HSG - jak szybko ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam HSG w poprzednim cyklu i na razie nie jetem w ciąży. Mam zdiagnozowane PCOS, przed badaniem 6 cykli stymulowanych CLO, poza tym bromocorn + luteina. Mąż ma wyniki ok. W naszym przypadku starania są utrudnione częstymi wyjazdami męża i nie zawsze może być akurat w te dni. A w sumie staramy się już ponad rok.
Andzia33 lubi tę wiadomość
eeedith -
nick nieaktualny
-
Mam pytanko, dzisiaj miałam HSG i położna na oddziale powiedziała mi ze wstrzymać się miesiąc ze starankami...dla mnie to trochę długo...a jak było u Was?
-
Lili wrote:Mi też kazali się wstrzymać. W którym dniu cyklu miałaś? Ja w dziesiątym - trochę późno, więc pewnie dlatego.
-
Ja mam w poniedzialek i juz sie stresuje... i ja bede prawdopodobnie juz po owu, a i tak mam zakaz. Do badania mamy zakaz jakiegokolwiek serduszkowania, wiec czekam na nastepny cykl
-
Moja ginka kazała od razu,a mam 8,10,12,16 a badanie miałam w 9 i się nie udało zajśc,teraz mam końcówkę 2 cyklu i zobaczymy.....
Moim zdaniem jak masz tak póżno to tym bardziej powinnaś się starac teraz,bo jajowód jest bardziej otwarty!
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iwka, AnULa7 lubią tę wiadomość
Andzia33