Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik37 wrote:Dziewczyny u mnie kolejna anomalia odebrałam wyniki badań między innymi amh bo po tylu stymulacjach chciałam sprawdzić o ile spadło ostatni wynik był u mnie 0,52 (wcześniej 0,72)a odebrany dzisiaj to 0.83 dodam iż oba robione w tym samym laboratorium i oba w 5 dniu cyklu .FSH-6.0 .LH-1.9.Pozatym wszystkie w normie włącznie z TSH.Zaś nie wiem co o tym myśleć przecież amh nie rośnie...
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Mag85 wrote:Wyslalam zaproszenie na priv. Mogę o coś zapytać?
Jasne - teraz odpisalam, bo trochę czasu zajmuje mi rozszyfrowanie tego forumNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Kamisia przykro mi ale dobrze, że dzialasz :-*
Wesolku miłego leżenia w szpitalu :-* Informuj nas na bieżąco co się dzieje.
Aneta gratuluję chłopaków Ile kosztuje trzecie badanie prenatalne?
Miałam wczoraj wieczorem wizytę i okazało się, że w cytologii wyszły zmiany zapalne i dostałam na to żel do jednorazowej aplikacji. Dr tłumaczyła, że cytologia ciężarnej nigdy nie będzie idealna i lepiej od razu zapobiec infekcji.Wesołek :-) lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
ania609 wrote:Hope kochana jesteś po drugim spotkaniu w ośrodku adopcyjnym? opowiesz mi jak było? co na tym spotkaniu było omawiane...
Malami i Aniu - w ośrodku byłam na drugim spotkaniu, wczoraj oprócz rozmowy z pedagogami były już pierwsze testy psychologiczne, mój mąż choć do niedawna nie był przekonamy, to teraz uważa jak ja ze jest to inna droga do zrealizowania naszego marzenia o dziecku. Czeka nas jeszcze jedna wizyta , potem 2 spotkania z psychologiem i kolejne testy, potem wizyta w domu i kwalifikacja komisji. Jak zostaniemy zakwalifikowano to 3 miesięczny kurs , a po nim decyzja czy możemy zostać rodzicami i oczekiwanie na dziecko.
O mrozaczkach cały czas myślę, może w grudniu podejde do crio .Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Aneta super ze maluszki ladnie rosna i sa zdrowe
Wesolku to trzymaj sie w tym szpitlu, wszystko bedzie dobrze
Kamisia bardzo mi przykro
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mi lekarz w Arte powiedział, że AMH to bardzo subiektywne badanie, wcale nie ostateczne, jedynie poglądowe i różnie może wychodzić...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Allessa wrote:Wesolku a co się dzieje? Na kiedy masz termin cc? Trzymajcie się tam wszyscy!
Skurcze się pojawiły, do tego szyjka się skrocila i jeszcze pepowina jest w nie tym miejscu co potrzeba. Już nie można było ryzykować. Terminu cc nie mamy ustalonego bo nigdy nie wiadomo. Już wczoraj w nocy sala na cc była przygotowana w razie "W". Teraz podają mi magnez żeby to się uspokoilo i sterydy na płuca dla dzieci. BuzioleTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Trzymamy kciuki Wesołku- zdrowka dla Ciebie i Dzidziusiów! Dobrze, że jesteś w szpitalu- tam na miejscu możecie szybko reagować. Sama pojechalas czy lekarz Cię skierował?
Edit- mj suwaczek się nie aktualizujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 10:04
-
Tyle juz stron jest, że teraz patrze i nie moge uwierzyć. Wesołku jak to w szpitalu? Ja pikolę i czemu w Bytomiu a nie w Rudzie? Co lekarze powiedzieli, juz do porodu tam bedziesz leżeć?Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Allessa wrote:Trzymamy kciuki Wesołku- zdrowka dla Ciebie i Dzidziusiów! Dobrze, że jesteś w szpitalu- tam na miejscu możecie szybko reagować. Sama pojechalas czy lekarz Cię skierował?
Edit- mj suwaczek się nie aktualizuje
Ze skierowaniem do Rudy pojechałam. Mój suwaczek też się sam nie aktualizuje
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
dorciak1805 wrote:Wesołku możesz pisać? Opowiedz, jak to się stało że trafiłaś do szpitala? Byłaś na wizycie u lekarza, od kogo dostałaś skierowanie?
Hej szyjka się skrocila i pepowina jest w niebezpiecznym miejscu więc nasza pani dr skierowała mnie do Rudy. A w Rudzie siedziałam 5h na krzesełku (z ciąża zagrożona przedwczesnym porodem) po czym okazało się że miejsc nie mają i mnie nie przyjmą. Wogole nikogo nie przyjmują, bo za mną były dziewczyny i też zostały odesłane. Na szczęście w Bytomiu było OSTATNIE wolne miejsce... rozumiesz nie ma dla nas miejsc w szpitalach do których powinniśmy trafić. Więc w Bytomiu od nowa badania itd i zostałam przyjęta. Powiem Ci, że póki co opieka super. Lekarze bardzo mili a położne z uśmiechem i ciągle kontrolują stan dzieci. W Rudzie panie (poza jedną) z minami jakby za karę tam siedziały. Wogole na pytania nie odpowiadały...porażka. Także zastanów się nad tym gdzie chcesz trafić. Zreszta ja tu do porodu zostanę to możesz wpaść i zobaczyć jak to wygląda. Jak coś to napiszę Ci jeszcze maila bo mam sprawęTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Wesołku z tego co mi się kojarzy w Bytomiu Fif rodziła swoje bliźniaki. Ja tam leżałam w zeszłym roku na "5" na ginekologi i muszę stwierdzić że pielęgniarki były na serio ok
Życzę Ci powodzenia, żeby wszystko poszło po Twojej myśli:)Wesołek :-) lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Wesołku, pisz pisz kochana, ja też mam masę pytań, tylko nie chcę Cię zamęczać.
Ważne że jesteś Ty i dzieciaczki pod opieką lekarzy.Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia