Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
ania609 wrote:dziękuje Peoniu :* jak tam synuś?
Sil lubi tę wiadomość
Peonia88
-
dredzik84 wrote:Kamiisia nie wiem co powiedzieć...serce pęka!!! To wszystko takie niesprawiedliwe!
Ale nie chce się poddać jux dziś umówiłem się na darmową wizytę w invicta po niepowodzeniach..zaskakujace jesr ilość dokumentów do wypełnienia przed 1'wizytą które należy przesłać skanem wraz z całą historia choroby niby lekarz ma ta analizować przed wizytą...jedziemy każda uwaga jest dla nas cenna i może wniesie cos ku rozwiązaniu przyczyny ;""(
-
Ania...super, że się odezwałaś. Zbieraj siły i wracaj do walki. U nas jakoś leci właśnie odpoczywam w szpitalu i tak chyba do porodu już będzie.
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamiisia wrote:Dziewczyny nasza 3 procedura zakończyła się porażką, powstały tylko 3 zarodki które nie dotrwaly do blastki (
Zastanawiam się nad Artemida i gyn ale program z gwarancją, czy któraś z Was z niego korzystała albo słyszała ?
:"(
A jak bylo w poprzednich procedurach? Ile bylo zarodkow?
Widzialam, ze estradiol Ci spadl, lekarz to jakos uzasadnil? Moze tu jest jakas przyczyna. -
Kamiisia wrote:Dziewczyny nasza 3 procedura zakończyła się porażką, powstały tylko 3 zarodki które nie dotrwaly do blastki (
Zastanawiam się nad Artemida i gyn ale program z gwarancją, czy któraś z Was z niego korzystała albo słyszała ?
:"(3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Kamiisia wrote:Pękło...i próbuje je pozbierać...jesteśmy totalnie splukani wszystko w to cholerne in vitro...a efektów brak :""(
Ale nie chce się poddać jux dziś umówiłem się na darmową wizytę w invicta po niepowodzeniach..zaskakujace jesr ilość dokumentów do wypełnienia przed 1'wizytą które należy przesłać skanem wraz z całą historia choroby niby lekarz ma ta analizować przed wizytą...jedziemy każda uwaga jest dla nas cenna i może wniesie cos ku rozwiązaniu przyczyny ;""(
Też się zastanawialiśmy nad tym programem, nawet kilka razy podchodziłam do ich formularza ale za każdym razem coś mnie zniechęcało. Najbardziej to ceny...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
małamii89 wrote:Dziewczyny pytanie z typu dziwnych...ile dni przed crio moge farbnac wlosy? ma to jakies znaczenie?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Kamiisia tak mi przykro, znowu jakaś czarna seria:(
Aniu dobrze że do nas wróciłaś i znowu masz jakiś plan .Ja również zamierzam zabrać mojego ostatniego mrożaczka w styczniu , tylko że tym razem prubujemy jeszcze scratching w następnym cyklu, jak wszystko dobrze pójdzie to criotransfer miała bym ok 10.01.6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
Dziewczyny u mnie kolejna anomalia odebrałam wyniki badań między innymi amh bo po tylu stymulacjach chciałam sprawdzić o ile spadło ostatni wynik był u mnie 0,52 (wcześniej 0,72)a odebrany dzisiaj to 0.83 dodam iż oba robione w tym samym laboratorium i oba w 5 dniu cyklu .FSH-6.0 .LH-1.9.Pozatym wszystkie w normie włącznie z TSH.Zaś nie wiem co o tym myśleć przecież amh nie rośnie...6 inseminacji w Prowicie
8 pełnych procedur in vitro-Gyn w tym było jeszcze 5 crio
w międzyczasie szczepienia imuno (ok1 rok) ,2×histero, 1×laparo, PGA zarodków(zarodki ok) i praktycznie wszystko co możliwe zbadane , a beta zawsze 0 .
Przedemną jeszcze tylko test ERA i wtedy decyzja co dalej i gdzie -
Basik37 wrote:Dziewczyny u mnie kolejna anomalia odebrałam wyniki badań między innymi amh bo po tylu stymulacjach chciałam sprawdzić o ile spadło ostatni wynik był u mnie 0,52 (wcześniej 0,72)a odebrany dzisiaj to 0.83 dodam iż oba robione w tym samym laboratorium i oba w 5 dniu cyklu .FSH-6.0 .LH-1.9.Pozatym wszystkie w normie włącznie z TSH.Zaś nie wiem co o tym myśleć przecież amh nie rośnie...
Moze po suplementacji wit D?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Kamiisia wrote:Pękło...i próbuje je pozbierać...
Straszne to - szczerze współczuję- zawsze się tego najbardziej bałam
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Basik37 wrote:Dziewczyny u mnie kolejna anomalia odebrałam wyniki badań między innymi amh bo po tylu stymulacjach chciałam sprawdzić o ile spadło ostatni wynik był u mnie 0,52 (wcześniej 0,72)a odebrany dzisiaj to 0.83 dodam iż oba robione w tym samym laboratorium
A nie byłaś na jakiś lekach do stymulacji lub transferu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 07:58
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha