Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami.
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:MAG
jak po wizycie? Co powiedział docent na wyniki?
Mag się wyłączyła z forum na jakiś czasProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Mag się wyłączyła z forum na jakiś czas5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Dziewczyny skąd mam dostać zaświadczenie że mąż był szczepiony na żółtaczkę typu B?bo Pasńik mi nic wcześniej nie powiedział a teraz okazało się że muszę to jeszcze dosłać im.Mąż mi gada że starej książeczki zdrowia już nie ma....jak myślicie w poradni gdzie był leczony jako dziecko będzie jeszcze jego kartoteka?
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:to chyba się coś zmieniło w APC, bo my nie musieliśmy mieć. ja jutro ruszam do Łodzi z rana sprawdzić jak hamowanie po szczepieniach i znowu w stresie do wyników. czemu ta nasza walka jest tak k**ewsko ciężka? ehh.
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:jak jedziesz się badać to pewnie tak:) a jak na szczepienia to pewnie nie bo Ty się pojawisz po 14:00 a my mamy być na 9:30.
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:e tam pierwszy raz, Rzgów od Łodzi rzut beretem centralna Polska to moje rodzinne strony. ja Cię na pewno poznam bo będziesz najmłodziej wyglądać sądząc po peselu u mnie szukaj torebki w kolorze fuksji
To juz googluje jaki kolor to fuksja
Edit: ladny kolorWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 20:26
shooa lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:to chyba się coś zmieniło w APC, bo my nie musieliśmy mieć. ja jutro ruszam do Łodzi z rana sprawdzić jak hamowanie po szczepieniach i znowu w stresie do wyników. czemu ta nasza walka jest tak k**ewsko ciężka? ehh.
Ja też wam dać znać kiedy będę jechała na szczepienie może spotkam którąś z was -
Shooa ja w czwartek sprawdzam...ale mam pietra!
Straszne roznice cenowe.Ja za allo place w Gync 330zl,w Łodzi chyba wiecej wychodzi...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
asiamar wrote:Dziewczyny czy ktorad jutro ma szczepienie? Czy drugie inaczej odczuwalyscie niż pierwsze ?
Ale duzo mniej swedzialo.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyTyszanka pamiętam o Tobie jutro
W Łodzi najdrożej to prawda, my z Wrocławia mamy do Łodzi i do Krk podobna drogę ponad 200km, ale jak policzylismy drogę i opłaty za autobahn do Krk gdzie jest za 350zl bodajże badanie to wyszło niecałe 100zl taniej a ja już chcę mieć pewność że te same odczynniki i wynik niezaklamany.. Ale nie wiedziałam że na Śląsku też robią.
Asiamar u mnie po drugim szczepieniu reakcja była równo tydzień, po pierwszym prawie dwa. A tak to objawy podobne rumień bable grudki i swędzenie.Tyszanka81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj tak szukalam tej fuksji i w koncu nie wiem czy dobra osobe zaczepilam
Shooa, to bylas Ty?asiamar lubi tę wiadomość
-
Shoa tak w Gyncentrum w Katowicach robia allo,tam tez robilam pierwsze badanie.
Shoa Ty juz po pewnie.Czyli wynik bedziemy mialy w podobnym czasie...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-