X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO - PAŹDZIERNIK'19
Odpowiedz

IN VITRO - PAŹDZIERNIK'19

Oceń ten wątek:
  • kasiek2620 Autorytet
    Postów: 2938 5707

    Wysłany: 24 października 2019, 14:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaPaprotka wrote:
    Dziewczyny, mam pytanie. Jak to jest z transferem? Czy odbywa się w określonym dniu cyklu? Czy w zależności od monitoringu wyznacza lekarz?
    Transfer jest tyle dni po owulacji ile mają Twoje zarodki. Jeśli mają 3dni to 3dpo A jeśli 5 to 5dpo

    ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość

    06.2004-ciąża naturalna(corka) 25.03.2018-naturalna-8tc[*]
    24.11.2018 129.12.2018 2IUI
    Marzec 2019 pierwsza procedura
    4.05.2019(2)17.08.2019 19.10.2019
    translokacja zrownoważona 6i7chrom.
    08.20AK 2 blastki AK i 2 blastki AZ
    27.01 transfer AK 6dpt
    26.02transfer 2zarodków(AK+AZ) :-(
    30.04.21 transfer AZ
    5dpt beta 13.3,7dpt beta 54 10dpt beta 104 11dpt beta 124 13dpt beta 109,15dpt beta 38.
    7.07.21 7transfer😒
    brak kilku kirow impl.wysokienk(38%)
    10.09.21 8transfer. 5dpt beta 8,4 7dpt beta 30,1 11dpt beta 33..
    Szczepienia limfocytami
    24.03.22 9transfer ☹
    27.05.22 10 transfer 6dpt beta 23 8dpt beta58 10dpt beta 117 12dpt beta 251 14dpt beta 593mlU 17dpt beta 2094mlU 19dpt 3773mlU
    20dpt pęcherzyk 25dpt❤i krwiak
    12+4 prenatalne. 69mm dziewczynki
    15+4 158 gram szczęścia FHR 154
    18+4 262 gr 19+3 332g

    4eb1557163.png
  • Meggie1 Autorytet
    Postów: 2346 2302

    Wysłany: 24 października 2019, 14:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    shani wrote:
    Hej, czy miala ktoras z Was tak, zeby po hodowli zostal tylko 1 zarodek? :/
    Mi z 9 został tylko 1.

    KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • aneleh Koleżanka
    Postów: 52 101

    Wysłany: 24 października 2019, 14:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiek2620 wrote:
    Anelach jest tyle innych sposobów na robienie sobie dobrze poza samym seksem,tylko zawsze muszą chcieć tego dwie strony .My mieliśmy takie zabawne powiedzonko,,dzisiaj środa,dzień loda'' tak zabawnie było .Poza tym jakiś fajny film,wyjście na spacer. W 8tc (naturalnej) przełamaliśmy się i spróbowaliśmy. Tylko to się mega źle skończyło.Rano przytulanki a popołudniu już plamiłam i wieczorem na SOR. Serduszko jeszcze biło ale tętno słabe(ok 90)Na drugi dzień było już po ciąży.
    Powiedzenie dobrze mi znane :D Przeraziłaś mnie swoją historią...

    Powtórzę swoje pytanie kiedy beta po transferze 3-dniowego zarodka?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 14:31

    Ja: 34 lat
    On: 35 lat
    Starania od sierpnia 2015
    2016 - rozpoczęcie diagnostyki
    2017 - niedrożne jajowody
    2017- ciąża pozamaciczna, pęknięcie jajowodu, krowotok wewnętrzny
    2018- laparoskopia
    2019- decyzja o in vitro, transfer w październiku, jeden jedyny zarodek 8A - złoty strzał ❤️
    2020 - jest i on!
    2021 - kolejne podejście do in vitro, transfer w październiku, blastocysta 2BB - próba zakończona rozczarowaniem, BRAK ❄️
    2021 - kolejny raz, transfer w grudniu, na pokładzie dwudniowe - 4A i 4B, BRAK ❄️
  • Makt Autorytet
    Postów: 17126 15123

    Wysłany: 24 października 2019, 14:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaPaprotka wrote:
    Dziewczyny, mam pytanie. Jak to jest z transferem? Czy odbywa się w określonym dniu cyklu? Czy w zależności od monitoringu wyznacza lekarz?

    Raczej od monitoringu :) jeśli jest świeży to podyktowany tez terminem punkcji :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 14:26

    0y0mp2.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm
    nqjrp1.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    1 IVF-19.03.2019 (21 dc)-ET(1)-morula; 10 dpt <0,1

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1(7)
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    8dpt 38, prog 16,4;
    10 dpt 130,6, prog 14,79;
    14dpt 1260, prog 15,04;
    15 dpt (4+6)-GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23 dpt (6+0) ❤️

    31.03.2021(19dc)-FET(3)-N-3.1.2(8z); 8dpt<0,1;
    15.07(18dc)-FET(4)-S-4.2.3(4)+atosiban+encorton 5mg; 8 dpt <0,1;
    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2(3)
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51;
    8 dpt 53,14, prog 42,01;
    12 dpt 482,3;
    14 dpt 1194, prog 28,82
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    Został 1❄️
    (4.3.2 z 6 doby)
    Klinika: Macierzyństwo Krk
    Amh 2019 1,35
    Nasza historia
  • shani Autorytet
    Postów: 612 483

    Wysłany: 24 października 2019, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgaxxx wrote:
    W której dobie odpadła reszta?:( ile ich miałaś?

    Mialam 6 zaplodnionych, 2 byly domonujace, ale jeden z nich i pozostale 4 odpadly w 3 dobie. Do blastki dotrwal 1 :/ Mialam taka hiperstymulacje, ze nie mam sily (ani pieniedzy ;)) na kolejna procedure :/

    👧29: PCOS, KIR Bx, problem z cytokinami, ANA 2 1:160, NK 14%.
    👦40: mSome 0%.
    Starania od 2017.
    IVF 10.2019: 21 pobranych, 6 zaplodnionych, tylko 1❄.
    Przygotowania do FET od 11.2019
    Immunosupresja 02.2020, 06.2020.
    1FET 12.08.2020. (5dniowa blastka)
    5dpt bHCG 21.6
    7dpt bHCG 71.71
    9dpt bHCG 203.38
    12dpt bHCG 784.93
    15dpt bHCG 2720.33
    19dpt bHCG 9031.00
    35dpt ❤
    14w6d córeczka 🙎😊

    38w3d Iga 👶👨‍👩‍👧💕

    uwo9rjjg5aebrsrl.png
  • shani Autorytet
    Postów: 612 483

    Wysłany: 24 października 2019, 14:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    Mi z 9 został tylko 1.

    Przykro mi ;/ Ale widze, ze podchodzisz jeszcze raz do dlugiego protokolu - powodzenia, musi sie udac!

    👧29: PCOS, KIR Bx, problem z cytokinami, ANA 2 1:160, NK 14%.
    👦40: mSome 0%.
    Starania od 2017.
    IVF 10.2019: 21 pobranych, 6 zaplodnionych, tylko 1❄.
    Przygotowania do FET od 11.2019
    Immunosupresja 02.2020, 06.2020.
    1FET 12.08.2020. (5dniowa blastka)
    5dpt bHCG 21.6
    7dpt bHCG 71.71
    9dpt bHCG 203.38
    12dpt bHCG 784.93
    15dpt bHCG 2720.33
    19dpt bHCG 9031.00
    35dpt ❤
    14w6d córeczka 🙎😊

    38w3d Iga 👶👨‍👩‍👧💕

    uwo9rjjg5aebrsrl.png
  • REE89 Autorytet
    Postów: 279 375

    Wysłany: 24 października 2019, 14:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest wynik nie mogę w to uwierzyć
    9dpt-179mlU/ml

    Emilkap11, ZielonaPaprotka, Maarti, Amilka, Klaudia.91, Makt, blair., Arcola, Kaaama892, Kosanka, Meggie1, Iva_82, Catlady, elinkagd, Natica90, iriiska, Atena000, taśta, monzaw, shani, Evva, kasia_pra, truskawka26, kasiek2620, kamisia, aganieszkam, Malinowa91, Karr, Ovulka, skała lubią tę wiadomość

    Wrzesień 2015 r - początek starań
    Marzec 2019 r. - start klinika Invimed
    👱‍♀️ 30 L.
    - niedoczynność tarczycy- Letrox 50
    Homocysteina - 7, 67
    👱‍♂️ 34 L.
    - słabe nasienie
    Czerwiec 2019- przygotowania do 1 IVF
    05.lipca- punkcja-18 kom.
    6 komórek❄️
    06.sierpień -transfer😞
    Beta: 8dpt - 4.1, 10dpt-2,5
    15 październik - transfer-1 blastusia 6 dniowa 3BB😊
    9dpt-179mlU/ml
    13dpt-1044mlU/ml
    25dpt- serduszko❤️
    02.07.2020 Synek
    07.2022 staramy się o rodzeństwo.
  • Emilkap11 Autorytet
    Postów: 454 508

    Wysłany: 24 października 2019, 14:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    REE89 wrote:
    Dziewczyny jest wynik nie mogę w to uwierzyć
    9dpt-179mlU/ml
    Noo brawo! Piękna krecha, to i piękna beta :-)

    Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
    11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
    <1,2 😢
    09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
    Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...
  • aneleh Koleżanka
    Postów: 52 101

    Wysłany: 24 października 2019, 14:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    REE89 wrote:
    Dziewczyny jest wynik nie mogę w to uwierzyć
    9dpt-179mlU/ml
    Super!!! ❤️

    Ja: 34 lat
    On: 35 lat
    Starania od sierpnia 2015
    2016 - rozpoczęcie diagnostyki
    2017 - niedrożne jajowody
    2017- ciąża pozamaciczna, pęknięcie jajowodu, krowotok wewnętrzny
    2018- laparoskopia
    2019- decyzja o in vitro, transfer w październiku, jeden jedyny zarodek 8A - złoty strzał ❤️
    2020 - jest i on!
    2021 - kolejne podejście do in vitro, transfer w październiku, blastocysta 2BB - próba zakończona rozczarowaniem, BRAK ❄️
    2021 - kolejny raz, transfer w grudniu, na pokładzie dwudniowe - 4A i 4B, BRAK ❄️
  • IGA Autorytet
    Postów: 3128 2699

    Wysłany: 24 października 2019, 14:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneleh wrote:
    Powiedzenie dobrze mi znane :D Przeraziłaś mnie swoją historią...

    Powtórzę swoje pytanie kiedy beta po transferze 3-dniowego zarodka?


    10 dpt to moim zdaniem najwczesniej.

    b79b4656f3.png

    Luty 2018-laparoskopia, usuniety 6cm potworniak z czescia jajnika
    30.05.18 I 29.06.18- 😥, 28.08.18-3 UIU Odwolana za slabe nasienie
    13.09.18 - odwołany start z IMSI - torbiel
    I IMSI 08.10.18
    transer 8B I 7B )😢
    crio 26.11 - 2BB - cb
    II IMSI krotkie- 0 zarodkow
    III IMSI z KD luty 2019
    04.03.19- FET KD (9A I 9B) -.cb
    14.05.19- FET 2 bla(AZ)-😢
    Wrzesien 2019- FET KD 4 A 😢
    12.11.19- Fet AZ4 BB cb
    16.12.19- AZ 6.1.1 (:
    5dpt-10,1 8dpt- 51,1, 11 dpt- 154,1, 14 dpt- 649,1,17 dpt-2290 pecherzyk 7 mm, 23 dpt-13900, 26 dpt ❤+ krwiak 7 tydzien * 💔
    20.03.20 - AZ 6.1.1 cudzie trwaj :)
    badania nieprawidlowosci:Allo- z partnerem 38 % i z dawcą 15%, Ana 1 I 2i 3 dodatnie,MTHFR 6777C-T układ hetero,PAI- 1 układ homo
  • Maarti Przyjaciółka
    Postów: 81 196

    Wysłany: 24 października 2019, 14:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    REE89 wrote:
    Dziewczyny jest wynik nie mogę w to uwierzyć
    9dpt-179mlU/ml

    Pięknie 💗

    Problem męski

    AMH w 2018- 6,34ng/ml
    AMH w 2019- 2,99ng/ml
    AMH z 20.09- 4,70ng/ml

    Aniołek [*] 13.07.2007

    1 IUI - 15.05 :(
    2 IUI - 12.06 :(

    07.10 - ET blastki 4.1.1
    7dpt beta - 81.90 mlU/ml, prog - 77,90 ng/ml
    10dpt - 340,70 mlU/ml, prog - 104,50 ng/ml
    17dpt - 4074 mlU/ml, prog - 162,70 ng/ml

    Mamy 3 ❄️❄️❄️

    f33e17eeb7.png
  • Klaudia.91 Ekspertka
    Postów: 146 239

    Wysłany: 24 października 2019, 14:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    REE89 wrote:
    Dziewczyny jest wynik nie mogę w to uwierzyć
    9dpt-179mlU/ml
    Bardzo się cieszę! Gratulacje! 😊 Mocno trzymałam za Was kciuki ✊

    REE89 lubi tę wiadomość

    Starania od 2015
    Marzec 2019 - decyzja o in vitro
    Sierpień 2019 - punkcja. 22 prawidłowe komórki.
    Z 12 zapładnianych mamy 1 ❄.
    Transfer odroczony - ryzyko hiperstymulacji
    15/10/ 2019 - transfer
    7 dpt - 63,7 🙂
    9 dpt - 175 🙂
    13 dpt - 1290 🙂
    24 dpt - mamy serduszko ❤
    vionqay.png
  • Gaguś Autorytet
    Postów: 358 492

    Wysłany: 24 października 2019, 14:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneleh wrote:
    Powiedzenie dobrze mi znane :D Przeraziłaś mnie swoją historią...

    Powtórzę swoje pytanie kiedy beta po transferze 3-dniowego zarodka?
    Ja robiłam w 11 dpt 2 dniowego zarodka i wyszła beta 😊 dzisiaj powtórka, czekam na wynik ✊

    REE89 lubi tę wiadomość

    1IVF Invicta Warszawa Październik2019 -
    HBA 13%, FragDNA powyżej 30%
    1 zarodek M.2. (beta 0,1)
    2IVF Invicta Warszawa
    Styczeń 2019-
    1zarodek BL3.2.3 (beta0,1)
    3 próba Novum - start Luty 2019 (histeroskopia, mąż leczenie Wolski) HBA 61%, fragDNA 10%
    Transfer 11.10.
    Zarodek 2 dniowy
    11dpt beta 58, prog 16
    13dpt 108, 14dpt 167 prog 70, 17dpt 543 prog 37, 20dpt 1371 prog 57 25dpt 6853 prog 35 jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy
    34 dpt jest 💓
    27.12 usg prenatalne - prawdopodobnie chłopak 😊
    Mamy 2 mrozaki 2dniowe

    Czekamy na nasze szczęście! ❤️
    2765110c1c.png
  • Gaguś Autorytet
    Postów: 358 492

    Wysłany: 24 października 2019, 14:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    REE89 wrote:
    Dziewczyny jest wynik nie mogę w to uwierzyć
    9dpt-179mlU/ml
    Gratuluję! Super ❤️ps.w jakiej jestes klinice?

    1IVF Invicta Warszawa Październik2019 -
    HBA 13%, FragDNA powyżej 30%
    1 zarodek M.2. (beta 0,1)
    2IVF Invicta Warszawa
    Styczeń 2019-
    1zarodek BL3.2.3 (beta0,1)
    3 próba Novum - start Luty 2019 (histeroskopia, mąż leczenie Wolski) HBA 61%, fragDNA 10%
    Transfer 11.10.
    Zarodek 2 dniowy
    11dpt beta 58, prog 16
    13dpt 108, 14dpt 167 prog 70, 17dpt 543 prog 37, 20dpt 1371 prog 57 25dpt 6853 prog 35 jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy
    34 dpt jest 💓
    27.12 usg prenatalne - prawdopodobnie chłopak 😊
    Mamy 2 mrozaki 2dniowe

    Czekamy na nasze szczęście! ❤️
    2765110c1c.png
  • Makt Autorytet
    Postów: 17126 15123

    Wysłany: 24 października 2019, 14:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    REE89 wrote:
    Dziewczyny jest wynik nie mogę w to uwierzyć
    9dpt-179mlU/ml

    Piękny wynik! Mega się cieszę! :)

    REE89 lubi tę wiadomość

    0y0mp2.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm
    nqjrp1.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    1 IVF-19.03.2019 (21 dc)-ET(1)-morula; 10 dpt <0,1

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1(7)
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    8dpt 38, prog 16,4;
    10 dpt 130,6, prog 14,79;
    14dpt 1260, prog 15,04;
    15 dpt (4+6)-GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23 dpt (6+0) ❤️

    31.03.2021(19dc)-FET(3)-N-3.1.2(8z); 8dpt<0,1;
    15.07(18dc)-FET(4)-S-4.2.3(4)+atosiban+encorton 5mg; 8 dpt <0,1;
    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2(3)
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51;
    8 dpt 53,14, prog 42,01;
    12 dpt 482,3;
    14 dpt 1194, prog 28,82
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    Został 1❄️
    (4.3.2 z 6 doby)
    Klinika: Macierzyństwo Krk
    Amh 2019 1,35
    Nasza historia
  • Makt Autorytet
    Postów: 17126 15123

    Wysłany: 24 października 2019, 15:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA wrote:
    10 dpt to moim zdaniem najwczesniej.

    Zgadzam się :) 9 dpt może a nie musi coś wyjść i bez sensu się stresowac ;)

    0y0mp2.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm
    nqjrp1.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    1 IVF-19.03.2019 (21 dc)-ET(1)-morula; 10 dpt <0,1

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1(7)
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    8dpt 38, prog 16,4;
    10 dpt 130,6, prog 14,79;
    14dpt 1260, prog 15,04;
    15 dpt (4+6)-GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23 dpt (6+0) ❤️

    31.03.2021(19dc)-FET(3)-N-3.1.2(8z); 8dpt<0,1;
    15.07(18dc)-FET(4)-S-4.2.3(4)+atosiban+encorton 5mg; 8 dpt <0,1;
    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2(3)
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51;
    8 dpt 53,14, prog 42,01;
    12 dpt 482,3;
    14 dpt 1194, prog 28,82
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    Został 1❄️
    (4.3.2 z 6 doby)
    Klinika: Macierzyństwo Krk
    Amh 2019 1,35
    Nasza historia
  • Emilkap11 Autorytet
    Postów: 454 508

    Wysłany: 24 października 2019, 15:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    REE89, Gaguś, Klaudia91 czy organizm wysyłał Wam jakieś sygnały, że dzieje się coś dobrego?

    Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
    11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
    <1,2 😢
    09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
    Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...
  • Gaguś Autorytet
    Postów: 358 492

    Wysłany: 24 października 2019, 15:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilkap11 wrote:
    REE89, Gaguś, Klaudia91 czy organizm wysyłał Wam jakieś sygnały, że dzieje się coś dobrego?
    Mnie tylko brzuch bolał jak na okres i boli nadal. Na początku myślałam że to źle ale dużo dziewczyn pisało że tak miało. No ale to nie ma reguły. Jedne boli, inne nie. No i od jakich 2-3dni piersi odczuwam.

    1IVF Invicta Warszawa Październik2019 -
    HBA 13%, FragDNA powyżej 30%
    1 zarodek M.2. (beta 0,1)
    2IVF Invicta Warszawa
    Styczeń 2019-
    1zarodek BL3.2.3 (beta0,1)
    3 próba Novum - start Luty 2019 (histeroskopia, mąż leczenie Wolski) HBA 61%, fragDNA 10%
    Transfer 11.10.
    Zarodek 2 dniowy
    11dpt beta 58, prog 16
    13dpt 108, 14dpt 167 prog 70, 17dpt 543 prog 37, 20dpt 1371 prog 57 25dpt 6853 prog 35 jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy
    34 dpt jest 💓
    27.12 usg prenatalne - prawdopodobnie chłopak 😊
    Mamy 2 mrozaki 2dniowe

    Czekamy na nasze szczęście! ❤️
    2765110c1c.png
  • REE89 Autorytet
    Postów: 279 375

    Wysłany: 24 października 2019, 15:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaguś wrote:
    Gratuluję! Super ❤️ps.w jakiej jestes klinice?

    Invimed Gdynia

    Wrzesień 2015 r - początek starań
    Marzec 2019 r. - start klinika Invimed
    👱‍♀️ 30 L.
    - niedoczynność tarczycy- Letrox 50
    Homocysteina - 7, 67
    👱‍♂️ 34 L.
    - słabe nasienie
    Czerwiec 2019- przygotowania do 1 IVF
    05.lipca- punkcja-18 kom.
    6 komórek❄️
    06.sierpień -transfer😞
    Beta: 8dpt - 4.1, 10dpt-2,5
    15 październik - transfer-1 blastusia 6 dniowa 3BB😊
    9dpt-179mlU/ml
    13dpt-1044mlU/ml
    25dpt- serduszko❤️
    02.07.2020 Synek
    07.2022 staramy się o rodzeństwo.
  • mm1 Autorytet
    Postów: 1894 1726

    Wysłany: 24 października 2019, 15:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgaxxx wrote:
    Będzie dobrze! Blastki są silne , da rade 💪
    Kiedy beta?
    Może 30.10.

    Ja 39 lat
    09.2006 Julia
    jajowody drożne, czynnik męski :( IO
    IUI 07.2017 :(
    08.2017 rozpoczęcie procedury IVF
    15.09.2017 pick up mamy ❄❄❄❄❄
    13.11.2017 crio ❄❄ :(
    19.07.2019 crio ❄ +embryoglue cb 😔
    23.10.2019 crio ❄+embryoglue 6tc*😢
    8 dpt beta 65,6
    10 dpt beta 117,4 ( po 43h ) prog 17,60
    12 dpt beta 264,3 prog 19,00
    24 dpt beta 15880 prog 19,00
    02.06.2020 crio ❄ + embryoglue 😢
    2 IVF 08.2020 IMSI
    21.08.2020 pick up mamy ❄ ❄ ❄ ❄
    26.10.2020 crio ❄ 4ab😢
    26.04.2021 crio ❄ cb 😢
    17.07.2021 crio ❄️ 3ab cb 😥
    20.09.2021 crio ❄️ 4ab 😢
    3 IVF 11.2021 IMSI
    29.11.2021 pick up mamy ❄️❄️ 3ab
    Biopsja ok, histeroskopia ok.
‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ