Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn gratulacje! Jak to teraz będzie wyglądać?
Rubi duże kciuki za Was-u nas niestety będziemy próbować ponownie.
Jedyny plus, że mieliśmy od razu zero a nie ciążę biochemiczną.
Dziękuję Was wszystkim za kciukasy- wykorzystamy je następnym razem -
nick nieaktualny
-
Allessa przykro mi Każda zerowa beta boli, ale pewnie to rozczarowanie jest inne bo już jest Marysia
Myślicie o powrocie czy chwila przerwy?
Ja jutro szkolenie Bhp, a we wtorek transfer29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Allessa wrote:Dzięki Dziewczyny. Właśnie nie wiem co teraz- czekam na@ i muszę zapytać Dr G-K co o tym myśli. Chciałabym wrócić jak najszybciej.
mi kiedys Piekarz powiedziala jesli mialam transfer a beta byla 0 to moge podchodzic w natepnym cyklu do crio, jesli bylaby dodatnia tzn cb czy troszke bylaby ta ciaza i zacznie beta spadac i spadnie to wiadomo odczekac cyklMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zabrałam ze sobą moją, ostatnią kropeczkę
Aguuula;2525, Baska1988, Sunshine_111, pippi, Allessa, mandy11, Klee, Sil lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
nick nieaktualny
-
małamii89 wrote:u mnie to samo co odstawie od cyca to nadal szuka.Moge siedziec caly dzien a ona ciagle szuka..potem juz sie denerwuje i nie potrafi zlapac cyca to dokarmiam mm bo co mam glodzic dziecko?;(( chcialabym karmic tylko piersia ale nie mam na to wplywu;(
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję ale powiem Wam chyba w życiu nie byłam tak spokojna i wyluzowana
Wczoraj trochę mnie w gyn wkurzyli bo miałam mieć najpierw Intralipid, w między czasie transfer. Czekałam 30 minut przed pokojem pielęgniarek a tu nagle z biegu biorą mnie na tranfer. Gdybym się nie upomniala to po 5minutach leżenia poszlabym do domu.Nie mówiąc o tym, że łapalam dr M w biegu żeby leki wypisal. A on się mnie pyta co wypisać....Nie powinno tak być. Bo wczoraj chyba z 7 transferów było. Jakbym była pierwszy raz to zostalabym bez leków.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
W którym dniu miałyscie robiony scratching endo?
My juz po wizycie. Teraz czekam na @, pozniej badania i od kolejnego cylku zaczynamy walkę.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
6 dpt beta 43
Aguuula;2525, Poziomka25, mandy11, Rose7, Klee, małamii89, Baska1988, Yoselyn82, czar-nula, Sunshine_111, pippi, Karolcia885, sandzu, Sil lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
Aguuula;2525 wrote:W którym dniu miałyscie robiony scratching endo?
My juz po wizycie. Teraz czekam na @, pozniej badania i od kolejnego cylku zaczynamy walkę.
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny