Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
czar-nula wrote:Gratulujacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam Powiezdzcie dziewczyny kogo polecacie z gyncentrum do badań prenatalnych?
czar-nula lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
czar-nula wrote:Gratulujacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam Powiezdzcie dziewczyny kogo polecacie z gyncentrum do badań prenatalnych?
Gratuluję ciąży my byliśmy u dr Rozmus polecam bardzo sympatyczna i dokladnie wszystko sprawdza.czar-nula lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Allessa a co u Ciebie? Jak się czujesz? Daję Ci Marysia coś odpocząć?
Zaczynam od dzisiaj Utrogestan, a we wtorek transfer
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Rubineye wrote:Allessa a co u Ciebie? Jak się czujesz? Daję Ci Marysia coś odpocząć?
Zaczynam od dzisiaj Utrogestan, a we wtorek transferWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 09:08
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy za 2 tygodnie wizytę, omówimy wszystko i mam nadzieję zaczynamy już naszą ostatnią "przygodę" z in vitro, z wielką nadzieją że skuteczną
Sil, Klee, Sunshine_111, pippi lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Rubineye wrote:Allessa a co u Ciebie? Jak się czujesz? Daję Ci Marysia coś odpocząć?
Zaczynam od dzisiaj Utrogestan, a we wtorek transfer
Aguula tobie też powodzenia! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 20:03
Aguuula;2525, Rubineye lubią tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja tez tak robi. Tylko zauwazylam ze lubi spac przy cycu wiec w szpitalu pokazali jak ja stymulowac zeby pila a nie spala. A jak widze ze zasypia a moj cyc to smoczek to ja odstawiam daje do odbicia jak dalej szuka to dam jej smoczek jak nie jest glodna to dwa razy pociagnie i go wypluwa.
-
Dziewczyny a skąd wiecie że dziecko nie dojada, że dokarmiacie? Bo też się zastanawiam czy małemu moje mleko wystarcza...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie to samo co odstawie od cyca to nadal szuka.Moge siedziec caly dzien a ona ciagle szuka..potem juz sie denerwuje i nie potrafi zlapac cyca to dokarmiam mm bo co mam glodzic dziecko?;(( chcialabym karmic tylko piersia ale nie mam na to wplywu;(
-
MAMY GŁÓWNĄ KWALIFIKACJE!!!
małamii89, mandy11, Sil, Aguuula;2525, Sunshine_111, Rubineye, Joafer, Klee, pippi lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn gratulacje
Mandy dziękuję za kciuki - przyda się dobra energia Choć ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona nie zależnie od wynikumandy11, Wesołek :-), Sunshine_111, pippi lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤