnie jutro zaś będzie oxy... A że się nie dzieje...
Tylko czop mi rano odszedł, ale on może i 2 tyg przed porodem odejść.
Właśnie na zmianę przyszła położna roku. Juz liczę czas do 7 rano...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
linkaa28 wrote:Sil na kiedy masz dokładnie termin? Widac malutkiej się nie spieszy3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Ja sie witam w 14 tygodniu czy zdarza Wam sie miec takie uciskowe bóle podbrzusza ?
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kala, ja chyba nie miewam takich bóli. Troszkę mnie pobolewa w okolicach prawego jajnika. Czasami mi brzuch twardnieje, czasami czuję lekkie bóle jakby okresowe, ale bardzo słabe i rzadko, i to chyba tyle...
A jak się czujesz ogólnie? Leżysz jeszcze sporo? -
Mnie wlasnie czasem takie ciągniecie dopada.
Ogólnie czuje sie dobrze, krwiaka nie ma co mi bardzo ulżyło choc strach cały czas jest. Niestety jeszcze mam jak najwiecej leżeć, mam nadzieje ze za 3 tyg juz usłyszę ze moge w miarę funkcjonować
A Ty jak sie czujesz ?
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Klee wrote:No to faktycznie będziemy w Białymstoku w podobnym terminie. Ja w poniedziałek mam 7-y dzień stymulacji i wizytę. No i od tego dnia będziemy już tam na miejscu.
A To, jest, pippi, Twoje kolejne podejście w Artemidzie czy pierwsze?
Klee, pippi, to powinnam dołączyć do Was w działaniu, chociaż w poczciwych Katowicach. Napiszcie może, co nowego w Artemidzie zastosowali u Was w podejściu, już nie pamiętam z wcześniejszych wpisów.
Czekam ciągle - na stymulację dawczyni, która ma być już w przyszłym tygodniu, następnie partner w gotowości no i ja przygotowanie do transferu.
Emocje wyciszone, bo też i nie są one do niczego potrzebne. Mogę zajmować się nawet czymś innym, niż dumaniem o naszych szansach (w kontekście wydanej kasy niestety). Towarzyszy mi stałe przygnębienie wynikające ze strachu przed sytuacją, że się nie uda i zostaniemy z niczym i bez pieniędzy. Bo czy bez pieniędzy może być jakiś plan B i C??
I tak na procedurę nie mam wpływu, raz mówią, że będą dążyć do mrożenia zarodków w 3 dobie, bo w niej mają największe sukcesy, raz, że przetrzymają do 5, bo tak będzie najlepiej, a embriolodzy i tak zrobią to, co uznają za słuszne.Fay -
Z nowych rzeczy, które mam w Białymstoku, to długi protokół i scratching. No i inna klinika, laboratorium i embriolodzy. Może coś to wszystko zadziała. Miejmy nadzieję.
Fay, trzymam kciuki za Ciebie, żeby się udało i na razie nie myśl o planie B, bo może nie będzie potrzeba.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Fay, razem raźniej;) u mnie to w ogóle długa historia i żałuję, ze na tak długo utkwilam w Gyn., bo teoretycznie mialam swojego lekarza, ale nieustannie przerzucana byłam do kogoś innego Miałam możliwość zmiany kliniki na krakowski Artvimed po pierwszym nieudanym podejściu i żałuję, ze tego nie zrobiłam. Teraz z kolei biję się z myślami, czy warto podchodzić na moich komórkach, czy powinnam była od razu zdecydować się na KD, bo jeśli się nie uda, to z finansami będzie u nas średnio. Ja też należę do osób, które muszą mieć plan b, wtedy po prostu trzyma mnie to na powierzchni. Kiedyś liczylam naiwnie, ze uda się za pierwszym razem. Kiedy się nie udało, poplakalam, pozbieralam się i działałam dalej, ale potem już nie było tak dobrze. Więc plan b nie jest złym pomysłem.
U mnie tym razem będzie krótki protokół, a zwykle miałam długie, nie wiem jeszcze czym będę stymulowana.
Trzymaj się i pisz, jak to u Ciebie wygląda. -
anemic wrote:Cześć Dziewczyny.
Która z Was korzysta w gyn. z pakietu 2+1? Którejś udało się za pierwszym razem? Nie macie wrażenia, że klinice nie zależy aby "zaskoczyło" za 1 razem? Moja psychoza ?
Jestem na stymulowanym cyklu do pierwszej próby.anemic lubi tę wiadomość
-
Kala06 wrote:Mnie wlasnie czasem takie ciągniecie dopada.
Ogólnie czuje sie dobrze, krwiaka nie ma co mi bardzo ulżyło choc strach cały czas jest. Niestety jeszcze mam jak najwiecej leżeć, mam nadzieje ze za 3 tyg juz usłyszę ze moge w miarę funkcjonować
A Ty jak sie czujesz ?
Ja się ogólnie dobrze czuję. Mam sporo sił. Czasami mnie troszkę pobolewa głowa, ale ciśnienie mam niskie, może to od tej pogody... Ale nie boli tak, żebym musiała tabletkę brać.
Ja już jestem dość aktywna. Lekarz ostatnio powiedział, że "wszystko można", no ale my i tak uważamy, mój partner boi się mnie dotknąć, i na wakacje po tym krwawieniu też boimy się jechać... Tyle lat starań i wyrzeczeń, to jeszcze te pół roku wytrzymamy -
anemic wrote:Cześć Dziewczyny.
Która z Was korzysta w gyn. z pakietu 2+1? Którejś udało się za pierwszym razem? Nie macie wrażenia, że klinice nie zależy aby "zaskoczyło" za 1 razem? Moja psychoza ?
Jestem na stymulowanym cyklu do pierwszej próby.
My korzystamy z tego pakietu, i udało się za pierwszym razem, przy drugim transferze:)
Dziś mieliśmy usg prenatalne. Dzidzia zdrowa, pięknie rośnie ma juz 7cm i wszystko jest w porządku. wg pomiarów jest starsza o tydzień
Sil, trzymam kciuki&&Sunshine_111, mandy11, linkaa28, Klee, pippi, Allessa, Rubineye, anemic, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
nick nieaktualny
-
pewnie, tylko nie wiem jak ja tu wrzucić, moze wyslij mi na priv Twój mail?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 21:14
Marlena24 lubi tę wiadomość
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
nick nieaktualny