Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martirybka wrote:Kamisia kciuki zaciśnięte.
Malami bede w gyn w sobotę 5.11 ok 12:20, możemy sie umówić lub jak chcesz mogę Ci wysłać poczta, akurat idę jutro wysłać l4 wiec od razu wysłałbym Ci te plastry. Napisz mi SMS albo mail jak wolisz
A dzidzia rośnie, dwa tygodnie to przepaść jak porównuje zdjęcia, pomachała nawet raczka, dr sie śmiał ze musi nadążyć za na bo tak sie rusza no i chyba bedzie chłopczyk ( jak tak z reszta czuje od początku) bo było widać miedzy nożkami wyraźnie ze cos wystaje i to tak sporo no ale na prenatalnych ma byc to pewniejsze. Mężuś mój dumnyJustkrk
Inseminacja sierpień 2016
ICSI 5 wrzesień 2016 1 zarodek
-
Yoselyn82 wrote:Sil a powiedz mi nie bierzesz po lekarz zabronil czy jak? tak po prostu go odstailas? on ma jakis wplyw na zagniezdzanie czy pozniej rozwoj ciazy?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Mozna brac magnez oraz nospe po transferze? czy dopiero po pozytywnej becie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyczesc dziewczyny,
Musze sie z wami podzielić - wczoraj byliśmy na urodzinach kuzynki, oczywiście rodzina juz wiedziała ze jestem w ciazy, wiec były gratulacje itp. Ale w pewnym momencie myślałam ze mnie rozniesie, zaczęło sie od pytań skierowanych do mojego M typu "to co jedno tylko strzeliłeś?" a skończyło na tekstach to musicie teraz drugie robić.... Nóż trafiło mnie po prostu, jednego jeszcze nie ma na świecie i człowiek sie modli zeby było zdrowe a juz drugie nam każą "robić". Podejście jak do przedmiotu po prostu. Oczywiście rodzina nie wie w jaki sposób poczęło sie nasze dziecko. Byłam tak zmęczona psychicznie ze wyszliśmy po godzinie. Dochodzę do wniosku ze mam beznadziejnych wójtów i ciotki, jakby niektórym brakowało kilku klepek. Zbieraliśmy sie na odwagę aby przyznać sie do invitro ale chyba jednak zostawimy to dla siebie. -
Yoselyn82 wrote:Mozna brac magnez oraz nospe po transferze? czy dopiero po pozytywnej becie?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Martirybka wrote:czesc dziewczyny,
Musze sie z wami podzielić - wczoraj byliśmy na urodzinach kuzynki, oczywiście rodzina juz wiedziała ze jestem w ciazy, wiec były gratulacje itp. Ale w pewnym momencie myślałam ze mnie rozniesie, zaczęło sie od pytań skierowanych do mojego M typu "to co jedno tylko strzeliłeś?" a skończyło na tekstach to musicie teraz drugie robić.... Nóż trafiło mnie po prostu, jednego jeszcze nie ma na świecie i człowiek sie modli zeby było zdrowe a juz drugie nam każą "robić". Podejście jak do przedmiotu po prostu. Oczywiście rodzina nie wie w jaki sposób poczęło sie nasze dziecko. Byłam tak zmęczona psychicznie ze wyszliśmy po godzinie. Dochodzę do wniosku ze mam beznadziejnych wójtów i ciotki, jakby niektórym brakowało kilku klepek. Zbieraliśmy sie na odwagę aby przyznać sie do invitro ale chyba jednak zostawimy to dla siebie.
No coz...rece opadaja.Niektorzy to naprawde lubia zyc zyciem innych.Trzeba bylo im powiedziec,ze narazie chcecie sie skupic na tym w brzuchu...a sprawy lozkowe to wylacznie Wasza sprawa ☺5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Niestety tylko ktoś kto nie wie jaki koszmar się przechodzi kiedy dotknie niepłodność może sobie pozwolić na takie żarty, a i tak uważam że to nietaktowne a wręcz niegrzeczne. No cóż nic nie poradzimy na tego typu teksty,chociaż wiem że potrafią bardzo zabolec, zwłaszcza gdy tej ciąży nie ma.
-
Ludzie nieświadomi bardzo często tak sobie żartują. Dlatego my odkąd musieliśmy zacząć próbować niesamodzielnie zajść w ciążę, nie kryliśmy, że to robimy. I zawsze, gdy ktoś mi wypalał z tekstem jak się dzieci robi, to uświadamiałam, że takich "szczęściarzy to w społeczeństwie jest z 70% jeśli nie mniej, inni muszą radzić sobie inaczej - w tym my. Teraz już nikt sobie raczej niewybrednymi tekstami nie rzuca.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Justkrk wrote:Wiem co czujecie, ja kiedyś usłyszałam "jak to robicie ze się nie udaje"...
Ala76, Sil, dredzik84, lilou, pippi, ewela873 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Moi obaj bracia mają dzieci "po imprezie". I odkąd się im zdarzyły to słyszałam, że u nas to dzieci się po %%% robi. W końcu zapytałam, czy wydaje im się, że będąc z kimś przez 14 lat, starając się przez 7, nigdy nie wpadłam na to, że powinnam się upić, upić męża i spróbować. I czy widzą jakieś efekty. Bo ja dalej nie. Czasem jeszcze zdarza się im o tym wspomnieć, ale mój morderczy wzrok chyba im przypomina, że są też różne dzieci niestety - wszystkie kochane i ostatecznie chciane, ale niektóre wyczekane, a niektóre z przypadku...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Wesołek :-) wrote:Co taka cisza? Czy nikt więcej nie ma problemów ze snem?4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Wesołku, jakbym wiedziala ze nie spisz, to bysmy pogadaly. Ta zmiana czasu byla masakryczna. Obejrzałam Mastera, potem Na noże, potem Joe Black, potem Druhny. Potem przejrzałam masę stron w poszukiwaniu pościeli dla dzieci, jak można urządzić mały pokoik z dwoma łóżeczkami.A dalej mi się nie chciało spać, więc zabrałam się za krzyżówki. Obudziłam męża który dziś szedł na 7 do pracy. A ja jak zombi się czułam.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Tyszanka81 wrote:Haha....trzeba bylo powiedziec: bo ja polykam i polykam a sie nie udaje ☺
Tyszanka81 lubi tę wiadomość
Justkrk
-
Dorciak,gdzie lecialy Druhny??5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
dorciak1805 wrote:Wesołku, jakbym wiedziala ze nie spisz, to bysmy pogadaly. Ta zmiana czasu byla masakryczna. Obejrzałam Mastera, potem Na noże, potem Joe Black, potem Druhny. Potem przejrzałam masę stron w poszukiwaniu pościeli dla dzieci, jak można urządzić mały pokoik z dwoma łóżeczkami.A dalej mi się nie chciało spać, więc zabrałam się za krzyżówki. Obudziłam męża który dziś szedł na 7 do pracy. A ja jak zombi się czułam.Justkrk