HSG
-
WIADOMOŚĆ
-
W opisie mam że prawy jajowód drożny, macica o prawidłowym kształacie, gładkości i coś tam jeszcze. Czyli ok. Może za bardzo się tym przejmuję...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na prawde polecam. Ja musiałam zrobic wymaz z pochwy w drugiej polowie cyklu i jak juz mialam wyniki to dzwonilam zeby potwierdzic termin badania. Jeszcze jest potrzebne badanie z krwi krwinek bialych czy nie ma zadnej infekcji w organizmie. Cytologii nie musialam mieć chociaz jak bedziesz miala to nie zaszkodzi. Mowili zeby wszystkie wyniki przyniesc. Ostatnie usg od ginekologa. Pewnie przed badaniem sprawdzali czy wszystko jest ok na usg. I przede wszystkim nie bac sie
-
PolaMinka wrote:W kolejny czwartek 21.04 umówiona jestem na Hsg na Karową. O dziwo pani w izbie przyjęć bardzo miła. Trzeba mieć ze sobą komplet badań i ew. kapcie. 8-8.30 na izbie po lekkim śniadaniu.
Dobrze, że to za tydzień bo z każdym miesiącem coraz bardziej uchodzi ze mnie powietrze.... -
nick nieaktualnyDziewczyny, nie bójcie się tego badania, naprawdę boli troszkę (mnie wcale np), ale to jest jedno z badań, które baaardzo przybliża nas do wymarzonej ciąży
my się śmiejemy, że mi zamiast hsg to inseminację w tym szpitalu zrobiliAngel28, Lili_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykika89 wrote:Jakie badania trzeba miec na hsg na karowej?
-
nick nieaktualny
-
Madziara, gratulacje!! Ja hsg miałam w marcu i też bym już bardzo chciała ujrzeć 2 kreski ...
madziara0080 lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc