Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine_111 wrote:Jejku Kala, ale gdzie pękłaś, na szyjce i dodatkową ją zszyli?
Ty to przeżyjesz Kobito Trzymam kciuki za szybkie wyjście:)
Na zewnątrz pękłam jak rozwierali wejście do pochwy. Dzisiaj miałam badania szyjka ma 3,5 cm wiec super czekam jeszcze na wyniki badań z krwi i jak bedzie ok to do domu
Anies będziemy mieli Julkę na razie kupiłam 5 bodziakow i farby do pokoiku i tak pewnie więcej bede robiła zakupów przez internet bo mam miec raczej oszczędny tryb życia, ale przynajmniej w domuKlee, pippi lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Aniu trzymaj się! Może weź sobie więcej progesteronu - nie zaszkodzi. Trzymam kciuki!
Kala, to super wieści! Czyli w domku nie będziesz musiała cały czas leżeć - trochę odżyjesz
No i największą traumę porodową dla wielu dziewczyn masz już zaliczoną Poród to będzie dla Ciebie pestka A teraz czas się brać za tą wyprawkę - to już 23. tydzień
Krakowianka lubi tę wiadomość
-
Już chyba tracę nadzieję..jeszcze się tak fatalnie czuję ja biorę utrogestan 6tabletek dziennie i 3 razy dzienie duphaston i ile mam zwiększyć? I który? W piątek jak robiłam progestwron wyszedł mi trochę ponad 9 a wcześniej miałam ponad 15 lekarz nic nie powiedział na wynik bo niby jest różny w ciągu dnia
-
Alrauna1987 wrote:Cześć dziewczyny
jutro mam wizytę w GynCentrum Katowice
miałam do wyboru dwóch lekarzy dr.CZ i dr.M ale czytając Wasze opinie zdecydowałam się na M
czy jest coś istotnego co powinnam wiedzieć przed wizytą? albo na co mam się przygotować , nastawiać?
prawdopodobnie będziemy podchodzić do AZ
Przygotuj się i stawiaj pytania, dr sam z siebie niewiele Ci powie. Kwestiami organizacyjnymi związanymi z AZ zajmują się koordynatorki, do nich pewnie Cię dr przekaże. Może postaraj się o przygotowanie endometrium, tzn. zrób histeroskopię, jeżeli jej nie miałaś.Fay -
ania609 wrote:Już chyba tracę nadzieję..jeszcze się tak fatalnie czuję ja biorę utrogestan 6tabletek dziennie i 3 razy dzienie duphaston i ile mam zwiększyć? I który? W piątek jak robiłam progestwron wyszedł mi trochę ponad 9 a wcześniej miałam ponad 15 lekarz nic nie powiedział na wynik bo niby jest różny w ciągu dnia
-
Alrauna1987 wrote:Cześć dziewczyny
jutro mam wizytę w GynCentrum Katowice
miałam do wyboru dwóch lekarzy dr.CZ i dr.M ale czytając Wasze opinie zdecydowałam się na M
czy jest coś istotnego co powinnam wiedzieć przed wizytą? albo na co mam się przygotować , nastawiać?
prawdopodobnie będziemy podchodzić do AZ -
Kala super wieści, w koncu
Ania na tym etapie ciazy powinien byc juz pecherzyk ciazowy z pecherzykiem zoltkowym i zarodek.. masz juz 38dpt to juz nawet powinno byc serduszko. Nie chce cie straszyc bo ja na twoim miejscu tez mialabym do konca nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Ale po moich przejsciach po prostu jestem juz na pewne sytuacje wyczulona.
Niemniej jednak trzymam kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mag85 wrote:Hej czemu akurat na gyn sie zdecydowalas jesli chodzi o AZ?
A wiec tak....Novum bylam i nie chce tam wrocic? Invicta 2 lata czekania, Vitrolive mam na oku ale to daleko szczerze powiem, jak sie uda to podjade do Macierzynstwa ale obstawiam Gyn z tego wzgledu ze ba wstepie mieli juz dla nas 4 zarodki. Dwa 3dniowe z taka sama grupa krwi i dwie blastki gdzie jedna jest brh+ a druga nieznana i tutaj wieksza szansa na powodze ie bo maja potwierdzona zdrowa ciaze od dawcow.
A takie pytanko. Czy np w 3dpt mozna zrobic normalnie usg?
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:A wiec tak....Novum bylam i nie chce tam wrocic? Invicta 2 lata czekania, Vitrolive mam na oku ale to daleko szczerze powiem, jak sie uda to podjade do Macierzynstwa ale obstawiam Gyn z tego wzgledu ze ba wstepie mieli juz dla nas 4 zarodki. Dwa 3dniowe z taka sama grupa krwi i dwie blastki gdzie jedna jest brh+ a druga nieznana i tutaj wieksza szansa na powodze ie bo maja potwierdzona zdrowa ciaze od dawcow.
A takie pytanko. Czy np w 3dpt mozna zrobic normalnie usg?
To bylas juz a gyn skoro masz zarodki wybrane? Rozmawialas z lekarzem czy z ta pania od dawstwa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 07:50