X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Katowice
Odpowiedz

Gyncentrum Katowice

Oceń ten wątek:
  • Pyniek90 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika2 wrote:
    Widzę że mamy innych lekarzy :), ja do swojego trafiłam przypadkiem, jak zadzwoniłam pierwszy raz to u Niego był po prostu wolny termin. Ale mam nadzieje że swoje zrobi hehe. Jeśli chodzi o środki to wydaje mi się że jak Cię już wpisze do programu to kasę od razu zabezpieczają i będzie. Gorzej maja Ci kt dopiero przyjadą z chęcią zapisania się do programu, choć faktycznie klinika reklamuje się ze wciąż ma środki.

Jestem na kilku grupach na fb o in vitro i dziewczyny z Gyncentrum Kraków miały w tym miesiącu odwoływane transfery w trakcie brania leków, tak samo stymulacje ktoś zrobił dwa zastrzyki i zadzwonili mu powiedzieć, że sorry ale brak środków. I wszystko przesunięte na za rok … ogólnie w Katowicach na ten moment są środki i liczę że do grudnia będą 🙈.

Starania od 2022 roku
    Klinika niepłodności od 2024

35 💃
    AMH 4,5
    Drożność jajowodów ✅
    TSH 1,3
    Wit. D 42 ng/ml
    Ferrytyna 70,36 ng/ml
    Kariotyp ✅
    Biopsja endometrium ✅
    Corss match negatywny ✅
    Allo-MLR 74.9%
    PAI-1, MTHFR, Kir AA ❌

34 🕺
    Wszystkie parametry nasienia w normie
    Kariotyp ✅
    Hcl-a c2c2 ❌

1️⃣ procedura IVF 11 oocytów-> 9 dojrzałych -> 3 zapłodnione -> 1 zarodek 5BB
    Beta
    5dpt 6.6, 7dpt 8.4, 9dpt 5.5 😥

2️⃣ procedura IVF 18 oocytów -> 6 dojrzałych i zapłodnionych-> 5 zarodków -> PGT-A ✅-> 4AA x❄️❄️ zdrowe
  • mika2 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyniek90 wrote:
    Jestem na kilku grupach na fb o in vitro i dziewczyny z Gyncentrum Kraków miały w tym miesiącu odwoływane transfery w trakcie brania leków, tak samo stymulacje ktoś zrobił dwa zastrzyki i zadzwonili mu powiedzieć, że sorry ale brak środków. I wszystko przesunięte na za rok … ogólnie w Katowicach na ten moment są środki i liczę że do grudnia będą 🙈.
    No to jestem w szoku......w takim razie obyśmy zdążyły jeszcze.

Pyniek90 lubi tę wiadomość

03.2018 1-wsza procedura, klinika Kraków - brak zarodków
    07.2022 klinika Kraków - mrożone oocyty -brak zarodków
    09.2022 2-ga procedura, klinika Warszawa, długi protokół
    10.2023 Hiperstymulacja, szpital ,❄❄❄❄ 😁
    01.03.23 kriotransfer blastocysty udany, niskie przyrosty bety od pewnego momentu 9dpt hcg 91, 12dpt hcg 456, 15dpt hcg 1581, 22dpt hcg 2715, 27dpt hcg 4080, 33dpt 6057 (serduszko) CP 9 tydz. 💔
    Jeden zarodek 3 dniowy się nie rozmroził prawidłowo,
    26.06.2024 kriotransfer zarodka z 4 doby CB
    08.2024 kolejny kriotransfer zarodka z 7 doby CB
    Zmiana kliniki na Katowice
    28.08.2025 AZ transfer zarodka z 5 doby ,przebadany klasa AB - CB
‹‹ 8 9 10 11 12
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ