ania609 wrote:
Cześć dziewczyny,długo nie miałam kontaktu z Wami..miałam małego doła, ale jest już dobrze.Nie chciałam Wam tutaj psuć atmosfery moimi wpisami..dziękuję bardzo że pytałyście o mnie ..nie da się na moim telefonie pisać na tym forum , wiec nie będę często się udzielała..od której strony zaczynałyście tutaj pisać?będzie ciężko to wszystko nadrobić
czy wydarzyło się coś ostatnio u Was nowego?U mnie bez zmian ..aczkolwiek mam za sobą wizytę u genetyka i jutro jadę na badanie kariotypów. Możecie mi napisać jak takie badanie wygląda? to jest tylko pobranie krwi, czy będą nas badać?..Kasiurku kochanie bardzo mi jest przykro, myślałam że tym razem Ci się uda
..odpocznij teraz troszkę ..teraz będziesz przechodziła na nowo stymulacje?będzie dobrze zobaczysz:* Małami a co u ciebie ?jaki plan działania masz?:)Smutasku jak się czujesz?nie długo będzie was czworo
..Peoniu gratuluje syneczka
...jej jest was tyle na forum ..opowiadajcie co u Was :)PS. Olu dziękuje, że dałaś mi znać, że dziewczyny pytają o mnie :*
Fajnie Aniu ze jesteś. Ja teraz muszę chwile odsapnąć i jak sie ogarnę to podejdę na nowo do stymulacji. Nie mam już żadnych mrozakow. Jak bede miała dużo oocytow do zapłodnienia to postanowiłam ze wszystkie bede hodowała do blastki. Nie wiem ale mam wrażenie, ze tu jest problem a nie z zagniezdzeniem.
Trzymam za Ciebie kciuki i życzę powodzenia.
4.11.2017 testuje
to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540
4.11.2017 testuje
to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540