HSG - jak szybko ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Moja ginka kazała od razu,a mam 8,10,12,16 a badanie miałam w 9 i się nie udało zajśc,teraz mam końcówkę 2 cyklu i zobaczymy.....
Moim zdaniem jak masz tak póżno to tym bardziej powinnaś się starac teraz,bo jajowód jest bardziej otwarty!
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem ze temat stary, ale odgrzeje kotlet:)) dziewczyny rozumiem ze hsg to badanie ktore ma na celu sprawdzenie droznosci jajowodow ok, ale samo w sobie nie pomaga zajsc w ciaze tylko postawic diagnoze tak? Bo tak caly czas myslalam a tu dziewczyny pisza ze w do 3cs po hsg najlatwiej zajsc...
-
sylwiaśta159 wrote:Wiem ze temat stary, ale odgrzeje kotlet:)) dziewczyny rozumiem ze hsg to badanie ktore ma na celu sprawdzenie droznosci jajowodow ok, ale samo w sobie nie pomaga zajsc w ciaze tylko postawic diagnoze tak? Bo tak caly czas myslalam a tu dziewczyny pisza ze w do 3cs po hsg najlatwiej zajsc...
czasami w przypadku niewielkich zrostów podczas hsg udaje się udrożnić pod wpływem ciśnienia podawanego kontrastu.
po badaniu lekarz powiedział nam, że teraz jajowody są rozszerzone i trzeba z tego korzystać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
drugi cykl po hsg i sie udało jestem w ciązy
urocza, Anatolka, _analiza, Nina, Kicior, 1988, ZakreconaŻona, madziara0080, Wojcinka, FeelPA, Ewabre lubią tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
sylwiunia wrote:dziekuje
sylwiunia lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Sylwiunia wnioskuje że Ty w ogóle nie śpisz bo piszesz osty o porach kiedy zazwyczaj sie śpi Teraz kozystaj zanim możesz i spij ile możesz bo przyjdzie czas kiedy będziesz musiała "spać" na chodząco z maluchem na rękach lub na stojąco kołysząc kołyske itp
bezsenność dotyka mnie miedzy 2 a 4 nad ranem"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
sylwiunia wrote:bezsenność dotyka mnie miedzy 2 a 4 nad ranem
-
nick nieaktualny