Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia, oby oby do końca listopada. Moje fryzie dwa tygodnie temu były główkowo ułożone, a na wizycie tydzien temu już miednicowo. Tak więc one u mamusi szaleją równo. Ja czapeczek zimowych tez jeszcze nie mam, masakra tego jest tyle że normalnie szok.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
dorciak1805 wrote:Wesołku, a jakie dokumenty wzięłaś do szpitala?
Kartę ciąży i wszystkie wyniki z badań z całej ciąży (razem z prenatalnymi). Do tego wzięłam zaświadczenie z pracy, że mam odprowadzane składki (narazie tego nie chcieli). Jeszcze przed porodem zrobią Ci wymaz z pochwy i okolic odbytu wsadza Ci patyk do dupy . Ja to robiłam w Gyn (a na wyniki czeka się 5 dni) a w szpitalu drugi raz (bo wyników jeszcze nie było).Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
czarna 31 wrote:Mają taką opcje ale tylko na badania wykonywane u nich nie w innym labo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 22:56
-
Dorciak... Do szpitala dla dzieciaczka potrzebne są: pampersy, krem na pupę i chusteczki nawilżające. To wszystko można dostarczyć po porodzie. Ciuszki mają swoje chyba że chcesz żeby było w WaszychTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Malami jak @ masz juz? Ja dzis mam niewielkie plamienie wiec @ powinnam dostac za ok 2-3 dni..
Dziewczyny wiecie kto jest kiedy popoludiami w gyn? W czwartek dr M to wiem a w inne dni??24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualnylinkaa28 wrote:Malami jak @ masz juz? Ja dzis mam niewielkie plamienie wiec @ powinnam dostac za ok 2-3 dni..
Dziewczyny wiecie kto jest kiedy popoludiami w gyn? W czwartek dr M to wiem a w inne dni??
Linka wczoraj mialam lekkie plamienia dzisiaj mocniejsze...mam nadzieje,ze sie dzisiaj rozkreci...
W poniedzialek i srode popoludniu jest dr Cz we wtorek i piatek dr Gre a w czw dr M ostatnio pytalam na recepcji;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wesołku, no to tak jak chyba wzzedzie, ale wiadomo że każdy wybiera opcję aby dziecko/ dzieci byly ubrane w swoje ciuszki. Jak się masz dzisiaj kochana? Był obchód? Coś lekarze mowili?
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Mag jak robisz na 1 pietrze w klinice i masz tam haslo to wyniki masz wysylane na e-mail haha ja tak czesto robie
p.s a jakie przeczucia odnosnie bety?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
dorciak1805 wrote:Wesołku, no to tak jak chyba wzzedzie, ale wiadomo że każdy wybiera opcję aby dziecko/ dzieci byly ubrane w swoje ciuszki. Jak się masz dzisiaj kochana? Był obchód? Coś lekarze mowili?
Ja tam swoich ciuchów nie przywoze dopiero na wyjście. Zresztą na tyle porodów co już tu było tylko jedna miała swoje reszta korzysta z tych szpitalnych. Dzisiaj w miarę ok tylko ileż można leżeć. W nocy się wyspalam bo spałam 4 godz a później jakaś drzemkę jeszcze miałam. Dzisiaj na obchodzie był inny lekarz i biedny nie wiedział czemu w szpitalu leżę dla przyjemności:-) . A Wy jak tam? Odpoczywasz czy szalejesz?Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
No z jednej strony, to faktycznie przecież nic by sie nie stało gdyby dzieciaczki byly ubrane w ich ciuszki. A my odpoczywamy, chociaz jade zaraz do mamy, bo zamieszanie z rana powstalo i kurcze nie mogę sobie darować. Dobrze że slonko swieci. No to kochana trochę pospałaś, to sukces odpoczywaj odpoczywaj. BuziakiCzekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia